• Niki_és_Bunny

  • Beküldte:
  • Niki_és_Bunny reagálása

    Kedves bali!
    Köszönjük a beszit,szeretnénk azonban reagàlni..
    A jàtszadozás ,amit a randi rovásàra emlegetsz,ezekért kismilliószor ràd lett màr szólva,hogy ne csináld!
    Nikol,aki nemrég itthagyta az oldalt ,ő pont ezekért tiltott le téged.
    Többek között:
    - az újraélesztős,nyomkodós mozdulatokért
    -az,hogy befogod az orrunkat,és a kezedet közben a szánkra teszed,és kacarászol ezen
    -bekapod az orrunkat,fülünket
    -csikized a talpunkat
    -lefele rángatod a cickónkat stb...
    -ha egyikünk kényezteti a másikat ,úgy ràfekszel hátulról ,hogy a foga belefúródik a másik puncijàba és nem kap levegőt,ezek számunkra nem annyira vicces ,és élvezetes dolgok,és ezt többször elmondtuk már neked,de poénra veszed mindig,hogy mi ezt csak úgy mondjuk,és folytatod!:(
    De ezeket a játékokat te akarod játszani,közben meg a beszàmolóban azt ìrod,valami hiányzott,meg hogy ezek a dolgok a randi rovására mentek,minket minősìtve!!
    Ezekre a jövőben lètszìves figyelj oda,ne kelljen a randi alatt állandóan ràd szólnunk,mert ez nekünk kellemetlen.Többször beszéltünk már ezekről,de úgy tűnik hiàba!:(
    Nem szeretnènk mi is tiltani,de a randikból ne csinálj poént!
    Köszönjük ,ha ezeket mostmár a jövőben tiszteletben fogod tartani,és a minősègi randi lesz a cèl!
    Puszi:
    Niki & Bunny

  • Egyeztetés:

    VTR alapú egyeztetés volt, ami zökkenőmentesen ment és hamar visszaigazolták a javasolt időpontot.
  • Megközelítés:

    A már jól ismert kelenföldi kuckó. Bekötött szemmel is idetalálnék és igazából csak az építkezés ront a megközelítésen, de nem vészesen.-Minden van amivel megközelíteni lehet és a parkolás is megoldható.
  • Helyszín:

    Bunny kuckója minden igényt kielégít és mivel sokan leírták és változás nem történt azért nem tudom mit írhatnék erről az egyszobás garzonról.
  • Lány külseje:

    Niki és Bunny külsejét is sokan leírták, ezért az újdonság mint olyan nem létezik, mert a friss képek (bajoros-hajfonatos) visszaadják őket. Igazából csak szuperlatívuszokban lehet jellemezni őket. Ízig-vérig nők és csak a kerek formák azok amik kiemelik őket a többi hirdető közül.
  • Action:

    Megérkezésemkor csevegtünk és sajnálták, hogy most nem nyertem semmit a tombolajátékon. Elvonultam fürdeni, amit kicsit sokáig csinálhattam, mert visszatértemkor már a kanapén ült Niki és a mellei között Bunny ténykedett. Mögéjük helyezkedtem és Bunny félig alattam volt és Nikivel csókolóztam. Később áttértem a melleire és Bunny is lejjebb kezdte el kényeztetni Nikit.Én Niki füleit kezdtem cirógatni, amitől hevesen vonaglott és javasolta, hogy kerüljünk az ágyra. Ezt megtettük és Én elfeküdtem az ágyon, Niki elkezdett franciázni; míg Bunny az arcomba nyomta a cickóit. Niki rendesen mélytorkozott amíg Én Bunny ikreivel foglalatoskodtam. Niki lovaglásra vágyott, ezért gumit varázsolt rám, ezzel egy időben Bunny megfordult ami azt jelentette, hogy most az ujjaim lesznek munkára fogva. Egyik kezemmel Niki csípőjét fogtam míg a másik Bunny punciját kényeztette rendesen. Bunny egy idő utána Niki mellé mászott és az ő cicijeit vette kezelésbe én addig Nikiről bányásztam le a felsőt, amit ő az arcomra dobott. Itt egy eddig nem tapasztalt fordulatot vett a randi. Ugyanis én nem bányásztam le az arcomról a felsőjét, ezért Niki ezt rám kötözte, ezért félig vakon folytatódott ez a találka. Én ismét az érzékeny fülei után nyúltam és ő elkezdett ficánkolni. Lefogtak Bunnyval, de hamar szabadultam és ekkor Niki leugrott rólam és próbált olyan helyzetbe kerülni, hogy ne tudjam elérni a füleit. Kicsit hagytam őt és Bunny addig levette a gumit és franciázott nekem míg Niki időközben a fejem fölé került és a cicijeit simogattam majd jött a második gumi és Bunny mögé helyezkedtem. Itt Niki megpróbálta kicsit szorosabbra fogni a felsőjét a fejemen, de a kívánt hatás helyett lejött a fejemről, ezért ismét többet láttam. Buunyra hajoltam és a cicijeit markolgattam, majd Bunny hasra feküdt és én az ő fület és nyakát csókolgattam. Ő nem érzékeny az ilyesmire, legalábbis nem úgy, mint Niki. Újra Nikit szemeltem ki és ő már előre tudta innen nincs menekvés .Olyannyira nem,; hogy menekülés hasztalan volt, mert a két lábammal átfogtam a testét valahol a derekánál. Bunny csak mosolyogva kommentálta; ezt a fajta közjátékot és említettem nekik, hogy ez engem a MÉZBIRKÓZÁS nevű sportra emlékeztet. Kérdezgettek róla én meg mondtam azt amire emlékszem. Újabb francia lecke tőlük, ahogy megszoktam gumi nélkül, majd az ágy mellé álltam és folytatódott a francia tőlük és mivel nem beszéltünk a végkifejletről, ezért Bunny szájában élveztem el.

    Hagyott lenyugodni és utána ment el felfrissíteni a száját és egy számomra bekészített frissítővel tért vissza. Még csevegtünk egy kicsit, majd a ruháinkat húztuk vissza. Kapott néhány új képet, amit felrakott az adatlapjára és hárman azokból szemezgettünk. Lerendeztem a csokrot és igazából talán csak én éreztem hogy valami hiányzott ebből a randiból. Búcsúcsókok és tipli.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük, szóba sem került és nincs zsákbamacska, mert a csokor mérete nyilvános.
  • Összkép:

    Kissé vegyes érzésekkel távoztam az újdonság jó volt és eléggé sok időt töltöttünk a játszadozással, ami talán az élvezet rovására ment, ezért a következő randit nem ilyen szellemben kell megejteni, ami viszonylag könnyű feladat, már ha ezt feladat lehet nevezni. Mindent összevetve nem távoztam negatív érzésekkel, csak egy kicsit más volt ez a találka.
Happy Massage