• Vanda

  • Beküldte:
  • Vanda reagálása

    Köszönöm kedves és a valóságnak megfelelő élmény beszámolódat! Várlak máskor is! Puszi

  • Egyeztetés:

    Két nappal előtte telefonon egyeztettünk, tájékoztatott mindenről, majd VTR-ben megerősítettem az időpontot. Hopp elrontottam, mert egy nappal későbbi időpontot írtam, ezért visszahívtam -sűrű elnézés kérések közepette- és megbeszéltük hogy írok egy új VTR-t és elfogadja. Kedvesen tolerálta tévedésem.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, GPS odavezetett, majd a közeli utcában (5 perc séta) találtam parkolót. (a környék egyébként fizetős, de szombat lévén megúsztam)
  • Helyszín:

    A többemeletes ház x-edik emeletén található Vanda élmény kuckója, ami egy ízlésesen berendezett konyha-étkező-nappaliból és egy élményszobából áll, ahol a nyári forróságot klímával tudja enyhíteni. A fürdő tágas, a kényes ízlésnek is megfelelő, még nagy termetemnek is kényelmes tusolóval és a hozzá tartozó mindenféle tusfürdőkkel, szájvizekkel, pihe puha törölközővel.
  • Lány külseje:

    A külső a beszin lévő képekből jól megítélhető és találkozásunkkor is ugyanaz a jó alakú, sportos nő fogadott, a kitakart arca pedig szimpatikus, kedves, érdeklődő benyomást keltett bennem. Szeretem a korban hozzám közelebb álló hölgyeket, mert sok mindenről tudunk fesztelenül beszélgetni és a randi így kellemesen, barátnősen telik.
  • Action:

    Érkezésemkor a bejutásnál tévesztettem, mert A,B,C lépcsőház is van az adott számhoz, de Vanda kedvesen útba igazított. Bejutás után lifttel mentem fel, ahol az ajtó már nyitódott érkezésemre. Belépés után puszik, cipő le és ajándékaim átadása után a nappaliban vetkőzés és irány a fürdő ahol hűsíteni tudtam a forróságban felhevült testem. Felfrissülés után irány a tettek mezeje, ahol megbeszéltük, hogy a normál program mellett a Vanda által ajánlott prosztata masszázst is felvesszük az étlapra. Kezdésként simogatások, csókok, érzékeink élesztgetése, majd kényelembe helyezkedtem és kedvesem lágy franciás kényeztetését élveztem. A kölcsönösség jegyében fordultunk, majd cirógatós-simogatós masszázsom után nyakát, kemény bimbóit, mellének íveit, hasát, combjainak belső ívét csókolgatva jutottam a gyönyör kapujába, ahol lágyan körözgetve a megnyíló nagyajkak mélyére benyalva, hosszan, élvezettel jutottam csiklójáig, amit lágyan nyalva,szívogatva tettem kedvére kedvesemnek. Fordulás után a prosztata masszázs következett, ami az előkészületek után, a prosztata masszírozása közbeni franciázással, általam még nem ismert örömökhöz juttatott. De szerettem volna az ajánlott lovaglást is megtapasztalni, ezért gumit húztunk és belecuppant nyergembe, majd először lassan, érzékien, majd heves vágtával lettem kényeztetve, miközben az isteni bimbókat és melleinek halmát csókolgattam, markolásztam kedvemre. Mivel a kutyus nem maradhat ki az élvezetekből, pózt váltottunk és a fantasztikusan pucsító Vanda puncijának istenien finom döngetése következett. Megfáradt farkam kis pihenőt kért, amit beszélgetéssel töltöttünk, majd Vanda érzéki franciájával vezetett a a kéjek ösvényén a beteljesedésig. Kis pihi, törölgetés, zuhanyzás, öltözés és búcsúpuszik után utamra bocsátott.
  • Elszámolás:

    Érkezésemkor átadtam ajándékaimat, a virágszálakat pedig egy alkalmas szekrényen helyeztem el, ami távozásomig ott is maradt.
  • Összkép:

    Vanda egy szimpatikus nő, akivel sok mindent meg tudtunk beszélni, nagyon otthon van az érzékek felkorbácsolásának birodalmában és az arra járó vándort minden lehető módon, maximális kényeztetésben részesít. Öröm volt élvezkedni Vele, mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönöm Vanda kedves.
Happy Massage