• Kitti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon is és VTR-en is egyeztettünk. Biztos, ami biztos. Kedves hangú leányzó, nekem a képei mellett ez elég volt a randihoz.
  • Megközelítés:

    Ismert hely a Duna part közelében egy másik nevű hölgyről elnevezett parton. Ha még nem voltál Telezsuzsi odavisz. BKV (metro) mondjuk 4-7 perc séta, függ a korodtól és a kanosságtól. A többi passz. Ja, fizető övezet, nem elfelejteni.
  • Helyszín:

    Keccó teljesen rendben van, talán 3 szoba + fürdő + hölgyaknek pihenő, merthogy többen is dolgoznak itt. A logisztiika viszont elég jó, a végén kellett minimálisan várnom, míg szabad lett a kifutópálya. Fürdőben zuhanyfülke a kényelmesebb fajtából, nem vertem be egyszer sem a könyököm. Tusfürdőből van elég, szájvíz, miegymás vegyipari termékek, hogy aki akar az szagozhassék kedvére. Türcsi nagy, a sok mosástól már nem a reklám féle mackó felpattintó puhasággal bír, nálam határeset. Szobában pad + tatami. Ez utóbbit használtuk, a pad a sarokban állt, biztos büntiben van. Vagy mittudomén. Nem tértünk rá ki.
  • Lány külseje:

    A4. és más képeen látható fekete alsóneműben fogadott, ami jól áll neki. A fokókon Mr PS keze nyoma bizony ott van, meg a beállítások is jók, életben nekem nőiesebbnek tűnt. A kedvessége viszont nem látszik a képeken, azt tapasztalni kell. A cicik tényleg orbitálisak. Szinte Emily Ratajkowski. A többi a természetben inkább általánosan ehhez passzoló. Plusz pont, a puncus simára borotválva várja az érdeklődőt.
  • Erotikus masszázs:

    Zuhanyozás után hasra vágódás a tatmin, ő pedig szépen akurátusan nekilát testem ellazításának. Jól csinálja, kellő erősséggel, ebbe persze bele is lehet szólni. Ilyen ritkán vágyon erős masszázsra, így Kitti tevékenysége pont jól esik. A nyakamnál kezdi és lassan halad lefelé. Közben váltunk pár szót, pár a párnába fúrt fejem és orrom miatt nehézkes a beszéd, de azért nem némán zajlanak az események. Háton szépen dolgozik, érzem a jótékony hatását. Majd fenék következik, és amikor a lábfejem felé indul lágyan besimít egyet a combjaim közé. Ez i s plusz pontot ér, szeretem, ha már közben jönnek az utalások. Elvégre is erotikus masszázsra jöttem, vag mifene! :) Lábfejtől elindul felfelé, a vádlim egyben marad, nem akarja mindenáron szétszedni. A combokat is megdolgozza, itt már gyakrabban téved el, egyáltalán nem bánom. Közben valamikor lekerült róla a body, mert érzem, hogy amikor időnként végigcsúszik rajtam a csupasz melleit érzem a bőrömön. Egyre nehezebb hason feküdni, lassan kéz nélküli fekvőtámaszt végzek, középső kitámasztással.
  • Levezetés:

    Megkegyelmez egy "Megfordulhatsz" várva várt szócskával. Szembe találom magam két kolosszális cicivel meg a mosolygós arcával és nem kevés nőiességgel. Az egész jelenségnek bája van, így egyáltalán nem bánom, hogy zsáneren kívül merészkedtem. Már egymást kenegetjük, én két kézzel markolom, masszírozom az ikreket, hol egyiket, hol másikat véve a számba. Nem egyszerű feladat, egyenként gyerekfej méretűek és nagyon szépen állnak. Szóval már a látvány is tutajos (gyk. faszállító). Közben rámhajol, csók nincs, csak szájra puszi, sebaj, az ikrekkel is elvagyok én akár órákig is. Csúszkál rajtam, az ikrek megőrjítenek, főleg mikor az álló farkam kerül közéjük és átcsusszan, meg vissza. Kézzel közben már a zacsit simogatja és néha rányalint a farkam végére. Aztán lejjebb csúszik és lágyan az ajkai közé veszi. Puha szájacskája van, finoman kóstolgatja, nem veszi be max félig, de a puhaság kárpótol. Kiveszi, nyalogatja, megit vissza. Közben kézzel simogat mindefelé. Aztán a cicik közé veszi. Ez veszélyes, könnyen véget érhet a játék, inkább visszakéredzkedem a szájába. Élvezem a helyzetet, de mást is kipróbálnék jelzem, így helyet cserélünk és én indulok a szájától lassan lefelé felfedező útra. Az ikrekné megint elidőzöm, egyszerűen nem lehet mellettünk csak úgy elmenni. Közöttük viszonz igen. :) A puncika már vár és finoman kezelésbe, azaz nyelvelésbe is veszem a húsos falatot. Jól reagál, élvezi a kényeztetést, kézzel csak moderáltan szabad közelíteni. Nedvesedik is szépen és lassan megadja magát a kéjnek és átjárja testét a gyönyör. Összebújunk kicsit míg pihen, közben finoman összedörzsöljük legnemesebb részeinket ügyelve, hogy ajtón kívül maradjon, aminek ott a helye. Majd ő marad fekve és pedig az ikrek közé kérem magam, ő pedig csodás lágy érzést nyújtva foglalja körbe a farkam a cicikkel aminek már nem tudok sokáig ellenállni és az utódokat szabadjára engedem. Közösen eltakarítjuk a srácokat, majd hanyat dőlök és percekig csak pihegek. Az időm lassan lejár, így zuhany, ő lemossa a hátam, aztán el. Öltözés közben rózsák az asztalon landolnak.
  • Elszámolás:

    Nem tudok extráról. Ami a másfél órában szokott program, itt is hasonló. Rózsacsokor az új budai átlag (mint az a film a "... -es csapdája"), ebben sincs meglepetés.
  • Összkép:

    Nagyon kedves, aranyos lány. Maximálisan igyekszik a kedvedre tenni. Bár nem az esetem, de mégis jól éreztem magam vele. Ajánlott kategória.
Happy Massage