• MiraMasszázsa

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalon láttam meg a hirdetését és szinte azonnal, a megjelenés időpontjában fel is figyeltem rá. Az elsők között voltam, aki felkerestem és azóta gyakorlatilag folyamatosan kapcsolatban vagyunk. A kapcsolattartást tekintve nagyon rugalmas, mert a VTR, privát üzenet, SMS és telefon egyaránt működik. Az időpont egyeztetés így soha nem jelent problémát, az időpontot tekintve pedig nagyon rugalmas és alkalmazkodó a normális határokon belül.
  • Megközelítés:

    Ezt a kérdést a mostani randi esetében is meg tudnám ugyan válaszolni, de már nem időszerű, ugyanis jelenleg már nem ott rendel ahol a randi volt.
  • Helyszín:

    A megismerkedésünk óta mára úgy néz ki, hogy Mira megtalálta a hozzá méltó végleges randi helyét. Ezt megelőzően több helyen is lehetett vele randizni és én mindegyik helyen ezt meg is tettem. A mostani beszim történésének idején volt a legizgalmasabb a randink helyszíne. Ugyanis akkor éppen nem volt állandó helye, így alkalmi találkahelyen volt a szeánszunk. Így ennek a leírása már nem tartalmazna semmilyen érdemi információt.
  • Lány külseje:

    A külső leírása ebben az esetben azzal a különös és ritka esettel bővül, amikor a masszőzünket utcai ruhában van módunk látni. Már pedig itt ez történt, ugyanis egyszerre értünk a randi helyre és előttem két kocsival parkolt le, így egyszerre indultunk a parkoló órát keresni. Kitörő örömmel üdvözöltük egymást, és jót nevetve szinte egyszerre kérdeztük: hát Te kit keresel itt? Ezután megcsodáltam a testhez simuló farmerben a már korábban többször ruha nélkül is látott formákat, a hosszú lábakat, a kerek popsit. Továbbá a még inkább testhez simuló fehér felsőben a csodás melleit melyben a dekoltázs is sokat segített. Kedvem lett volna ott azonnal helyben végig szkennelni az ujjaimmal a tetől talpig, de hát a nyílt utcán ez szóba nem jöhet. (sajnos) Ehelyett körülnéztem az utcán, vajon látja –e fél Budapest, hogy milyen szexbombával vagyok? Ez nem tartott azért sokáig, mert jobbnak láttuk mindketten azt, hogy minél előbb menjünk a tetthelyre.

    Itt aztán visszatértünk a korábbi randik során már megszokott öltözethez az az a semmihez. Így még inkább tudtam gyönyörködni a csodás alakjában, amit akárhányszor látok, még sem tudom megunni. Meg tudtam ismét győződni, hogy az eltelt idő alatt a kemény popsi és a tökéletes formájú és tapintású mellek semmit sem változtak.

    A hibátlan alakjáért sokat tesz Mira, többek között boxol a drága! /vigyázat uraim :)/

    A „mira” szó jelentése: „csodálatos”, amely Mira esetében nagyon, de nagyon helytálló.
  • Erotikus masszázs:

    Nagyon erős masszázsa van, amelyet nem tanult, de ösztönösen jobban csinálja, mint sokan, akik állítólag tanulták. Mira a masszázst ugyan ösztönösen, de nagy odaadással és odafigyeléssel végzi. Az érzéki és bizsergető érintése pedig, „gyárilag” ilyen, az születési adottság mely nem tanulható.

    Az erotikában korábban már szerzett jártasságot, így a masszázsnak az erotika része számára egyáltalán nem jelent kihívást.

    Az adatlapján a lingamos „önreklámja” nagy önbizalomra utalt, és nekem, mint lingam masszázs kedvelőnek ez erősen felkeltette az érdeklődésemet. Elmondta, hogy a lingamot egy két órás gyorstalpalón tanulta, ahol többen vettek részt és a képzés élő modellen történt. El is kezdtem játszani a gondolattal, hogy milyen jó lehet egy ilyen ürgének, a csajok rángatják a farkát és még meg is fizetik érte. Azonban ebbe a gondolatvitelbe nem nagyon tudtam bele mélyedni, mert kezdtem rájönni, hogy ennek a lánynak egyáltalán nem alaptalan az önbizalma. Ugyanis nekem eddig sok lingam masszázst volt módom átélni, sok lány lingamos tudását próbáltam, melyek közül sok maradandó élményt nyújtott. Ezen teljesítmények sorában ugrott most a legelejére Mira egy olyan technikával amit én még másnál eddig nem tapasztaltam. Mira olyat csinált, amit még addig nem pipáltam. A hagyományos, korábbról ismert lingamos fogások mellett ugyanis teljes alkarral is végezte a lingamot. Ezt egy addig részemről nem tapasztalt különösen jó technikának és abból adódó kellemes érzésként éltem meg, amelyet még csak fokozott a huncut mosollyal kísért folyamatos szemkontaktusa.
  • Levezetés:

    Mirával a masszázs és a levezetés között határozott átmenet, vagy határvonal nem létezik, így a masszázs közbeni benyúlásoktól kezdődően már tekinthetjük a továbbiakat kényeztetésnek.

    Tehát a hason fekve történő masszázs közben nagyon erősen simogatta belülről a comb tövet és végig teljes hosszában a belső combomat, közben az ánuszt és gátat is érzékien simogatva. Ugyanakkor váltakozva érzékien és erősebben vette kezelésbe a zacsit a golyszlikat és a rudat egyaránt masszírozva. Eközben a melle folyamatosan hozzá ért a hátamhoz a tükörben pedig tartjuk a szemkontaktot. Egy idő után már nem csak hozzá ér a melle a hátamhoz, hanem egy hátsó csúszkába megy át.

    Alig vártam, már a fordulást, hogy a csúszkát elölről is kapjam. Nem is ért csalódás, ugyanis csinálta a mellcsúszkát minden irányból, a teljes 360 fokos szögtartományt tekintve. Csinálta a popsi csúszkát is elölről és hátulról, amely nem tévesztendő össze a rudis csúszkával, de legalább olyan jó élményt nyújtott.

    A különféle csúszkákat érzékien tudta kombinálni, majd egy idő után bevonta a kis Grizzlyt is a játékba. Finom leheletnyi puszikat adott, a makkra, az oldalára teljes hosszában. Majd addig játszadozott, így amíg többször is volt, amikor teljesen eltüntette a kis Grizzlyt. Eközben gyakran fordult Mira úgy, hogy a kívánatos kelyhe nyalintás közeli helyzetbe került és a helyzet részemről nem is maradt kihasználatlanul. A gyönyörű nagy ajkak által nem fedett kis ajkak és a gyönyör borsószeme annyiszor kapott tőlem nyelvórát, ahányszor csak azt Mira igényelte.

    Így ment ez a csúszka – lingam kombináció és oda - vissza francia játék nagyon hosszú ideig, mert mindketten egyformán örömünket találtuk benne. Mira mesterien mindig megérezte, hogy mikor lesz majdnem végem és a robbanás határon átváltott valamilyen lágyabb masszírozásra vagy simogatásra.

    Egy idő után már nagyon kívántam, hogy kivégezzen Mira, ugyanakkor rajta is éreztem, hogy neki sem esik egyáltalán rosszul az érintésem egyik formája sem, mert arra utaló egyértelmű jelekkel fejezte ezt ki. Lingam és a franciák közben ért el a vég és történt meg az ősrobbanás. Mira ekkor sem engedte ki az irányítást, ellenben még inkább növelte a kilövellést, mindent kifacsarva belőlem, így intenzív orgazmussal távoztak az utódok. Jó ideig lila ködbe borította az elmémet, így lebegtem ki tudja meddig, miközben nem láttam, csak éreztem, hogy Mira érzékien végzi a romeltakarítást.
    Később már kielégülten feküdtünk egymás karjában és égettük magunkba a megelőző két óra minden percét.
  • Elszámolás:

    A végén feltettem a biztonsági kérdést, hogy nincs- e változás, erre a fejével válaszolt, én pedig cselekedtem. Erről több szó nem is esett, nem tartott tovább, mint ahogy ezt ide leírtam.
  • Összkép:

    Amióta megjelent az oldalon, azóta többször volt szerencsém, hogy közösen szereznünk egyaránt kellemes élményeket egymásnak.
    Két egyforma randink még eddig nem volt, mindig tudtunk valami újdonságot vinni a történetbe.
    A helyszín ugyan többször változott, de Mira a nevének a jelentésével mindig azonos, tehát csodálatos élménnyel ajándékozott meg.

    Jó szívvel ajánlom minden úriembernek, akik igénylik a minőségi erotikát egy csinos, kedves, okos és értelmes lány társaságában.
Happy Massage