• White Angel

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk, könnyű volt elérni, még aznapra meg tudtuk beszélni a randit.
  • Megközelítés:

    BKV-vel és autóval is könnyen megközelíthető. Panelház sokadik emelete. A ház elé érve megkaptam a tájékoztatást a bejutáshoz, minden rendben ment.
  • Helyszín:

    Szép, igényes, felújított lakás, a fürdőben sokféle tusfürdővel, minden tiszta volt. A szobában volt hely lepakolni a táskát, ruhát, stb. Közben a tévéből zene szólt, az árnyékolás pont megfelelő volt, nem volt se világos, se túl sötét. Klíma is be volt kapcsolva ami hasznosnak bizonyult. Egy elég nagy méretű ágy volt a szobában, a célnak tökéletesen megfelelt.
  • Lány külseje:

    White Angel szép lány, ahogy az már a képek alapján is nyilvánvaló volt, szexi fekete ruhában fogadott, ami aztán hamar lekerült.
  • Action:

    Belépve, cuccaim lepakolása után a fürdő felé vettem az irányt, mert csak fél órára maradtam. Amint visszatértem, lekerült rólunk a textil és csókolózással folytattuk, az arcát, nyakát, melleit csókoltam, közben egymást simogattuk és az ágyra telepedtünk, aztán a mellei csókolásával és a puncijával foglalkoztam, nagyon szép, kemény mellei vannak, ez különösen tetszett. Kicsit ujjaztam, majd francia következett. Hanyatt vágtam magam és kértem hogy ő is kényeztessen a szájával, amit készségesen meg is tett, bár azért küzdött az allergiával. Ezután gumit kértem, ami már felhelyezéskor elszakadt így inkább a sajátomat használtam :) Ezután szemből támadtam. A méretem hatalmas volt neki, ezt többször meg is jegyezte, de próbáltam óvatos lenni. Az előbbi okból kifolyólag a lovagló pózról lebeszélt, inkább hátulról folytattuk, ami fergeteges volt. Nekem kellemesen szűk volt, az adottságaim miatt. Ekkor végem is lett, majd szépen letörölgetett engem és magát is, aztán fürdés és tipli, mert a fél óra nem sok mindenre elég, de számomra tökéletes volt.
  • Elszámolás:

    A csokor budapesti átlag, korrekt, a tévé mellé a polcra helyeztem távozás előtt. Extrákat nem vettem igénybe, a rövid randiba nem is nagyon fért volna bele.
  • Összkép:

    Minden szuper volt, nagyon jól éreztem magam White Angel társaságában, bár rövid időre érkeztem, de maximálisan kihasználtuk az időt, percre pontosan. Tökéletes randira sikerült, White Angel nagyon odaadó volt, az allergiája ellenére. Kedves, értelmes lány, lehet vele beszélgetni. Ajánlom.
Happy Massage