• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már régóta ismerem Nikit, ezért csak dobtam egy Villám Tevékenység Rekvirálást vagyis VTR-t, hogy kellemesen töltsünk el egy órácskát. Ő rögvest válaszolt. Ez múlt héten szerda este hat órakor volt és azt kérdeztem, hogy másnap, vagyis csütörtök reggel tízkor tudunk-e talizni.
  • Megközelítés:

    Három tizenöt emeletes torony magasodik Kelenföld fölé, ezek közül többet tünde varázslat véd. Niki, a tünde lány már elárulta nekem, hogy hol van a varázslatos világa, ezt gondolom sok olvasó is tudja. A GPS könnyen a célhoz visz, de aki a metróval jön, az is oda talál gyalogosan. A parkolás az utcán ingyenes.
  • Helyszín:

    Tiszta, rendezett kis garzon, két szoba, ebből az egyik szoba a varázslat helyszíne. A fürdőszoba zuhanyfülkével ellátott, van mindenféle tusfürdő, szájvíz, igaz vigyázni kell, mert a kabin ajtaját gonosz hadak elrontották. De erre Niki felhívja a vándor figyelmét. Az ágyon friss huzat, mellette egy kanapé, arra dobhattam le gönceimet (nem tevesztendő össze mással, akinek a neve nagy g-vel kezdődik).
  • Lány külseje:

    Amint már említettem, találkoztam pár tünde varázslóval, de olyan, mint ez a kis tünde lány nincs még egy. Ott dús, ahol kell, főleg mellben, csodaszép az arca, illatos a bőre, feszes a feneke, szóval igazából Ő a nagy mágus! Most feketében fogadott: kombiné és harisnya volt rajta, de a bugyira nem emlékszem, olyan hamar lekerült róla.
  • Action:

    Puszika csattant az ajtóban, majd röviden kikérdezte, hogy mi történt velem, mióta nem találkoztunk. Én is kérdeztem tőle, régi ismerősök beszélgetnek így. Közben a ruha lekerült, irány a fürdőszoba. Alig vártam már hogy újra átéljem a varázst, ezért alaposan lezuhanyoztam. Aztán hívott, hogy dőljünk le, de én még visszarohantam szájvízért, mert Niki csókja is mennyei. Röviden csókolózni kezdtünk, de aztán kaptam az alkalmon és a cicikkel foglalkoztam. A kis tündér sóhajtott, majd becses részem az ajkai közé vette. Kényelmesen elhelyezkedtem, néztem egy darabig, aztán felültem és a hátát, fenekét cirógattam. Aztán kölcsönös franciát kértem, mire ő arcom fölé emelte formás fenekét. Csókolgatni kezdtem punciját, finom volt, úgy hallottam, hogy neki is jól esett. Még jobban nyaltam, hangosabban nyögdécselt. A fenekét markolászva majdnem élveztem, ezért szóltam, hogy pattanjon nyeregbe. Niki szereti ezt, még a kombiné is lekerült, így meztelenül ült rám, olyan volt ez, mintha az egész testem bizsergetné. Nincs annál szebb, mint amikor egy meztelen lány lovagol, erről sok filmrendező csinált már filmet. Közben cicijét csókoltam, fenekelés is volt, nem durván, végül így lovagoltunk be a gyönyörök kertjébe. Niki leszállt, segítséget adott, hogy tiszta legyen szerszámom, én pedig elvarázsoltan néztem a tündéri ügyeskedést.
    Dumáltunk, kiderült, hogy van gondja, amiben talán tudok segíteni, valami laptop baj. Később küldtem is neki linket. Megkérdeztem, hogy mivel még mindig volt időm, ezért mi lenne, ha megmasszírozna. Niki ezt is jól tudja, így nekilátott.
    A teljes hátam meggyúrta, kenegette valamilyen olajjal, jó erős a keze, igazán ügyes, ezért is jó volt, hogy eljöttem. Alaposan megnyomkodta a vállam, a lapockám, közben megállás nélkül beszéltünk. Imádom Niki társaságát, már a dumcsi megérte, de persze sosem csak duma miatt jöttem :)
  • Elszámolás:

    Minden pillanatát élveztem, nekem és szerintem Nikinek is jó volt ez az egy óra. Hamarosan mélyebb is lehet a kapcsolat, szívesen kipróbálnám a Niki extrát, ami olajos csúszka, és benne van az alapban, de most ez elmaradt. Majd legközelebb.
  • Összkép:

    Három torony magasodik a kopár sivatag közepén,
    Egyikben lakik egy tündér leány, arca csupa fény.
    Hosszú vándorutam után betértem hozzá én,
    Keresve a boldogságot, fejem megnyugodott kebelén.
Happy Massage