• White Angel

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ezen az oldalon láttam meg a hirdetését, második telefonhívásra értem el, a telefont ő vette fel, megbeszéltük az alapdolgokat (mikor, mennyi időre, mit kérek).
  • Megközelítés:

    11. kerületi cím, közel az uszodához, tömegközlekedés ideális, több villamos és buszmegálló is van a közelben, parkolás ingyenes. Nem tudom, mennyire könnyű parkolót találni, mert (cardio mozgásokat kombinálandó :) biciklivel mentem.
  • Helyszín:

    Rendben tartott tízemeletes panel. Fürdő tiszta, célnak megfelel, több tusfürdő. Baszoba egyszerű, de tiszta, franciaágy - nincs szétb@szva. Még egy lány rendel itt, okoz némi logisztikai problémát, de kezelhető.
  • Lány külseje:

    Van egy kis rizikó az ilyen taliknál, hiszen általában nem látható a képeken a partner arca; itt is nagy meglepetés ért: White Angel asszonyos formái nyaktól felfelé egy -- huncut - kislányos arcba folytatódnak. Ez az asszonyos test - lányos pofika kombó nekem nagyon bejött :)
    White Angel egy fekete, csipkés kombinéban fogadott, ami kiadta szép, homokóra formáit, teste természetesen nőies, sehol egy tetkó vagy piercing, a képek hűen tükrözik a valóságot.
  • Action:

    Gyors fürdés - és a szobába toppanás (copyright by Petőfi) után - White Angel kérésemre megszabadult csipkés kombinéjától, láthatóvá téve szép, formás testét, különös tekintettel meseszép, körte formájú, nagy rózsaszín bimbójú melleire. Egymásra mosolyogtunk (éreztem, működik a kémia köztünk:), majd szavak nélkül összebújtunk és a tv-ből szóló zenére lassúzni kezdtünk... (Barátnő feeling 1.) Tánc közben meztelenül, lágyan csókolóztunk - White Angel csókja rendes nyelves, de nem "mandula műtétes" csók - miközben egymást simogattuk, mosolyogva... (barátnő feeling 2.)
    Egy két perc alatt eltáncoltunk az ágyig, ahová White Angel lassan-erotikusan eldőlve invitált (nem mintha nagyon kellett volna győzködni...). A vertikálisan megkezdett mozdulatokat horizontálisan is folytattam, lágy csókok és simogatások közepette, a cickóknál hosszabban elidőzve, puncirányba haladtam lefelé.White Angel kelyhe már nedvesen fogadott, csiklóját nyalva-szopva, egyik kezemmel fenekét, másikkal ágaskodó bimbójú márvány keménységű mellét markolászva, időnként kelyhébe is mélyen belenyalva sikerült ezt a gyönyörű nőt a csúcsra juttatnom, teste megfeszült, combjai megremegtek... (1-0 oda, barátnő feeling 3.)
    Miután White Angel kipihegte magát missziben folytattuk, közbe csókolóztunk, kéjesen nyögdécselve simogattuk egymást... Mivel éreztem, közeleg a vég - és én még nem akartam, hogy vége legyen - zihálva javasoltam, hogy talán folytathatnánk kutyusban, erre White Angel rám szólt, hogy abba ne merjem most hagyni, ezért (lehet egy szép nő kérésének ellenállni?) folytattam a megkezdett mozdulatsort (közbe fejben megpróbáltam kirakni a bűvös kockát...) Szépségem nemsokára elhaló sikollyal, a lepedőt markolva, fennakadó szemekkel ismét a csúcsra ért... (2-0 oda), az egóm szárnyalt :)
    White Angel jelezte, hogy egy kicsit megszédült, ezért valamicskével több időt kért mint az első orgazmumus kicsalogatása után... természetesen ezer örömmel vártam.
    Kutyus pózban folytattuk, az eddigi lágy szeretkezést vadabb tempó váltotta fel, amire Kedvesem még mindig nagyon jól reagált. Hátulról elég vadul döngettem Szépséges Vendéglátómat, aki folyamatosan haladt a beteljesülés felé, hogy elért-e oda sajnos nem tudom (gondolom, most nem - bocs), mert én előttem elsötétült minden, "filmszakadásos" orgazmussal lőttem tele a gumit (eredmény: 2-1 :)
    Miután pár perc múlva visszatértem az élők közé összebújva beszélgettünk; mivel mindketten ügyfelezünk (nyilván nem ugyanazon a területen...), ezért kibeszéltük a jellemző ügyfél típusokat: a bunkót, a tudálékosat, a smucigot stb.; rengeteget röhögtünk, időnként vissza is kellet fognunk magunkat, nehogy zavarjuk a szomszédban folyó komoly domina-rendelést :) Kisvártatva nagyon személyessé alakult a beszélgetés, aminek a részleteit megtartom magamnak/magunknak, egy része egyébként is lényegtelen lenne, nyilván más számára közömbös, hogy X város Y terén található Z szoborral kapcsolatban milyen közös családi emlékeink vannak. De az együttlétünk intimitása még inkább fokozódott. (barátnő feeling 4.)
    Beszélgetés - és vihorászás - közben folyamatosan simogattuk és csókoltuk egymást, egy idő után White Angel lágyan - de még mindig komótosan - verni kezdte a farkamat, majd miután az (úgy-ahogy) reagált a hasamra ült és a nedvedző puncijával csúszkálni kezdett rajta. Itt mutatkozott meg Újdonsült Kedvesem erotikus masszőr múltja, iszonyatosan jól csinálta! Bár Félszemű Haverom keményre dagadt, éreztem, hogy sok időbe telne mire célhoz érnék, ezért megkértem White Angelt, hogy hadd évezzek márvány-melleire. Ő felült az ágyon, én lábai közé álltam, kis orális kényeztetés után (nyami!) White Angel verni kezdte Őkelmét, én közben párszor lehajolva csókoltam Őt (nem a farkam, a nőt...), majd magamhoz ragadva az irányítást White Angel csoda-melleire élveztem. (Eredmény 2-2 :)
    Mivel a szobában nincs óra ! (barátnő feeling 5.), ezért a telefonomra pillantva kellet konstatálnom, hogy időn túl vagyunk pár perccel, rohannom kell, hogy el ne késsek.
  • Elszámolás:

    Extrát nem kértem, White Angel maga az EXTRA ! Elszámolásról annyit, hogy a budapesti átlagnak megfelelő csokrot a tali végén adtam oda, addig erről szó sem esett (Barátnő feeling 6.)
  • Összkép:

    Gondolom fentiekből is kiderül, hogy engem White Angel mennyire elvarázsolt. Ha normálisan viselkedsz vele és adsz a higiéniára, akkor garantáltan nem fogsz csalódni; ha pedig a szimpátia is megvan, akkor felejthetetlen élmény részese lehetsz.
Happy Massage