• Pamela

  • Beküldte:
  • Pamela reagálása

    Köszönöm te cuki visszatérőm ;-)
    Mindig meg kapom hogy tuti edzek ,de hidd el ha így lenne büszke lennek rá,de nem edzek,nem tagadom ahogy írtad ;-)))
    Tényleg a géneknek köszönhetem nem az én érdemem ;-)
    Varlak újra sok puszik ;-)

  • Egyeztetés:

    Kora délután, mikor hívható volt, hívtam. Mivel már többször jártam nála, igaz, a legutóbbi látogatásom elég rég volt, de ismertem a repertoárját, meg van bővebb infó is, szóval csak időpontegyeztetés történt.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, könnyebb parkolásra számítottam a panelek között, nagyon vadászni kellett a helyért, korábban nem így volt. De ingyenes
  • Helyszín:

    Átlagos 2 szobásnak tűnő, tök normális rendezett lakás, melyet megosztva használ. Minden volt, aminek lennie kellett, a szobában is és a fürdőben is, előbbi egy hasznos ventilátorral egészült ki, mely tényleg jól jött.
  • Lány külseje:

    Már írtam róla beszámolót korábban, haja színén kívül semmi sem változott, de ez is az előnyére. Nem hiába mentem vissza hozzá, mert nagyon kompakt a hölgy, pont ahogy a képeken látszik. Arca képeken nem látszik, de nagyon dögös és szép, a többit meg felesleges leirni, mert a képek mindent visszaadnak. Comb popsi tapintásra nagyon izmos sportos hatású, de tagadja, h edzéssel érte volna el mindezt :-)
  • Action:

    Csak nagyvonalakban leirva
    Szokásos tisztálkodás után meztelenül őrködve az ajtóban várt, bekísért a szobába, leheveredtünk, kis csacsogás simogatás után kaptam egy franciát, közben punci popsi simogatással múlattam az időt, majd gumi és egy nagyon jó szemből lovaglás jött. Emlékeztem hogy ezt nagyon jól és intenzíven csinálja, gyorsan be is végeztem.
    Ezután egy kimondottan kiváló és kellő erősségű masszirt kaptam, jobbat mint sok masszőrtől kap az ember.
    Ketyegett az idő, véleményes volt hogy második karika összejöhet e. Belekezdtünk, franciájával gyors hatást ért el, majd a kutyust ajánlotta. Ha nem mondja is, azt kértem volna persze :-) nem durván, de ütemesen dugtunk így egy ideig, majd kezes - franciával fejezett be. Ez utóbbi kicsit harcos meló volt, de sikerült. Kis tisztogatás és már mentem is, mert dolgom volt, sztem így 50 percet voltam nála, és megint nagyon elégedetten távoztam.
  • Elszámolás:

    Csak alap játszott, egy órás díjat legelején szekrény szélére helyeztem.
  • Összkép:

    Azért szeretem meglátogatni Pamelát, mert nagyon dögös, korrekt, kedves, jól csinálja amit csinál, nem elszállt árakkal dolgozik, és az én szempontomból fontos, h sokszor a napi útvonalamba is esik.
    Tovább erősödött bennem az a benyomás, hogy ő egy igen jó szolgáltató :-)
Happy Massage