• DORKA

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • DORKA reagálása

    Érdekes beszámoló, de köszi.

  • Egyeztetés:

    Többször hívtam valamelyik nap, nem vette fel, de amikor az oldalon virított a zöld, online állapot, akkor ismételten próbálkoztam, sikerrel, és másnapra megbeszéltünk egy randit, telefonban a címet is közölte. Egy órában állapodtunk meg. Kérte, hogy másnap 12.00-ig küldjek neki egy SMS-t megerősítésképpen, amit meg is tettem. Mivel közel lakom hozzá, előbb odaértem 15 perccel, hívtam, nem vette fel, randi előtt 5 perccel ismételten próbálkoztam, szintén nem értem el, kezdtem kicsit pánikolni, de a pontos időpontban elértem, megkaptam a kapukódot és bejutottam. Érdemes szigorúan a kiírt elérhetőséghez tartani magunkat, előbb keresni nem érdemes.
  • Megközelítés:

    Telefonban első egyeztetéskor megkaptam a címet. 13. ker. újépítésű lakóház. Nem a legfrekventáltabb környék, szabad parkolóhely volt az utcában. M3-as metróval egyszerű, Dózsa György út környéke, onnan 5 perc séta.
  • Helyszín:

    Újépítésű, szép állapotú kis lakás, rendben takarított, a franciaágyas tetthely a célnak megfelel. Törülközőt kaptam, tusfürdőből volt választék. Kukát a fürdőszobából hiányoltam. Szájvíz, műanyag pohárka van.
  • Lány külseje:

    Hasonló lányt vártam a hirdetések alapján, mint a valóságban kaptam, arcra kicsit másra számítottam. Inkább a csinos ukrán feleségtípusokra hajaz, nekem bejött, szerintem nem volt rajta smink, vagy csak minimális, szóval természetes szépség. Alakja tökéletes, kedvemre való, sokat sportol, ez látszik is rajta. Tetkók vannak, amint a hirdetésből is kiderül, de nem zavaróak. Illatra nőies, természetes, vágykeltő.
  • Action:

    Ajtón belépve kézfogás és puszi, ajándékot átadtam, levetkőztem és elmentem zuhanyozni. Ő már lefürödve várt. Kezdetben egy sort beszélgettünk, aztán egy-két csók, de nem erőltette. Franciázni kezdett, lágyan, barátnősen csinálta, majd 69-be fordultunk. Misszionárius következett, amit láthatóan és érezhetően élvezett, nedvesedett is szépen, de nem jutott a csúcsra. Tényleg szűk. Lovacska volt a következő, el is mentem a gumiba, és mivel elég szűk, azért megbizonyosodtunk, hogy a puncija nem szippantotta le az óvszert a farkamról a végén. Utána szintén beszélgettünk, majd zuhanyozni mentem, felöltöztem, szájrapuszi és léptem.
  • Elszámolás:

    Fő dolgok az alapban, nem kértem extrákat. Nem várt az elején semmit, de megnyugtatásképpen a komódra tettem az ajándékot, ami ott is maradt a randi végéig. Régi és az új pesti átlag között.
  • Összkép:

    Egynek jó volt, de valószínűleg nem voltam az esete, vagy meleg volt, vagy kifáradt az edzőtermi gyakorlatokban, vagy megtartja a távolságot, vagy nem is tudom.. Inkább ismerkedős, haveri beszélgetés és egyszerű numera volt, semmint barátnőfeeling vagy szenvedélyes kefélés. Ajánlani ajánlom, de nem érzek késztetést, hogy visszamenjek.
Happy Massage