• BLANKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam délelőtt és szerencsémre még aznap volt hely nála. Eddig többször is szerencsém volt aznap bejutni hozzá, ha korán hívtam. Vele beszéltem telefonon.
  • Megközelítés:

    Óbuda, főútvonal melletti kisebb utca Margit hídtól a Flórián fele. Már valaki felfedte előttem, hogy egy gyümölcs neve az utca. Fizetős övezet, parkolás a cím előtti keresztutcákban sikerült. Nem tudom hányas , de busz is közlekedik mellette a főúton.
  • Helyszín:

    Egy kisebb társasház emeleti lakása. Garázson át az emeletre kell feljutni. Exkluzív belül a lakás, van több szoba, szerintem voltam mindbe már. Nekem a tatamival kombinált tetszik a legjobban. Nagyon jó hangulatos ez a szoba. Sok szép emlék fűz oda. Fürdő és a törölköző mindig tiszta és van több tusfürdő. Kellemes környezet is hozzátesz, hogy szívesen megyek mindig.
  • Lány külseje:

    Blanka kinézete, arca helyessége, testalkata nekem nagyon bejön. Azok a hosszú combok istenem, meg a kerek popsi, ááá, nem tudok soha betelni vele. Akár hány huszonéves csajjal voltam már innen, egy idő után mindig hiányzik hogy meglátogassam Blankát újra. Régebben sportolt elmondása alapján. Magas vékony alkatú, a cicik kicsit kisebbek, de szépek. Nem hinném, hogy lenne olyan férfi, akinek nem jönne be. Ha csak nem húszon pár éves esetleg.
  • Erotikus masszázs:

    Elmondása alapján régóta masszíroz és dolgozott csak masszőrként is. Ez fontos lehet, ha számít a masszázs minősége is. Lábtól kezdi felfele, erős mozdulatokkal, hatékonyan. Vádlik után, combok, majd jön a hát. Háton több időt tölt, jól átmasszírozva. Végén lágy mozdulatokkal fejezi be. Fárasztó nap után kifejezetten jól esett. Masszázspadon dolgozik, ha jól emlékszem olajjal. Már csak bugyiban és ahogy ott áll mellettem masszázs közben, úgy kell visszatartanom magam, hogy bele ne harapjak a hátsójába. Jó érzés látni testét és nagy izgalom fogott el a vége fele, hogy lassan " én jövök" .
  • Levezetés:

    Masszázs után elment kezet mosni, majd megjött és kezdődött a program második része. Lágyan kezébe vette a velem egykorút és elkezdte a franciát. Nagyon jó érzés ahogy csinálja. Nem sokat használta a kezeit, volt hogy csak szájjal és néha egy - egy húzás csak. Én közben a fali tükrökben néztem a gazella testét. Fogdostam mindenhol, túrtam a haját és alig vártam , hogy a szájában végezzek. Ahogy ez megtörtént lassan megvárva, hogy lenyugodjak tartott a szájában.
    Nagyon finom bőre van, jó illattal. Sehol semmi felesleg. Csodálatos popsi. Ha jól emlékszem, csak másfél órában van kölcsönös francia. Most nem, de régebben volt ebben is részem a másfél órában. Szerintem megéri , csak most nem volt annyi ideje szabad.
    Volt , hogy álltam csak nekitámaszkodva a padnak, vagy ülve a kanapén, vagy fekve a tatamin, mindig jó volt. Jól közreműködik, nem éreztem soha gépies hozzáállást.
  • Elszámolás:

    Előre egyeztetett virágszál, távozáskor adtam át. Soha nem ért meglepetés. Sőt volt hogy nagyobb szünet után mentem újra és észrevette rajtam, hogy hezitálok a virágszálakkal a kezemben , mert elfelejtettem megkérdezni előtte telefonon, van e változás és egyből helyzetet látva mondta magától, hogy a nincs. Nagyon korrekt.
  • Összkép:

    Blanka egy, komoly határozott Nő. Nem egy kifejezett cicababa típus.
    Nem sokat beszél feleslegesen, Nem nevetgél, sőt néha észrevehetően keveset mosolyog. Én annak tudtam be, hogy arra figyel amit csinál. Mindig azt kaptam, amiért mentem, soha nem panaszkodott, hogy mennyire fáradt, vagy kedvetlen, vagy milyen kemény napja volt.
    Csak jó emlékeim vannak róla. Jó masszázs, kellemes levezetés, vendégszerető hozzáállás.
    Teljesen ajánlható kategória.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2019-08-31 13:11:51
Happy Massage