• Lyna

  • Beküldte:
  • Lyna reagálása

    Drága!

    Egyszerűen nem találok szavakat! Valóban élmény volt veled minden perc! Csak ismételni tudom magam Édesem! Én tényleg szeretem "csinálni"!...különben nem élvezném ennyire.

    ...várlak

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam vmikor ebéd után,nagyon kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről.Megbeszéltük ,hogy kora délután tervezem a látogatást de még pontosítsunk.
    Így is lett és mehettem is kb.fél óra múlva.
  • Megközelítés:

    GPS- a házig visz.Parkolás fizetős de hely mindíg van a közelben.Autoval mentem de tömegközlekedéssel sem bonyolut.
  • Helyszín:

    Modern liftes ház emelete.Emlékeim szerint két szobás lakás.Fürdő teljesen rendben:volt kb.5féle tusfürdő,szájvíz stb.Törülköző jó nedvszívó.Szobában matrac volt de kényelmes volt.
  • Lány külseje:

    Képek teljesen megfelelnek a valóságnak,bár arcnélkül hirdet ,de nagyon kellemes mosolygós pofija van:)
    Igazi karibi szépség:gyönyörű kerek formák és kellemes illat.A randi végén láttam szemüvegben is ami kifejezetten jól állt neki(be is indította a fantáziám a köv.randira:)
  • Erotikus masszázs:

    Másfél órás randin voltam így ez a “2.felvonás”része volt.
    Kellemes volt mint az egész milliő ami Lynát körülveszi- ő a “napfény lánya”-ha kell lágyan jólesően simogat ha kell akkor erősen odaszúr.De nagyon,nagyon jól esett igazi élmény volt.Mindeközben kellő inteligenciával felméri a vendéget, h vevő-e beszélgetésre.Nekem őszintén jól esett és nagyon művelt ,intelligens lányt ismertem meg.
  • Levezetés:

    Erre nehéz szavakat találni.Rangomból adódóan csak jó értékelést tudok adni de IstenNő kategória!!!
    Egyszerre volt barátnő feeling ,de tartalmazott pornó feelinget is:)Tini koromban ilyen csajról álmodtam!
    A kényeztetés már a szobába lépéskor elkezdődött egy diszkrét csókkal(amit megkérdezett szabad-e) és elkezdődött egy utazás melyet olyan érzékiségé és erotika övezett melyben még nem nagyon volt részem,különösen nem egy szolgáltatónál!
    A csókja finom és szenvedélyes egyben,a franciája fenomenális,amikor kell lágy,amikor kell heves.Ja és hát az a mélytorok!azt ki kell próbálni!
    Volt szerencsém az egzotikus punciját is megízlelni amely mézédesen finom és kívánatos!Francia tudásomat olyan heves orgazmussal jutalmazta melyet képtelenség megjátszani!
    Összefoglalva kétszer lett végem az ajkai között és nem finnyáskodott de a végén azért kiköpte egy törlőkendőbe de ez cseppet sem zavart.
    Számomra ez felért egy latin álomutazással ahova máris visszavágyom!
  • Elszámolás:

    Pesti átlag egy átlag feletti egzotikus szépség szolgáltatásaiért.
  • Összkép:

    Csak ismételni tudom önmagam:egy rendkívüli külsô és belső értékekkel megáldott nőt ismertem meg akivel minden perc élmény volt testileg és lelkileg egyaránt!
    Nekem ez fontos és ha csak tehetem még fel fogom keresni!
Happy Massage