• Jázmin

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Randi előtt pár héttel már próbálkoztam, de akkor nem volt szabad. Másodjára, mikor hívtam, azonnal felvette a telefont es adott is egy megfelelő időpontot. Nagyon kedvesen elmondta a lehetőségeket, nem volt olyan amit ne tisztáztunk volna.
  • Megközelítés:

    Végtelenül egyszerű kijutni autóval, pár perc alatt ott is voltam. Elég közismert hely. Parkoló rengeteg volt, viszont fizetősek. Közel a bejárathoz sikerült is letennem az autót. Elég jó környék,nem izgultam, hogy beletesznek vmit a kocsimba.
  • Helyszín:

    Már az épület is pazar, tiszta előtér, modern kinézet, lift.. Maga a lakás is tip top, bejáratnál kis szék, cipőt ott lehetett letenni. Elég nagy lakás, több lány is dolgozik, bár senkit nem láttam. A diszkréció adott.
    Maga a szoba pazarul van berendezve, talán a legjobb, amit valaha láttam. Tükör minden falon es a plafonon is. Viszont csak tatami van. A fürdő ugyanilyen minőségi, patyolat tiszta, vagy ötven tusfurdo sorakozott szép rendben. Törülköző kettő jár, előtte es utána is tisztát kaptam.
  • Lány külseje:

    Jázmin maga nyitott ajtót. Kis szexi fehérnemű volt rajta, haja sajnos felvogva, de igy is aranyos volt. A képek alapján mást vártam. Nagyon szép, olyan tini csajos, én meg vmiert egy komolyan nőt képzeltem el a képek alapján. Nagyon csinos, gyönyörű arc, szemek, látszott, hogy ápolt. A cickok feszesek, nem túl nagyok, igazi tinicsajos. Ruha levétele után nem győztem betelni vele.
  • Erotikus masszázs:

    A tatami miatt féltem, hogy nem lesz jó a masszázs es igazam is lett. Mivel nekem ez is fontos, nyilván ha nem lenne az, akkor csak egy sos franciát kérnék, igy ez a része csalódás volt. Gyakorlatilag egy kézzel masszírozott, míg a másikkal tartotta magát. Így nem lehet masszírozni, csak simogatni. Kellemes volt, de ennyi. Gyakorlatilag semmi lazítás, semmi gyúrás csak annyi, hogy egy gyönyörű tini lány, meztelenül keneget. Viszont nagyon kedves volt, jót lehetett beszélgetni vele. El is telt egy fél óra es kért is, hogy forduljak meg.
  • Levezetés:

    Miután hanyatt feküdtem jött a zsiványabb rész. Szépen bekente azt a gyönyörű testét es szép finoman csuszkalt rajtam. Itt jött jól az a sok tükör, mivel minden porcikajat láthatóvá tette. Főleg az a tükör tetszett, amiben a finom suncija látszott premierben. Ez a része rendben volt, nagyon jól csinálta. Csúszka után nem sajnálva az olajat rendesen bekente a cuccost, majd egy nagyon komoly kéz es száj játék következett. Ez elsőrangú volt. Nem sietett, finoman, lágy mozdulatokkal közelített a vegkifejlet felé. Sajnos en annyira nem értem el őt, igy csak módjával simogattam, de ez pont elég volt, hogy kész is legyek.
    Szépen letorolgetett es miután megnezte, hogy szabad e, ki kísért a fürdőbe.
  • Elszámolás:

    Nem tudom milyen extrák vannak, a csomagban minden megvolt amit kértem. Az időbe is szépen belefertunk. Sőt, mivel még maradt időnk, a végén még át simizett. Ezt most sem tudtam masszírozásnak nevezni.
  • Összkép:

    Tündéri tinilany, aki szereti ezt a típust, az jól fogja érezni magát. Tapasztalatom alapján szexben nagyon jó ez a korosztály, de masszőrnek nem igazán. Ahhoz valahogy az érettebb nők jobban értenek. Pláne, aki tényleg masszozbol lett erotikus masszőr. Jázmin ha megtanul gyúrni, akkor első osztályú lesz. Igy nekem nem érte meg. De imádni való lány
Happy Massage