• Adél Csúszkamasszázs

  • Beküldte:
  • Adél Csúszkamasszázs reagálása

    Édesem..

    Boldogan olvastam vissza azt az élményt, amit együtt Veled átéltünk:)
    Öszintén.. nem gondoltam volna hogy lelkünk így egymásra talál.. és tényleg nagyon különleges érzés volt hosszasan ölelni, feltölteni egymást.. talán már akkor sejtettük hogy unatkozni biztos nem fogunk:) (úgy is lett)!
    Sikerült megismerjelek annyira hogy Neked fontos az hogy a partnered is jól érezze magát, megnyugtatlak, élveztem társaságok, és a program minden percét, nem az járt végig a fejemben hogy úristen mikor lesz már vége ennek a kinzásnak.. :D
    A lényeg hogy egy Jószívű, Figyelmes, Aranyos, Érzéki Férfit ismertem meg benned.. Eddig.. De szerintem vannak még benned más jó tulajdonság is, amiknek szívesen fogok utána járni :)!!
    Érdekelsz:)!!!
    Köszönöm hogy megismerhetlek:)

    Szép napot Drágám :)

    Csókollak :)

  • Egyeztetés:

    Oly sok szép beszámoló született már Adélról, hogy ezt megdicsérve kezdtünk levelezésbe egy hónappal ezelőtt. Már az első levélváltásban megegyeztünk, hogy ott a helyem nála. Az ígéretként elhangzott 2 hétből ugyan 3,5 hét lett, de amikor elérkezettnek láttam az időt, akkor a privát levelezésünkben feldobott több időpont közül a lehető legkorábbi választottam és ezt egy vtr-ben erősítettük meg. A randi előtt szerettem volna hallani a hangját is így egy telefon beszélgetésre is sort kerítettünk. A kedves és szép hangját hallva még jobban vágytam a találkozásra.
  • Megközelítés:

    A telefonban, majd a vtr-es visszaigazolásban szereplő címet beütöttem a gps-be és nem volt több kérdésem. A BKV mániákusok a tömegközlekedési eszközöket a XIII. kerületi Lehel tér, Lehel út és a Dózsa György úti megállókig használva kis sétával juthatnak el a megadott címhez. A ház előtt volt parkolóhely, de a sarkon túl, jól el volt dugva az ideiglenesen áthelyezett fizető oszlop.
  • Helyszín:

    Lifttel feljutva a felsőbb emeletek egyikére az üvegajtón túl várt a résnyire nyitott ajtó, mögötte pedig a bujkáló Kedvesem. Az előszobába toppanék, röpült felém Adélom! Illetve pontosítok: kaptam egy kézfogást és két puszit. Az előszoba egy jó nagy fogadóhelyiség volt, ahol gyorsan ledobtam a cipőmet, majd Adél a szobába vezetett. A kis folyosó végén lévő szoba nagyon hangulatos és harmonikus volt (piros kanapé, piros lepedő a tatamin és panoráma tükör a falon a tatami teljes hosszában. Ledsor világított a fal mellett, mini hifi berendezés adta az autentikus hangulatot a tökéletes érzelmi átszellemüléshez ( ez különösen tetszett), amihez a félhomály sötétsége is tökéletesen el volt találva.

    A fürdő nagyobbacska méretű, világos, napfényes, egy sarokkád (medence méretű) fogadott. A tusfürdők és más tisztálkodási szerek mind rendelkezésre álltak. A piros kilépők szárazak voltak és megjegyzem, hogy a kád is cseppmentesre volt törölgetve előttem, pedig a cipőből ítélve volt másik vendég is a lakás valamelyik másik, előttem feltáratlan zugában!!
  • Lány külseje:

    A bejárati ajtó mögül előbukkanó Adél pontosan olyan volt, mint amilyennek elképzeltem. Arányos csinosan vékony sportos testalkat, gyönyörű arc, vékonyka szájjal, apró mosollyal, villogó szemekkel, a selyem simaságát megszégyenítő kellemes bőrrel, finom illattal. Ez jellemzi őt.Testét utcai nyári viseletű zöldes árnyalatú egyrészes ruha borította. Ez felül szűk, testhez simuló felső részt jelentett, alól pedig miniszoknyát, de mindez egyrészes kivitelben. Borzasztó igéző volt így látni az alakját.
    Fekete egyenes szálú haja van, szépen kidolgozott hajviselettel, szexi volt, ahogy az arca elé simult, vagy szálai a vállán végigsiklottak. Barna szemei megnyugvást sugároztak. Minden mozdulata, lépése, járása finoman ringó, kimért és visszafogott volt, ahogyan a személyisége is ilyen, illetve belső harmóniáról és egyensúlyról árulkodik.
    Cicije természetes, közepes méretűek, kissé lazábbak, harmonikus méretűek a gazdájuk testalkatával és nagyon könnyen izgatható mellbimbói vannak, amik nagy méretűre keményednek. Tökéletesek a lapos has, kemény formás fenék, hibátlan szép combok is. Adél tökéletes sziluettel rendelkezik. Puncija zárt, határozott méretű nagyajkakkal rendelkezik, az izgalmat nagyon bírja.
    Arca kifejezetten szép, nekem nagyon-nagyon tetszett. Kecses hosszú nyaka puszik sokaságára ösztönzött. Megfogott a mosolya, a kedves beszéde, a nyugodt hangszíne és temperamentuma. Jó volt a társaságában érezni magam!
  • Erotikus masszázs:

    Adél a szobába vezetett, ahol a piros kanapéra tettem ruháimat. Hozott egy pohár vizet, majd a zuhanyzóig követtem ringó sziluettjét a csodaszép nyári ruhájában ringó miniszoknyáját.
    Gyors fürdést követően a szoba ajtajában már csak egy törölközőbe csavarva várt, ami a szobában már le is esett róla és csak egy fekete bugyi maradt. Két kézzel megfogtuk egymás kezét, közelebb húzódtunk, majd puszikat adtam-kaptam az arcomra, nyakamra vállamra. Összeölelkeztünk, szorosan húztam magamhoz, éreztem magamhoz simulni minden domborulatát, éreztem teste melegét, bőrének illatát. Az andalító zene és az erős félhomály tökéletes hátteret adott ehhez. Adélnál csók nincs, de talán most először azt éreztem, hogy erre feltétlenül nincs is szükségem, mert azok a rendkívüli finomságok (arcunk összesimulása, orrunk, szánk fülünk egymáshoz érintése, egymás vállgödrébe hajtott fejünk) a szerelmes sóvárgó pillantások, zihálás és sóhajtozások, a levegővételének érzése mindenért kárpótolt. Simogattam a hátát, a fenekét, magamhoz szorítottam a derekát. Sok -sok percig álltunk így egymás karjába feledkezve, mikor a kezeink egyáltalán megmozdultak és elindultak erotikus helyekre is (ilyen sem történt még velem). Csap apró incselkedő cici és farokérintés történt, éreztem, hogy ezt nem akarom most túlzásba vinni, mert a mai nap csak az érzékek korbácsolásáról fog szólni és hagyni kell mindent a maga kiéheztetően lassú medrében folyni.

    Adél copfba kötötte a haját, majd szó nélkül, finoman a piros kanapé irányába tolt, majd a szélére ültetett. A szemembe nézve szétnyitotta lábaim, majd apró ajakérintésekkel a fülemtől, az arcomtól, nyakamon át a mellkasomig, a cicim harapdálásán túl a hasamon végig szánkázott. Amikor az elején a fülemben meghallottam a levegővételét, a farkam azonnal égnek meredt, annyira intenzív élmény volt. A lábaim között térdelve a farkam a kezébe vette, de sima tenyérrel csak igazgatta és simogatta. Mozdulatai tantrikus és lingam elemeket tartalmaztak, amit szájjal érintésekkel egészített ki. Itt a folytonosságon és a fokozatosságon van a hangsúly, amit mesterien eltalált. Gyorsan elértem az izgalmam legfelsőbb fokát, de nem lökött túl a határon. A szájba vette a farkamat és minden finomságon túlmutatva tartott a maximumon. A szájával elindult felfelé felfedező útra a köldököm, és mellbimbóm irányába, majd egészen a nyakamig. Adél felemelkedett és egy furcsa oldalsó pózban átvetette az egyik lábát rajtam úgy, hogy a combja a térde közelében pont a farkamat szorított a hasamra. Annyira a maximumon voltam, hogy elég volt a térdével néhány mozdulat és a fülembe ziháló sóhajtozása, körmeinek végighúzása a mellbimbóimon és az oldalaimon és felrobbantam. Hihetetlen erotikus végkifejlet volt, őrjítő befejezés, a vágyaim megélésének a csúcsa. Átszellemülten ziháltam,kapkodtam a levegőt, megszűnt a külvilág. Csodás, felemelő és semmire nem hasonlító mámorító érzés volt. A leszorított farkamból előtörő sperma a hasamon landolt, úgyhogy én kértem törlést. Adél csodás ügyességgel, végtelen finom mozdulatokkal tett rendbe, ez a levezetés nagyon fontos része lett.

    Megnyugvásom után egy villám lokális fürdő, majd egy pohár víz elfogyasztása után a tatamira tessékelt.

    Adél masszázsa különleges volt. A teljes testet érintette, tanult és hatékony mozdulatokkal végezte. Nem a specialista szalonokban megkapható koreográfiát követte. A hátamnál kezdte, majd a lábaimig jutott, majd onnan vissza. A mozdulatai erősek,hatékonyak voltak. Csodáltam a ritmusváltásait és az érzékiséget. Jó sok olajjal dolgozik, aminek pontosan 37 fok volt a hőmérséklete (piros pont!), így nem zavarta meg a meditációmat. A ritmus és a tempó váltakozásai miatt egyedi érzés kerített hatalmába. Érintései izgalmasak voltak, a felforrósodó tenyere korbácsolni kezdte az idegeimet.
    Bár a mozdulatok sima masszázs mozdulatok voltak én mégis minden rezdülését az erotika világába sorolom, pedig a masszázs jelentős részében még erotikus benyúlások sem voltak, csak a második felében, ráadásul akkor sem dominálták a masszázst. Masszázs közben kezeim nem kalandoztak, csak feküdtem hason, mint egy zsák. Kizárólag a karjaim masszázsánál érezhettem ujjaimmal vagy kézfejemmel combjait, ami ebben az állapotomban már bőven elég volt a hangulatom növelésére.
  • Levezetés:

    Adél levette a bugyiját, alaposan beolajozta cicijeit és feszes hasát és hihetetlenül izgalmas csúszkamasszázsba kezdett. A hátamon csúszkált, de piszok érzékien, amit még soha korábban ilyen intenzívnek nem éreztem. A tükörből kitekert nyakkal próbáltam követni, hogy hol, mikor, melyik testrésze ér hozzám. Fordulás után újabb bőséges olajozást követően az előlapomon folytatódott a csúszka (persze Adél cicijeinek olajozásában már én is részt vettem...persze!). Kezeivel izgatta az arcomat, a mellbimbóimat az oldalamat karcolta műkörmeivel és a farkamat is végigsimította néhányszor. Mellei többször a számba kerültek, fenekénél fogva mozgattam magamon Adél sikamlós testét. Arcát, homlokát és az orrát is puszilgattam, már mikor mit kaptam vagy értem el. Adél ördögien játszott ezzel a távolságtartással az egész randi során. Soha nem kellettek szavak ahhoz, hogy tudjam, hol vannak a határok.

    Adél fordított testhelyzetben mellém feküdt és a kezeivel, majd a szájával a farkamon kezdett játszani. Ebben az oldalt fekvő testtartásban én elérhettem a kezeimmel izgatottan duzzadó punciját, amit csak kívülről és szigorúan kézzel simogattam. Érdekes, hogy ebben a végsőkig felajzott állapotban ez is bőven elég volt, hogy a mennyekben érezzem magam. Adél nem akart kivégezni, pedig nem kellett volna sok. Csak addig játszott, hogy ne durranjak el.
    Megfordult, mellém feküdt, az egyik lábát átvetette rajtam, hogy a farkam a térde-combja-vádlija hajlatához került, majd egymás szembogarába mélyedő merev tekintettel, néha az arcunkat egymáshoz szorítva, lihegő-ziháló hangjait hallatva, a lábát csak kissé mozgatva a farkamon kivégzett. Ha jól emlékszem a kezei csak néha és csak a makkom végig simitására kerültek lejjebb. Mégis a vajúdásom végén szinte felrobbant a farkam a térde alatt. A farkam elárasztotta megint szinte az egész hasamat. Újabb alapos törlés következett Adél részéről, miközben engem eszméletlen mámor ittas légszomj környékezett.

    Mikor a pulzusom és a keringésem az orvos által előírt határokon belülre került, gyorsan lezuhanyoztam magamról az olajat és felöltöztem. Újabb pohár víz..... és csak ténferegtem, mint aki nem érti, hogy bizony nekem nemsoká el kell mennem és nem maradhatok... pedig úgy szerettem volna előröl kezdeni az egészet. Már ruhában magamhoz szorítottam Adélt nagyon bensőséges és hosszú ölelés után tudtam csak magamat rávenni a távozásra. Hihetetlen élmény volt, imádlak érte Adél, szédületes nő vagy!
  • Elszámolás:

    Előre a telefonban beszéltük meg a rózsacsokor mértékét, extrákról nem tudok, de nem is került szóba. A randi végén tettem a csokrot a kisasztalra némi többlettel számolva a rendkívüli élményem elismerése jeléül. Egyetlen szó sem esett róla korábban, tetszett ez a bizalom így már első találkozásra is!
  • Összkép:

    Adél egy csodálatos, finom hölgy, aki érzi az erotika minden csinját-binját. Kedves, szolid és biztonságot nyújtó mozdulatai vannak, amikkel végigvezeti a vendéget a tökéletesen harmonikus végkifejletig. Ha az adatlapot nézem, akkor nem nyújt sokat, viszont ha hozzáveszem, hogy ezt milyen ráhangoltan és érzékien végzi, akkor már mindjárt más a helyzet. A végletekig volt képes játszani az idegeimmel, sokáig fenn tudta tartani a beteljesedés előtti legutolsó fázist, amit hihetetlen volt megélni.
    Én ezt az érzékiséget, harmóniát és meghittséget keresem a randikban és végre ezt újra megkaphattam Adéltól. Nem is értem, hogy hogyan alakulhatott ki ilyen rövidke idő alatt ilyen mély összhang, ahol szavak nélkül is mindig tudtam és éreztem, hogy hol vannak a határok és mit nem szabad átlépni. Csodássá varázsolta a napomat, csak hálával tudok adózni neki. Nem kérdés, hogy rövidesen vissza szeretnék menni hozzá, mert nekem erre szükségem van.... azt hiszem a levelezésünkből abban bízhatok, hogy hajlandó fogadni is!
    Tökéletesen istennős kategória számomra, de csak azért kap most felejthetetlent, hogy ezt felül tudjam írni a következő randinkon!
Happy Massage