• Zaya

  • Beküldte:
  • Zaya reagálása

    Köszi szépen elekmester így utólag is ezt a frappáns kis hancúr beszámolót
    Csókollak

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam. Pár csörgés után felvette. Nagyon rugalmas volt az időpontot tekintve mivel kis lógás volt a munkából így gyorsan szerettem volna egy csinos hölggyel egy kis időt eltölteni.
  • Megközelítés:

    Autóval, könnyen a GPS segítségével plusz az instrukciók amit adott nagyon jók voltak. Egyből odatalálam.
  • Helyszín:

    Újépítésű tömb magasabbik emelete. Nagyon jó és tágas lakás. A fürdő a hálószobából nyílik ahol megfelelő méretű francsiaágy és szemben vele apró kis tükrök találhatók. A hangulatot egy kis led világítás és zene fokozza. Tökéletes körülmények egy röpke légyotthoz.
  • Lány külseje:

    A képeken látható piros egyrészes ruhában fogadott és egy magassarkú cipőben. Nagyon kellemes parfümillata volt. Szolíd smink. Egyből kirajzolódtak a szilikon cicik de a ruha levétele után vált igazán szembetűnővé. Szépen kisportolt test amit sok tetoválás borít de a vagány külső egy nagyon kedves és bájos hölgyet takar.
  • Action:

    Megérkezésem után frissítővel kínált amit elfogadtam mivel elég meleg volt aznap. Mosolygós és vidám lány nyitott ajtót a piros említett koktélruhában. Kicsit beszélgettünk majd bekísért a szobába és megmutatta hova tehetem le a ruháimat. Fürdőbe be és tisztálkodás majd vissza a szobába.

    Vendéglátom széles mosollyal ölelt át és elkezdtük felfedezni egymás testét. Gyorsan megszabadítottuk a felesleges ruhadaraboktól és apró szájrapuszik után elkezdtem lejjebb vándorolni és megcsodálni kézzel szájjal az orvosi csodákat. Közben lekerült derekamról a törölköző és elkezdte keménnyé varázsolni férfiasságomat. Az ágyra huppantunk és elkezdődött a francialecke. Nagyon ügyesen csinálja nem a pornós mélytorkos de olyan mintha a barátnőd előtte este hogy meglepjen a pornhubon nézett volna egy kis leckét és meg akarna lepni. A tarkójára tettem a kezem és adtam egy kis ritmust a dolognak ami nem zavarta egyáltalán de megbeszéltük hogy nem a fulladós fajta amit Ő szívesen csinál / vállal.

    Éreztem hogy így el udnék menni ezért tachtikai váltás és kicsit kényeztettem én is hogy necsak nekem legyen jó. Miután jól benedvesedett gumit kértem és előről hatoltam be. Lassú tempót diktáltunk az elején de annyira felhúzott a franciával hogy nem bírtam túl sokáig. Kihúztam gumi le és a melleire lőttem. Széles mosollyal nyugtázta és hagyott lenyugodni. Eztuán törlés és egy kis frissítő.

    Felajánlott egy kellemes masszázst ami mivel voltam már masszázslányoknál is párszot, hát az igazat megvallva nagyon profinak tűnt ezt mondtam is neki. Irodai munka miatt nagyon jól esett és felfrissített. Aki jár Zayanál és felajánlja a masszázst javaslom fogadja el mert nagyon kellemes és jó.

    Még maradt időnk így kértem hogy essünk neki a második körnek, mellém feküdt miután megfordultam és egyből huncut módon rámarkolt a farkamra ami pillanatok alatt harcra készn volt. A második körben kaptam egy golyónyalós kicsit erősebb franciát. Gumit húztunk és még franciázott egy kicsit majd hátulról hatoltam be. Lassan lendultünk bele majd nagyobb fokozatra kapcsolva mindent beleadva adtam a tempót. Ekkor már neki is megjöttek a hangok. Kicsit feljebb húztam mellét markolva saját térdemre ülve adtam neki a tempót. Pozíciócserét kértem és jól meglovagolt. Közben szemkontaktus és végig mosoly jellemezte az arcát.

    Nem volam biztos benne hogy másodjára is sikerülni fog ezért vissza doggy-ba. Itt egyből nagyon kemény tempót diktálva egy hosszabb etap után lőttem tele a gumit. Jól megizzasztottuk egymást de az eredmény egy hatalmas orgazmus lett.

    Kicsit pihentünk majd a fürdő felé vettem az irányt.
    A konyhában kicsit még beszélgettünk kaptam egy kis útravalót és az ajtóban pár szájrapuszi után amit Ő kezdeményezett mentem tovább a napomra.
  • Elszámolás:

    Utólag tettem le az asztalra az átlagnál kicsit magasabb csokrot. Nem esett rőla szó pedig először találkoztunk.
  • Összkép:

    Egy nagyon kedves és bájos hölgyet ismertem meg a személyében. Köszönöm Zaya a gyors és rugalmas fogadtatást. Kellemes élménnyel távoztam és szebbé tette a napom.
Happy Massage