• Kitti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mindig, ha új lányokat látogatok meg, szeretek előtte valamilyen módon ismerkedés céljából a választott Hölggyel kommunikálni és Kittivel is a találkozásomat megelőzően így jártam el.
    Thomasino kedves barátom Kittivel való bensőséges kapcsolata és az ő ajánlása hívta fel végérvényesen erre a gyönyörű leányzóra a figyelmemet. Aztán Kitti adatlapját böngészve a csábító fotói, csábító Nőies vonalai egyből megtetszettek nekem, majd a róla szóló sorban megjelenő izgalmasabbnál izgalmasabb beszámolók tovább erősítették vágyaimat.
    Jó pár privát levelezésen már túljutottunk, amíg végre elérkezett a várva várt találkozásunk napja. Személyes üzenetben egyeztettünk időpontot, amit telefonon is szerettem volna megerősíteni, hogy hallhassam Kitti hangját is, de a hívásomkor az elfoglaltsága miatt csak a barátnőjét értem el, aki vette a megerősítésemet és beírta a tervezett randim időtartamát is. Majd az egyeztetésemet követően egy VTR-el tettem pontot a folyamat végére, melyet Kitti nem sokkal ezután vissza is igazolt.
  • Megközelítés:

    Mit is írhatnék ide, hiszen olyan sokszor megénekeltem már ezt a helyszínt, bekötött szemmel is úgy érzem, menne a megközelítés.
    A Dunához közeli Marina lakópark szolgál a randi helyszínül.
    Ha tömegközlekedéssel érkezik valaki, akkor sem kell nagyon bolyongani, a Duna Plázától gyalogosan közelíthető meg a helyszín és a lakóparkot elérve az első házat kell megcélozni.
    Az autóval érkezőket az épület előtt sok parkolóhely várja, amelyek fizetősek. Én ezúttal hétvégén jártam ott, és ha jól tudom, ekkor nem kell fizetni a parkolásért, de ennek természetesen majd azért az érintettek előzetesen járjanak utána.
  • Helyszín:

    Nagyon szép, igényes, luxus környezetben van a helyszín. A lakóparktól picit távolabb komoly építkezések zajlanak, napról-napra húzzák egyre magasabbra az épülő házak homlokzatát, és már így előre sejthető, hogy a csodás lakópark még nagyobb bővülés elé tekinthet.
    Kapukóddal tudunk bejutni, majd lifttel egy alacsonyabb szintre kell utazni. Több lány is rendel a lakásban, de ettől függetlenül a diszkréció tökéletes.
    A lakás szuper, nekem nagyon tetszik. Hangulatosan minden pontja félig be van sötétítve, így a lakásba belépve izgalmas félhomályba érkezünk. A Lakás előkelő eleganciával, magas színvonalú kialakítással bír, ez mind igaz a szobákra és a fürdőkre is egyaránt. Az erotikus vágytól túlfűtött látogatók számára három szoba és két fürdőszoba áll a rendelkezésre. A három szobából általában kettőt használnak a lányok a vendégek fogadására, a harmadik az ő pihenésüket szolgálja, de ha úgy alakul ott is lehet hancúrozni :).
    Mindkét fürdő zuhanyzótálcás elhúzható zuhanyfallal, többféle tusfürdővel és szájvízzel, dezodorral felszerelve. Méretét tekintve nem olyan óriási, így közös pancsira sajnos nem alkalmas. A masszázs szobák nekem nagyon tetszenek, nagyon hangulatos, barátságos félhomály van a szobákban is, mely így nagyon erotikus színpompában úszik. A falon tükrök vannak a még jobb betekintés végett. A ruhákat szobainasra lehet helyezni és a huncutkodáshoz pedig tatami szolgáltatja a helyszínt.
    Található még a szobákban massz.pad is, de azokat eddig egyszer sem vettük használatba.
    Halk zene, kellemesen klimatizált légkör, és hát természetesen a csodás Kitti személye, ami garancia egy nagyon kellemes, tömény erotikával bíró együttlétre.
  • Lány külseje:

    Kitti külsejének bemutatását azzal kezdeném, hogy az adatlapján szereplő fotók teljes egészében a valóságot mutatják, persze a tetkó retust leszámítva, amiből egy-kettő kisebb motívum látható a karjain.
    Kitti nem egy nádszál leányzó, de mindene nagyon formás, mindene izgatóan kerekedik ott, ahol egy csábító szexis Nőnek kerekded vonalakkal kell rendelkeznie. Nagyon kedvelem az ilyen típusú lányokat, mint Kitti, miután a fotóit az adatlapján megláttam azonnal beindította a vágyaimat, és tudtam, hogy nekünk mindenképpen találkoznunk kell.
    És most akkor azok az isteni cicik :)...mikor megpillantottam szabadon őket a lélegzetem is elakadt és elsőre csak annyit tudtam mondani, hogy … ÚR ISTEN…, és lehet, hogy ezt utána az ámulat hatása miatt többször is elmondtam, már nem emlékszem, de Kitti kebleinek szépséges látványa egyszerűen elkápráztatott. Eredeti, mindennemű beavatkozástól mentes, puha tapintású, gyönyörű formájú és kellően méretes felfalni való cicijei vannak, komolyan mondom, még rajzolni sem lehetne tökéletesebbet. Már nem is tudom, hogy a randink alatt hányszor toltam közéjük az arcomat, simogattam, dédelgettem, majd szopogattam, nyalogattam az izgató kemény bimbóit,… nincsenek rá más szavak ... egyszerűen mesés, gigantikus cicik. Srácok komolyan mondom, azokat a ciciket látni kell!!!
    A szembetűnő cicik után tudtam csak jobban megfigyelni Kittit, de a továbbiak is szinte szépségsokként hatottak rám.
    Nagyon bájos, gyönyörű szép arca van, csillogó elképesztően igéző barna szemekkel, amiket nem túlzóan, de nagyon szexisen kiemelnek a szép ízléses műszempillái. Huncut, de egyben nagyon csábító mosolyával nincs férfi, akit ne tudna levenni a lábáról. Mosolyát a gyönyörű hófehér fogsora még mesésebbé teszi. Bőre az egész testén puha, izgatóan selymes tapintású szolibarna, még szinte most is az orromban érzem fantasztikus illatát. Erős erotikus kisugárzása van, amit Kitti pontosan tud magáról és ez nagyon erős fegyverténye a férfiakkal szemben :).
    Kommunikatív nagyon kedves, érdeklődő lány, beszélgető partnernek is kiváló. A randink alatt rengeteget csacsogtunk, nem voltak kínos csendes szünetek, ez alól persze kivételt képzett az, amikor mindkettőnk szája el volt foglalva :), de azok a pillanatok messze nem nevezhetők kínosnak, sőt …ellenkezőleg, a csodás élménytől mindketten lebegtünk az élvezettől. Nagyon vendég centrikus, figyeli minden kívánságod, egyszóval Kitti egy rendkívül kedves, mosolygós, szexis csajszi, akivel csak úgy repülnek a percek, tehát mindenképpen hosszabb programra érdemes vele készülni :).
  • Erotikus masszázs:

    Belépésemkor Kitti a megszokott módon az ajtó mögé bújva fogadott. A lakásba belépve a benti félhomály miatt a szemeim pár másodpercig nem sok mindent láttak, de miután Kitti bezárta az ajtót és egymással szemben megálltunk a gyönyörű kedves mosolya máris a bűvkörébe vonzott. Az első pillanattól kezdve éreztem, hogy nagyon jó kezekben leszek Kittinél :).
    A nagy örömöm közepette valahogy kibújtam a cipőmből és bementünk az első szobába. Kitti egy fekete nagyon szexis body szerű fehérneműben fogadott, már a gyönyörű látványától is melegem lett :), pedig kint amúgy is izzasztó meleg volt, viszont Kitti nagyon figyelmesen a klímát már előzőleg bekapcsolta és kérdezte, hogy maradhat-e. Engem nem zavart, sőt kifejezetten jól esett.
    Kedves ismerkedő beszélgetéseink közben levetettem ruháimat, majd a kapott törcsimmel gyorsan el is vágtattam tusolni, mert mielőbb Kitti karjaiban akartam érezni magamat :). Miután visszatértem megbeszéltük az előttünk álló másfél óra programját, mely szerint két kényeztetéssel és közte finom masszázzsal fogjuk egymást elbűvölni.

    2. Tehát a felvezető élményszámba menő kényeztetésem után Kitti kérésére hassal a tatamira feküdtem és egy nagyon lágy, kellemes viszkozitású illatmentes olajjal nekikezdett testem masszázsának.
    A hátamnál indított és közepes erősséggel ott minden porcikámat megdolgozta, majd sorrendben a vállaimat és a nyakamat masszírozta át. Aztán visszatért a hátamra ahonnan a derekam következett, majd a fenekemet dögönyözte meg nagyon érzékien. Ekkor a kezecskéi a belső combjaimnál időnként mélyebbre is betévedtek, ami rendkívül jóleső érzésekkel töltött el. A fenekem után Kitti felajánlotta, hogy megmasszírozná a talpaimat, de ígérte, hogy csiklandozásmentes kezelést fogok kapni. Huh… hát ez tényleg nagyon finom volt, a talpaimat általában nem masszíroztatom, de Kitti nagyon kellemes élményeket okozott nekem ezzel is.
    A masszázsa végezetével felajánlottam, hogy ha elfogadja, nagyon szívesen megmasszíroznám én is őt. Kitti egy pillanatra csodálkozva tekintett rám, mert mondta, nem szokták őt megmasszírozni, de nagyon örült a szándékomnak és boldogan adta át gyönyörű testét a kezeimnek :).
    A formás idomait egyszerűen öröm volt masszírozni, a hátánál indítottam és onnan haladtam a csodás kerek popsija és a combjai irányába. Finom kis combközi benyúlásokkal, punci simogatással igyekeztem én is fokozni Kitti vágyait. Nem sokkal ezután a hátára is fordult és előröl folytattam a kezeimmel a masszázst, majd pici idő elteltével szépen fokozatosan a kezeimet a szám váltotta fel és Kitti gyengéd élvezetes kényeztetésbe kezdtem...
  • Levezetés:

    1. A másfél órás programunk egyeztetését követően Kitti gyorsan kibújt a szexis fekete bodyból, majd a szépséges cicijeit meglátva még a lélegzetem is elakadt. Szinte mágnesként húzták a kezeimet azok az izgató keblek, csodás érzés volt a kezeimben tartani őket, majd a számmal is elkezdtem velük barátkozni, nyalogattam szopogattam bimbóit, amit Kitti is jóleső sóhajokkal fogadott.
    Aztán összeölelkeztünk és egymásnak rengeteg puszit adva még percekig élveztük egymás testének közelségét, érintését. Ezután a tatamira telepedtünk és segédkezet nyújtva Kittinek közösen alaposan összekentük a cicijeit, majd hanyatt feküdtem és belekezdett a mámorító cicis csúszkájába.
    Hát ez valami nagyon élvezetes, szuper jó volt :). Hosszában és keresztirányban is izgatóan siklott a testemen, puha méretes kebleivel a farkamat alaposan körbejárva, megdolgozva. Rendkívül vágykeltő volt a csúszkája, amit Kitti tovább fokozott azzal, hogy amikor felkúszott hozzám, már nem csak puszikat, hanem nagyon finom és gyengéd csókokat adtunk egymás szájára, amihez nem sokkal rá a nyelvünk is csatlakozott és így nagyon izgalmas, barátnős nyelves csókokban forrtak össze ajkaink. Testemből a vér máris rohamtempóban áramlott az ágyékom irányába, amit Kitti érzékelve a cicijeivel még nagyobb támadásba lendült. A meredező farkamat közéjük tette és tovább fokozta az élvezetemet. Időnként mikor a farkam előbújt a cicijei közül rányomott egy-két nagyon finom puszit, majd ismét közéjük csúsztatta és izgatóan járatta tovább. Csodás volt, hosszú percekig élvezhettem, ahogy a farkam a puha meleg cicijei közt csúszkál, majd Kitti lassan a lábaim irányába kúszott, nagyobb terpeszbe igazította őket, közéjük helyezkedett és pár gyengéd kézmozdulatot követően finoman a szájába vette a farkamat… és ekkor jöttek aztán az igazi élvezetek…
    ...oltári finom, meleg és nedves érzések árasztottak el, mikor Kitti szájába kerültem, nem sietett, ügyelt arra, hogy ajkai kényeztetésének minden másodpercét is duplán kiélvezzem. Kápráztató érzések mellett felváltva szopogatta és nyalogatta a farkamat, gyönyörű barna szemecskéivel keresve a tekintetemet, a gyönyörű látványa és az élmény teljesen megszédített.
    Aztán Kitti fokozta a tempót és ekkor már néha tövig is elnyelve lendületes bólogatással szopogatott tovább. Fürge masszírozó nyelvét az ajkain belül a makkomon folyamatosan éreztem, kezecskéit ekkor már nem használta, mellettem két oldalt támaszkodott velük a tatamin. Szinte lebegtem az élvezettől, nagyon édes volt ez a leányzó, simogattam közben a kezeit, finoman a buksiját és a tarkóját, miközben izgató nyögdécselések mellett még hevesebb lendületbe kapcsolt. Éreztem a tempóból és Kitti elszántságából, hogy nem fogunk megállni a végéig. Azonban szerencsésen hosszú perceken át élvezhettem az ajkai által okozott gyönyört, ami után elkerülhetetlenül a célegyenesbe is értem, jeleztem Kittinek, hogy mindjárt jövök, de ő csak változatlanul szopogatott tovább és a végén testemben megfeszülve hatalmasat élveztem az ajkai közé. Nem kapkodott, az élvezésem után még sokáig levezetésképpen finoman szopogatott, majd egy papírtörlőbe juttatta mindegy szálig az utódokat. Úgy éreztem magam, mint akit letaglóztak, de egyszerűen káprázatos élmény volt.

    A folyadékpótlást követően a pihenő időmben jutalmaztuk meg egymást a finom masszázzsal, erről részletek a masszázs fejezetben.

    Miután szerényke masszázstudományomat megmutattam Kittinek, gyönyörű testének izgató látványa és a szexis csábító idomainak érintése ismét beindította vágyaimat, felajánlottam Kittinek, hogy ha szabad, akkor nagyon szeretnék én is örömet szerezni neki, amit lelkesen, nagy mosollyal az arcát elfogadott :).
    Kitti a hátán feküdt én gyengéden szemből hozzá simultam, a fülecskéjét, nyakát és az arcát végig puszilgattam, majd a csókos szájára nyomva a számat élvezetes smacizásba kezdtünk. Kitti gyengéden csókol, nyelve nem furakodik tolakodóan, de pont ettől olyan igazi gyengéd barátnős vele a csókolózás.
    Az ajkai után a világbajnok cicijei közé fúrtam az arcomat és habzsoltam az isteni kebleket, nyalogattam, szopogattam minden négyzetcentiméterét. Nagyon nehéz volt a cicik közül szabadulni, de tudtam, hogy még lejjebb isteni finom dolgok várnak rám :). Aztán cuki hasát végigpuszilva el is jutottam a formás combok közötti gyönyörforráshoz. Egy illatos gyönyörű szép, zárt formájú édes kis punci várt rám Kitti combjai közt és izgatottan, teli vággyal illesztettem nyelvemet mélyen a mézédes puncijába.
    Figyeltem Kitti reakcióját, hogyan és milyen technika mellett élvezi a legjobban a tevékenységemet, de kezdetben visszajelzéseket nem kaptam, így változó technikát alkalmazva fokoztam Kitti örömét. Ujjaimmal az ajkak közül elősegítve édes kis csiklóját finoman nyalogattam, szopogattam gyors és lassabb tempóban felváltva, mire Kitti bájos hangja is megjött, izgató folyamatos sóhajokkal jelezte örömét, majd először az egyik, aztán már mindkét kezével masszírozta cicijeit, amibe a puncijának nyalogatása közben természetesen én is besegítettem :). Mindketten nagyon élveztük, Kitti folyamatosan dicsérte a finoman szorgoskodó nyelvemet, csípője is apró hullámzásokkal reagált, de sajnos az idő hiánya nem engedte, hogy célba érjünk. Hálásan megköszönte a finom kényeztetésemet és ekkor éreztem igazán, hogy másfél óra Kittivel kevés, hogy nála is meglegyen az igazi beteljesülés, de azért boldog voltam, hogy csodás pillanatokat szerezhettem neki.
    Láttam ezután, hogy Kitti nagyon-nagyon készülődik és nem tévedtem… el akarja kapni még egyszer a grabancomat :).
    Természetesen nem ellenkeztem, a matracon térdelve egymással szemben összeölelkezve gyengéd simogatások mellett nyelves csókokkal indítottunk. Kitti egyik keze a csókolózásunk közben már a farkamat simogatta, ami a finom érintésinek hatására hamar növekedésnek indult, majd Kitti hanyatt fekvést kérve lassan a matracra irányított.
    Az előzőek alapján tudtam, hogy mi vár rám, de mégis kellemes izgalommal és nagy vágyakkal felvértezve vártam a továbbiakat. Kitti mélyen a combjaim közé bújva a meleg izgató nyelvével olyan zacsi és farok kényeztetést nyújtott, hogy még a hatásától most is bizsergek. Csodás érzéseket váltott ki vele a legérzékenyebb pontjaimon, észnél is kellett lennem, nehogy idő előtt elröppenjek, mert ezeket a mennyei érzéseket önző módon még sokáig akartam élvezni :) …na és ezután jött az, ami eddig még nem volt…
    Kitti az első kényeztetésemkor bemutatott érzéki franciáját másodjára toronymagasan felülmúlta. Nagy cuppantásokkal és ezúttal már bőséges nyálhasználat mellett enyhe pornós elemekkel tarkított álomszerű szopizással kergetett az őrületbe.
    Több alkalommal is a nyelve és a makkom között hosszú nyálhidat képezve, gyakori szemkontakttal lendületes és erős szopizással, a makkomon nagy cuppantásokkal kényeztetett. Egyszerűen mesés volt mind az érzés, mind a látvány, ahogy ez a tündéri leányzó ilyen vehemensen és élvezettel szopizik. Szinte leírhatatlan volt az élmény, azonban természetesen másodjára is elkerülhetetlen volt nálam a csodás vég és ismét Kittike szorgos ajkai között lett végem.

    Ekkor éreztem, hogy az erőm ezek után már teljesen elhagyott, mozogni is alig tudtam. Mialatt Kitti a papírtörlőbe távolította a srácaimat és rendbe tette magát, addig próbáltam én is talpra állni és remegő lábakkal kivánszorogtam a fürdőbe.
  • Elszámolás:

    A mostani az első randim volt Kittivel, de ennek ellenére erről egyáltalán nem esett köztünk szó.
    A randink végén átadtam Kittinek az ajándékomat, amivel az amúgy is mosolygós arcára még nagyobb mosolyt csaltam és az átélt mesés élményektől megszédülve majdnem elfelejtettem átadni.
    Kitti ezt nem vette észre, ezt csak én éreztem belül, ugyanis az ölelkező búcsúzkodásunk után majdnem megindultam a szobaajtó felé. De időben észbe kaptam és a zenegép mellé a kis szekrényre helyeztem elégedettségem jeléül megtoldva a rózsaszálakat.
  • Összkép:

    Kitti egy tünemény, csodálatos és egyben felejthetetlen élményem volt vele, fantasztikusan éreztem magam!!!
    Nagyon boldog vagyok, hogy a találkozónkat végre sikerült megvalósítanunk, és hogy erre a mesés randinkra csak most kerülhetett sor, az igazából mind csak rajtam múlott.

    A kedvessége, figyelmessége, vendégszeretete nagyon hízelgő és rendkívül kellemes hatással volt rám. Kitti nagyon odaadó volt, éreztem végig a randink alatt, hogy igyekszik mindenben a kedvemre lenni, nagyon érzéki és szenvedélyes pillanatokat éltünk át.
    Nem is kérdés, hogy vissza fogok menni hozzá, nagyon megkedveltem és úgy érzem, ez a szimpátia kölcsönös volt köztünk.

    Drága Kittike a találkozónk egy élmény volt számomra, nagyon örültem Neked és bízom benne, hogy lesz még alkalmunk a közeljövőben találkozni ;) Sokszor Csókollak ;)
Happy Massage