• White Angel

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon láttam meg a hirdetését régebben, de csak most sikerült fixálni a talit. Telefonon előző nap hívtam (tegnap) és mára beszéltük meg a randit. Mivel a bővebb infóból minden lényegeset megtudtam, csak a cím kellett, amit készségesen el is mondott. Csak annyit kért, hogy másnap 10-ig erősítsem meg sms-ben, megtettem.
  • Megközelítés:

    A parkolás a ház előtt ingyenes, ha van hely nekem volt. Mindenféle BKK jár arrafelé, a cím pontos! Pár perccel érkeztem előbb, hívtam, foglaltat jelzett, következő hívásomra felvette és megkaptam a bejutáshoz az adatokat. A GPS odatalál...
  • Helyszín:

    Sokemeletes panel tisztán tartva, A fürdő kicsi de tiszta sokféle tusival és szájvízzel, türcsi ok, kád zuhi függőnnyel stb. A szoba tágas, (csak nekem egy kissé sötét) nagy kényelmes franciaágy kispárnák tiszta lepedő.
  • Lány külseje:

    A képeknek teljesen megfelel sőt élőben sokkal jobb az arca is szép, bár ez szubjektív... Egy sötét egyrészes ruhában fogadott, ami kiemelte a formás testét, hamarosan le is került róla, és ekkor ért az első meglepi nem volt alatta melltartó! Ez azért érdekes mert tutira vettem hogy van, de csak a szép és kőkemény cicik voltak, nem kellett tartó az ikreknek! Rögtön meg is dicsértem őket! Nekem úgy ahogy volt nagyon tetszett, testileg is és hozzámállása is.
  • Action:

    Ajtón be, köszönés, bemutatkozás, puszik, cipők le, szobába be, göncök a szárítóra, vackok a tévé elé, fürdőbe el majd vissza tisztán Ádám kosztümben. Állva kezdtünk ismerkedni először puszik majd csókocskák, érdekesség a száján lévő élénk színű rúzs, ami kiemelte ajkait. Elkezdett kibújni a ruhából amikor a fent leírt meglepi ért és megláttam a szép és tényleg kőkemény cickókat. Majd az ágyra invitált és elkezdődött amiért mentem (kíváncsi voltam tényleg sorozatélvező e?) Finoman végig csókoltam a testét, nem kis időt töltve a ciciknél majd lejjebb vettem az irányt a belső combok a vénuszdomb és elértem a szép és ekkor már nedvesedő punciját. Nyaltam, nyaltam és nyaltam hang hatások és a csípőmozgásaiból sejtettem jó felé haladunk. Amikor kellőképpen nedves volt besegítettem egyik ujjammal is, az első orgazmusa ekkor volt. Majd folytatva a nyalakodást és simogatást finoman két újjal is rásegítettem jött a 2.! Hagytam kicsit pihenni és gumit kértem kispárna a popó alá és missziben élveztük egymást, de én ki akartam próbálni a NFVSZ-ba is és kértem hogy ő kényeztessen. Befeküdt a lábaim közé és kezdetét vette a " kivégzésem" Nagyon jól franciázik a DT. még így is hogy szegény az alergiától szenvedett (amiért elnézést is kért, én kérek elnézést hogy kínoztam a DT-vel!) egy élmény volt! (Biztos visszamegyek ha nem szenved már az alergiától!) A folyamatos szemkontaktus és a változatos nyelvjátékot DT-vel megspékelve nem lehetett sokáig bírni, én sem bírtam és belerobbantam a pici szájába. Semmi kapkodás, még folytatta ameddig teljesen le nem nyugodtam és csak akkor jött "Szilvia". Én meg a mennyben jártam, kaptam kis vizet hogy magamhoz térjek és pár perc után újra én kezdtem kényeztetni őt, rövidesen ő is eljutott csúcsra nem számoltam hányszor, de többször is szerintem. Időnk sajna lejárt és rövid zuhany után öltözés és búcsú......
  • Elszámolás:

    Nem vettem igénybe extrákat, a hölgy nagyon korrekt! A csokor mérete a helyszínen sem változott.
  • Összkép:

    Biztos visszamegyek még hozzá, jó volt vele tényleg lesi a vendég minden kívánságát..... Nagyon kedves NŐ!
Happy Massage