• Lotti

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en egyeztettünk zökkenőmentesen ment minden.
  • Megközelítés:

    BKV-vel közelítettem a ház előtt felhívtam és adta a kódot, Kondorosi lakóparkban található meg. Van A és B lépcsőház is vigyázni kell, de rutinból kell megoldani és akkor nincs gond.
  • Helyszín:

    1 szobás kis kecó, ágy és fürdőszoba. A fürdőszoba jól felszerelt, finom illatos minden, száradó törölközők és mosógép teszi teljessé az életképet.
  • Lány külseje:

    Külsőleg nekem jobban bejött mint amit a képek alapján vártam. Nagyon szép teste van, körte formájú mellekkel, és kecses lábfejjel kilakozott körmökkel. Szép mosolygós szemei, amíg ott voltam végig leste a kívánságaimat (volt 1-2) hozzáállása ötös. Talán a megadott életkor picit alá van becsülve picit, de ez könnyen lenyomozható ha valaki megnézi a legrégebben írt beszámoló dátumát.
  • Action:

    Lottihoz két dolog miatt mentem: nyelves popó és pisi. Utóbbit még nem volt szerencsém kipróbálni, tehát kezdők izgalmával vártam a randit. Miutan kisszobába toppanék, egy rövid ismerkedés után megcéloztam a fürdőt ahol alaposan lemostam magamat, alulról különösen. Előadtam Lottinak hogy pisit is szeretnék, vidáman bólintott rá egyet. Más lanyoknál is ki van írva pisi, de ott a lány pisil, itt viszont én terveztem megöntözni vendéglátómat. Először az ágy szélére ültettem majd szájába adtam a műszert. Közben pohárból vizet kortyolgattam, hogy legyen későbbiekben munició. Lotti pár perc után kérdezte hogy mehet a nyelves popó, tényleg szereti csinálni. Felváltva szopott és tolta a nyelvét a fenekembe, különböző pózokban csináltuk, voltam én háton felemelt lábakkal, volt ő háton én pedig az arcán ülve, voltam én kutyapózban az ágyon, Lotti hátulról nyelvelt, és közben kézzel verte a brét, es volt hogy Lotti az ágy szélén ült vagy guggolt, én pedig neki háttal pucsítottam. Fenomális Lotti nyelves popó kényeztetése ha lehetne 6-ost pontozni, megérdemelné. Fáradhatatlanul azt csinálja amit mondtam neki, közben végig kedves, mosolygós segíteni akarós. Volt egy pici 69 is, ujjazást nem szereti / nem lehet.
    Fél óra után gondoltam ideje a gumihoz, itt sajnos csődöt mondtam - talán a sok víz? Lotti próbálkozott életet lehelni, de nem sikerült (nem az ő hibájából) gondoltam inkább fejezze be szájjal. Gumi le, és újabb popó/szopás kombo után hatalmasat lőttem a szájába. Arca is szívesen kitáraztam volna, de Lottinal csak testre vagy szájba lehet.
    Ezek után már nagyon szorított a hólyagom, de még picit az ágyon cseverésztünk, ölelgettük egymást megbeszéltük hogy legyen a következő menüpont. Bevonoltunk a fürdőbe, Lotti leguggolt, én elé álltam. Szólt hogy most jöhet a mellére, elkezdtem szép lassan csurgatni, Lotti elkapta a műszert és már vette is be a szájába. Amint a pici szája megtelt, kicsorgatta oldalt, visszaengede a sugarat a melleire, aztán vissza a szájába. Ezt még kétszer megcsinálta mikorra is kifogytam a lőszeremből. Kipróbálni a pisit jó volt, az is hogy ilyen tapasztalt partnerrel mint Lottival sikerült kipróbálni, de ennyi elég is, legközelebb inkább kevesebb vizet iszok és baszok egy jót azt jobban élvezem.
  • Elszámolás:

    Utólag, extrával kiegészítva. Egy extrát vettem igénybe azt teljesen korrektul teljesítette. Max pont.
  • Összkép:

    Lotti egy belevaló csaj, bomba kinézet, de a hozzálláas az ami megfogott - nem hiába van többszáz beszámolója. Ha azt kérem akkor durva pornós szópás és popsinyalást kapok, de tud barátnőként is viselkedni, meghallgat, bátorít. A pisi extrát nem sok lány csinálja, ha valaki ezt szereti Lottinál a helye. Én most kiéltem perverz kiváncsiságomat, talán még visszamegyek hozzá de akkor már inkabb egy barátnős együttlétre.
Happy Massage