• Dr Szöszi

  • Beküldte:
  • Dr Szöszi reagálása

    Drága Karak ! :)
    Nagyon köszönöm ezt a kedves rendkívüli , mem mindennapi beszámolót !
    Igazán örülök , hogy megismerhettelek ;) mint ott is mondtam teljesen nem így kepzeltelek :) kellemesen pozitívan csalódtam :) de nem tudom neked megmagyarázni , hogy miért volt bennem más ;) talán Karak az öreg róka miatt ,)
    Hatalmas megtiszteltetés volt számomra hogy részt vehettem mint “ tombola nyeremény “ ;)
    A szabadulo szoba nagyon tetszett de igazán a Mi kis társaságunk volt egy igazán jó kis csapat !
    A vacsora ötlete a legjobb döntés volt csak hamar elrepült :( de a nyeremény pezsgő elfogyasztásakor úgyis találkozunk ;) amit már nagyon várok !

    Karak drága a számodra alkalmas pillanatban várlak az ajándék randidra !
    Köszönöm azt a szombat estét és köszönöm ezt a beszámolót !
    Sokszor Puszillak !
    Szöszke

    Itt kell hogy megemlítsem és csak ittt tudom a személyes iüzeneten kívül ;
    Édes Tozo (m)!
    Köszönjük NEKED a vacsorát ! Hisz itt az elszámolás a Te nagyvonalú kedvességednek volt köszönhető !
    Külön köszönöm hogy egy kicsit veled furikázhattam és a csoda paripád már önként ment a rendelő felé!
    Neked is sok Csok ! ❤️

  • Egyeztetés:

    A találkozó a tombola játék nyereményekért jött létre.
    Én magam az egyik visszalépett nyertes helyett, mint elsőnek jelentkező vehettem részt az erotikus szabadulószoba alkalmon.
    Dr. Szöszi, Csodabogár Krisztina, Janka ( Vivien11 helyett ) , Tozo 1 kolléga, és jómagam vettünk részt.
    Egyvalaki nem jött el. Sajnálhatja, mert remek hangulatú estét hagyott ki.
  • Megközelítés:

    Csodabogár Krisztinával régóta ismerjük egymást, ennek okán megbeszéltük, hogy érte megyek . A társaságból elsőként, ketten együtt érkeztünk az Osvát utcai helyszínre. Az utcán várakoztunk, a többiekre.Pár perccel később érkezett Janka, de közeledett a kezdés időpontja ezért bementünk.
  • Helyszín:

    Egy pincehelyiségben volt kialakítva a szabadulószoba. Ez adott egy plussz bezártság hangulatot. Viccelődve jó kedvűen olvasgattuk a szabályokat, és reméltük, hogy még befutnak a többiek. Dr. Szöszi, Tozo1 kolléga valamint admin Gábor egyszerre érkeztek.
    A sztori szerint a hétfarkú sárkány rabul ejtette Csiklandia hercegnőt. Feladat volt megtalálni a sárkány hét péniszét jelképező hét zöld műfütyit, és kinyitni a hercegnőt rabut rabul ejtő ketrec számzáras lakatait.

    A bezárt rész három helyiségből állt. Volt néhány darab szexuális segédeszköz itt-ott, asztalon, falon. Lehet, hogy a beszámolokon szocializálódott egyénenként már el vagyunk kissé tompulva az erotikát illetően, de azt kell mondjam és ez azt hiszem közös vélemény, hogy a berendezés nem volt egy nagy durranás. El tudtunk volna képzelni több díszletet, több fantáziát is. Maga az alap sztori is eléggé logikátlan, bugyuta.
    Eddig a kritika, viszont ez nem szegte a kedvünket.

    Remek hangulatot teremtettünk magunknak, remek csapat munkával megoldottuk a rejtvényeket és nagyon jól éreztük magunkat.
  • Lány külseje:

    Dr Szöszivel eddig még nem ismertük egymást.

    Ő már első pillantásra is megnyerő, barátságos, személyiség. Kedves mosolyú vonzó szőke szépség.
    A hírdetésében számos kép található róla, amelyek hitelesen tükrözik a hús-vér valóságot.
    Derékig érő haja, igéző tekintete, mellbedobással fűszerezve sokkal jobban alkalmas a rabul ejtésre mint a szabadulószoba összes lakatja együttvéve :)
  • Erotikus masszázs:

    A bemutatkozást követően, Szyszykee egy-egy kis ajándékot vett elő és adott át mindannyiunknak. Nagyon kedves, gesztus volt tőle, hogy így is készült az alkalomra. Hiányzó kollégát nem vártunk tovább,
    Mi öten beléptünk az ismeretlen szobába. az ajtó dermesztő kattanással záródott be mögöttünk, és volt egy óránk, hogy megoldjuk az összes rejtélyt, hogy kiszabadítsuk a hercegnőt mielőtt a sárkány felébred.
    Na nem a hercegnő ártatlanságáért aggódtunk, még az sem rettentett, hogy a sárkány előtte bennünket fal fel, olyan jó csapat voltunk nem bírt volna velünk úgysem el a sárkány. Megdugni se tudott volna, hiszen a hét falloszából egy se volt neki, mind el volt rejtve :D .
    Komoly tétje volt a feladatok teljesítésének, hiszen egy üveg pezsgő kecsegtetett ha szintidőn belül kijutunk :)
    Kellő motivációval mind az öten adrenalintól fűzve kezdtünk kulcsok, számok, összefüggések keresésében, és egymás után kerültek elő a zöld sárkánypéniszek. A hercegnő rácsának egyik lakatja bizonyult a legnehezebb feladatnak, de végül az is megadta magát. Átjutottunk az utolsó szobába, ahol már csak egy feladat választott el a szabadságtól, de ezt is gyorsan megoldottuk.
    Néhány perccel időnk lejárta előtt sikerült kijutni. A hely szervező gazdaasszonyától gratuláció kíséretében átvettük a nyeremény pezsgőt, és elbúcsúztunk.
  • Levezetés:

    Olyan jól összekovácsolódtunk, hogy mindenkinek hiányérzete lett volna csak úgy szétoszolni. Kint az utcán együtt maradva beszélgettünk. Egy idő után Janka elköszönt, mi négyen pedig beültünk egy közeli étterembe. Nem kimondottan a vacsorázás céllal , hanem csak iszunk valamit. Spontán alakult, hogy mindenki rendelt valami harapni valót. Kellemes hangulatú vacsorával fejeltük meg a szabadulás élményét. Nagyon jót beszélgettünk, megismertük egymást. Annyira bele feledkezzünk a társalgásba, hogy azt vettük észre már a késő estébe hajlik az idő.
  • Elszámolás:

    A szabaduló szoba elszámolását a Gábor admin rendezte előre.
    Ezúton is köszönöm az összejött kis társaság nevében a beszamolok.com-nak a szervezést, amellyel egy kellemes kikapcsolódásban lehetett részünk.
  • Összkép:

    Mivel én nem a sorsolás okán vehettem részt a nyeremény alkalmon, kérdésként merült fel bennem, kinek írjam ezt a beszámolót.
    Szabályszerűen Vivien11 adódott volna , de ő nem tudott eljönni. Helyette Janka volt, aki a szabaduló szobán jól együtt működött a csapattal, de a vacsorán már nem volt ott. Csodabogár Krisztinával együtt jöttünk-mentünk, de neki már számtalan beszámolót írtam.
    Dr. Szöszi Szyszykee-re esett a választásom, akit itt ismerhettem meg, és ismeretlenül is kedves ajándékokkal lépett meg engem.

    Ahogyan fentebb olvasható, nagyon jól éreztük magunkat. Jó ötlet volt a szabaduló szoba, mert pillanatok alatt egységes csapat szellemet teremtett köztünk. Konkrétan a helynek lenne még hová fejlődni, de így is jól éreztük magunkat. Az már csak hab volt a tortán, hogy a szervezett program indíttatást teremtett egy jó hangulatú vacsorára is. Örülök hogy részt vehettem.

    Kérdezheti valaki, mi lett a pezsgővel ? Folyt. köv. .
    Megbeszéltük, hogy összejövünk valahol egy külön alkalommal amikor azt elpukkantjuk:)
Happy Massage