• Joy

  • Beküldte:
  • Joy reagálása

    Dràga kis fiatal veterànom ;)
    Nagyon köszönöm a szèp estèt ès persze a beszit is!!!! Nagyon jól èreztem magam, minden percèt èlveztem a talàlkànknak, ugyhogy remèlem mèg talàlkozunk :))!!!
    Ölellek, csókollak draga :-*

  • Egyeztetés:

    Megpróbálkoztam egy VTR segedelmet, hátha úgy könnyen célt találok. És láss csodát: a csodás Nimfa hipp-hopp visszajelezte a várva várt választ. Nagyon szerencsés flótás vagyok, mivel drága újlipóciai vendéglátóm első alkalommal engedélyezte eme elérési kapcsolattartási csatornát. Szóval szerintem egész remekül kezdődött:)
  • Megközelítés:

    Neves hegyláncunkról és egy folyóról keresztelt utcák kereszteződésében magaslik az új építésű lakótelep, ahol a bent élőket (és a betérőket) kamerák vigyázzák. A parkolás napközben azért talán nehézkes, de nem lehetetlen. A környéken villamos és robbanómotor hajtotta tömegközlekedési eszközök közül is lehet válogatni. Részemről egy drótszamárral érkeztem és kipányváztam egy villanypóznához.
  • Helyszín:

    A társasház közös területén hipermodern enteriőr, mintha egy luxusszállodában lépdelnél. Lift repít a sokadikra, az ajtót egy dísz is megjelöli.
    A kis lak csodás és nagyon barátságos. Látszik, hogy valaki figyel a körülményekre. Az előtérből nyíló nappali-konyha együttes szolgál egy kis csevejre, az ebből fürdőszoba a megtisztulásra és a hálószoba a játszadozásra.
    A fürdőszobában megtalál a vendég mindent, mi tisztálkodásra termett: puha törölköző, kellően széles skálán mozgó tusfürdő kánaán, szájöblítő folyadékok, poharak.
    A hálószobát egy nagy és puha ágyikó ural, mellette egy tükrös szekrény és egy kis asztalka hangulatlámpával.
    Szívesen laknék itt:)
  • Lány külseje:

    A kis lakásba toppanék és röpült felém a lány:)
    És tényleg: beléptem és két puszi után megölelt. Hát, kevés helyen várják így az ember fiát.
    A képek egy kicsit hazudnak: nekem egy megközelíthetetlen "la femme fatale" hölgyet sugall, ezzel szemben csodás Vendéglátom egyrészt egy vidám és doromboló cicus.
    A domborulatokról már mindenki ódákat zengett, amiből minden igaz.
    Aki hezitál, ne tegye.
    Mindenkinek más a gyengéje: én a csillogó szemektől és a finom ajkaktól kapituláltam.
    Drága Joy egy szép Tünemény:)
  • Action:

    Szóval már az ajtóban tudtuk, hogy csak valami jó történhet mindkettőnkkel. Olyan könnyedén csevegtünk, mintha már ismernénk egymást. Nagyon ritkán esik meg velem hasonló. Leültünk egy kis eszmecserére a nappali kanapéjára. Vizet kortyolgatva diskurálgattunk, miközben Joy a hátamat és az arcomat simogatta.
    Aztán finoman csókolóztunk: azok az édes ajkak! Nem nagyon tudtuk és nem is nagyon akartuk abbahagyni. De minden jónak vége szakad, hogy egy másik következzen: a textilektől megszabadulva a vizesblokk látogatása után irány a háló.
    Drága partnerem már várva várt, majd megérkeztem után megölelve folytattuk a csókcsatát. Állva maradtam, mire Joy finom franciába kezdett. Azt hittem, már itt végem van. Tökéletes erősség, váltakozó sebesség mellett egy bólogató szempár folyamatosan az arcomat kémlelte. Aztán valahogy az ágyra keveredtünk, ahol Ő is megszabadult a felesleges ruhadaraboktól.
    Újabb csókcsata következett, amit nem lehet megunni. De azért elhajóztam délre, mert a bámulatos franciát meg kellett fizetnem valahogy. Elképesztő hegyek-völgyek állták utamat, melyeket bűn lett volna kihagyni. A sóhajok már itt is erősödtek. Szabadon lévő kezemmel közben a combok közét simítottam finoman ingerelve a nemesebb részeket. A formás keblek villámgyorsan reagáltak a finom játékra, de nekem folytatnom kellett utamat. Az izmos combok között egy finom kelyhet találtam. Nyelvemmel táncot jártam a kis borsón és közben kezeimmel simogattam, amit csak elértem. A sóhajok erősödtek, majd a combok szorítása mellett eggyel vezetett drága Vendéglátóm. Én csak nem hagytam abba, aminek később meg is lett az eredménye:)
    Felkúsztam egy csókért, vagy inkább egy tucatért. Ölelkezve tapadtak össze az ajkak, majd a hátamra fordultam és Joy pedig a lábaim közé penderült. Megölelt és megcsókolt, majd hozzám simulva le-fel csúszkált kicsit, hogy végül ágaskodó barátocskámnál kössön ki. A bevezetőnél kapott franciát még tovább fokozta: csillagokat láttam az élvezettől. Néztem, ahogy eltűnök a puha ajkak között és közel jártam beteljesüléshez. Még időben megállítottam a folyamatot, mivel nem így szerettem volna véget érni. A védőfelszerelés felhelyezése után felülre kerekedtem. Síkosítóra nem nagyon volt szükség: mindketten nagyon vártuk ezt a pillanatot. Szorosan átöleltük egymást és én lassú, de annál mélyebb ringással operálva próbáltam magunkat egyre közelebb juttatni a gyönyörhöz. Joy egyre hevesebben adta tudtomra, hogy nagyon élvezi. Nem bírtam már sokáig és az élvezetek mezejére röppentem.
    Kis tisztálkodás után még hosszan beszélgettünk. Végül én léptem a tettek mezejére, mert a drága Tünemény el sem akart engedni. Búcsúzóul még hosszan öleltük egymást. Vérző szívvel, de egy csodás élménnyel távoztam az alantas külvilág felé.
  • Elszámolás:

    A távozásom előtt helyeztem a nappali dohányzóasztalára a kért bankókat, melyek nem ellentételezik az átélt együttlétet. Egy hajszállal magasabb a sokak áltl megénekelt normál tarifánál, de szerintem Joy társasága mindent megér.
  • Összkép:

    Már a beléptemkor azt éreztem, hogy vibrál köztünk a levegő. És ez végig érezhető volt.
    Ő volt ottlétemkor a barátnő, akinek csak én létezek:)
    Odamegyekfelkapoméselrabolomhogyegylakatlanszigetencsakvelelegyek.
    Szóval ennyi:)
Happy Massage