• Dr Szöszi

  • Beküldte:
  • Dr Szöszi reagálása

    Drága Mackóm ! ❤️
    Nagyon szépen köszönöm a szülinapomra megjelenő 45. beszámolót ;)
    Igazán elkápráztattál vele :)
    Engedj meg viszonzásképpen egy kis igaz mesét ;)

    “ Valahol egy làny egy más világban , az erotika hatalmas kertjében testek , lelkek gyógyítására adta a fejét;)
    Februárban egy kedves vándor megkereste Őt és heti rendszerességgel vagy akár heti több alkalommal is felkereste :) Ezeken az alkalmakon ketten váltak egy teljes egésszé , a programok során millió pozitív érintessel és érzéssel ajándékozták meg egymást !
    Minden elválás alkalmával mindketten többek lettek valamivel ;) egy megmagyarázhatatlan plusz feltöltődessel ! Teltek a napok és a hetek és kiteljesedett a kapcsolat , mindketten várták az újabb és újabb találkozót és egymás közelségét !
    Így ment ez hónapokon keresztül ! A lány semmit nem tudott a vándorrol csak hogy L. - nek hívják !
    És a vándor életében jött egy utazás “ majd jelentkezem ha visszaértem “ szólt a lányhoz !
    A lány várt és várt hónapokon át várt , hiányzott a pozitív energia és a vándor pozitív lénye !
    Nem tudta mi történt , mi történhetett hogy az Ő kalandora elveszett ! Ettől kicsit megrémült ;(
    Sok idő eltelt mire az erotika mese könyvében egyszer csak felfedezni vélt valamit ! Nem tudta honnan de elfogta egy érzés mikor megpillantotta a Grizzlymedve néven megjelenő írásokat és egy dal szöveg jutott az eszébe ;

    “❤️Olyan ismerős vagy valahonnan

    A közeledbe kerülni, én ott vagyok, te itt
    A szemed elvitt, esetleg valami tipp?

    Hogy hogy jussunk egyről a kettőre végre
    Én fél tizenegyre, te meg általában délre
    Érkezel, a számod sincs meg
    Nem is létezel
    Persze könnyebben menne
    Hogyha például tudnám a neved
    Vagy csak annyit, hogy Debrecen
    Szolnok vagy Szeged
    Egy útvonal, egy helyszín
    Kint vagy bent
    Egy klubban lent vagy a facen fent
    Az instán, a twitteren, a snapchaten
    Én jobbra húználak a tinderen

    Én tanácstalan vagyok, lehet ez a vége
    Lehet belém égett ez a kép, de
    Ez az érzés a gyomromban
    Olyan ismerős vagy valahonnan !!!❤️“

    És a lány nem bírta tovább egy üzenetben erre egyenesen beletrafált :) és így történt , hogy újra egymásra találtak és az eltelt idő ellenére folytatták épp ott ahol abba hagyták ! :)
    ❤️ Drága Mackóm remélem ismerős a mese ! Nagyon köszönöm azt a sok mindent amit tőled kapok! ❤️
    Külön örömmel tölt el a figyelmed hogy a személyes ünnepemre tartogattad ezt a beszámolót ! ❤️
    ❤️Köszönöm ❤️
    És hogy a mese tovább folytatódjon ; VÁRLAK VISSZA SOK SZERETETTEL!!!
    Millió Csok !
    A Te Szöszkéd ❤️

  • Egyeztetés:

    DRÁGA SZÖSZI, MINDENEK ELŐTT ENGEDD MEG, HOGY SZÜLETÉSNAPOD ALKALMÁBÓL SOK SZERETETTEL KÖSZÖNTSELEK.
    Szeretném e jeles nap alkalmából figyelmedbe ajánlani ezt a beszámolót, amely éppen egyfajta kerek szám, a 45 – ik a sok-sok beszámolódat tekintve.

    A hirdetését már korábban láttam egy másik hasonló oldalon is, viszont az utóbbi időben már csak itt. Szerintem visszajárós vendégének tekint, így gyakori a kommunikáció közöttünk.
    Ezeket telefon, SMS, privát üzenet és VTR csatornákon bonyolítjuk. Nagyon rugalmas az egyeztetések vonatkozásában szinte 24 órában elérhető.
    Ugyancsak rugalmas a randik időpontjának kiválasztása tekintetében is.
  • Megközelítés:

    A korábbi beszikben már többen leírták, hogy a Mester utcában van a rendelő, így én sem szemérmeskedem a hely körül írása tekintetében. Mivel a Nagykörúttól sincs nagyon távol és a Mester utcában is jár a BKV, így a megközelítés nem lehet gond.
    Autóval már más a helyzet, mert erősen függ a parkolási lehetőség, hogy melyik napon és melyik napszakban érkezünk. Volt, amikor a kapuban, de volt olyan is, amikor pár utcával arrébb tudtam csak megállni a fizetős parkoló helyen.
  • Helyszín:

    Klasszikus pesti 4 (?) vagy 5 (?) emeletes bérházban van Szöszi rendelője. Soha nem figyeltem eddig az emeletek számát, ami azt gondolom érthető, mert amikor a liftbe szállok, akkor már nem a házon jár az eszem. Azt tudom, hogy a legfelső körfolyosón kell elmenni az ajtóig, amely mögé bújva vár Szöszi. A lakásban semmi különös nincs, az tökéletesen alkalmas az erotikus masszázzsal történő gyógyítás céljaira. Tulajdonképpen egy normál lakásban vagyunk normál bútorzattal, amelyben a lényeg a nagy francia ágy, amely ha mesélni tudna …. A lakásban ilyen módon semmiféle szalon feeling nincs, olyan mintha a barátnőmnél lennék.

    Egyedi jelenség Szöszinél, hogy variálja hangulatvilágítást a felkapcsolt világítással. Számomra nagyon kellemes, amikor érkezéskor felkapcsolt villanynál megyünk a szobába, majd a kezeléshez leszáll az éj, mintegy jelezve, hogy kezdődik a varázslat. Ennek a tessék, lásd hova és kihez jöttél fogadtatásnak, majd átváltás intim világításra teljesen más a feelingje, mint amikor eleve a sötétkamrába történik az invitálás és csak sejted, hogy hová és kihez jutottál. A rendelés alatt diszkrét és ízléses hangulat fények járulnak hozzá az erotikához.
  • Lány külseje:

    Több mint 40 beszámoló után nehéz lenne felvállalni, hogy Szöszi külsőjéről valami újat tudjak mondani, az meglehetősen nagy kihívást jelentene.

    Szöszi nem rejt semmit véka alá a külsejét illetően, ugyanis több mint 100 (!) fotója van fennt. Ezeket, ha nem csak olyan szemmel nézzük, hogy de jó s..ge van, akkor láthatjuk a Szöszit korábbi megjelenését és jelenlegi állapotot egyaránt. Nem tudom szebben írni, hogy minden „alkatrésze” retus nélküli valóságban van feltüntetve a fotókon, amelyeken Szöszi teljes személyisége is sugárzik és jól átjön, azonban élőben ez mégis más. Élőben is ugyanazt a hibátlan testet látjuk a fotókon és mivel úgy érzem, Szöszihez egyből hozzá is kell bújnom meg is lehet tapasztalni a bőrének rugalmasságát, popsijának feszességét, cicijének végre láthatod a hibátlan ívelését és tapasztalhatod annak feszességét is. Telefonban is tapasztalható, hogy Szöszi nem egy szófukar lány, de élőben aztán a közvetlen és kedves csacsogásával is levesz a lábamról. Nagyon tájékozott és művelt Nő akivel szinte bármilyen témáról lehet társalogni.

    A korábbi randijaink során mindig az általa elgondolt szerelésben várt, amelyek különféle szexi fehérnemű csodák voltak. Most szakítva a hagyománnyal azt kértem, hogy férfiingben várjon, amely lazán van begombolva, vagy alul megkötve. Így is tett és amint az ajtón beléptem megláttam Szöszit magas sarkúban, valami tangában na és az ingben, amely alul volt megkötve így a köldökétől a nyakáig szabd teret engedett a belátásnak. A belátásba majdnem azonnali látáscsökkenést szenvedtem, de legalábbis sűrűn és nagyokat pislogtam az ingből kacéran elővillanó két gyönyörű mellet látva.

    Ebben a szerkóban az előszobai üdvözlő csókolózás is kezdett a Kényeztetés fejezetbe illő tartalommá válni. Ennek megfelelően a folytatás a következő fejezetekben, mert az már tömény erotika.
  • Erotikus masszázs:

    A korábbi randijaink során soha nem hagytuk el a „gyógymasszázs” program részt sem, mert meg kell, mondjam, hogy Szöszi nagyon jól masszíroz. Ezt én mindig külön választom a Szöszi féle csúszkamasszázstól, mert ugyan a nevüket tekintve kétségtelen a hasonlóság, de az élményt tekintve semmi köze a kettőnek egymáshoz. Így a korábbiakban az NFVL, „gyógymasszázs”, lingammasszázs és „csúszkamasszázs Szöszi módra” programelemeket variáltuk leggyakrabban. A „csúszkamasszázs Szöszi módra” mint tudvalévő, Szöszi szavaival élve azt jelenti, hogy minden érintkezik mindennel.

    A mai napra azonban nemcsak a fogadóruhát tekintve rúgtuk fel a hagyományainkat, hanem elterveztünk egy addig még együtt nem próbált kényeztetési módot az NFVA – t. Ennek a jelentése: Natúr Francia Végig Arcra.

    Szöszit kértem, hogy amíg fürdök, mindent levethet, kivéve az inget, amire kacéran mosolyogva mondta, hogy rendben van. Törölközés közben kértem, hogy jöjjön már be a fürdőbe, hogy szemmel tudjam tartani, hogy nem veti –e le az inget mire beérek.

    Még a kádban állva kértem egy csókot, amit azonnal teljesített is. Azonban a kis Grizzly sem bírt már magával. Mire kértem volna Szöszit, hogy a kis Grizzly kapjon csókot, már közben el is kezdte. Ugyanis előre hajolva két kézzel megfogta a kád szélét és hopp, a kis Grizzly el is tűnt a szájában. Eközben és lelkesen vettem a kezembe a csupán alul megkötött ing által hozzá férhető melleit Szöszinek.

    Tulajdonképpen ilyen fürdőszobai jelenetre támaszkodva egy rövid randi ideje ki is lenne tölthető, úgy élveztük azt a szitut. Azonban ennél többet és másabbat is szeretünk volna így gyorsan távoztunk a szobába.
    A szobában már nem volt kérdés, hogy a gyógymasszázs ideje = 0!

    Emiatt a folytatás a következő fejezetben.
  • Levezetés:

    A szobában Szöszi azt mondta, hogy már igencsak kíváncsi az NFVA – ra és nagyon szeretné megkapni az arcpakolását.

    Gyakorlatilag ott folytattuk ahol a fürdőszobában abba hagytuk, csak teljesen komfortosabb körülmények között. Én a hátamon feküdtem, Szöszke pedig változatosnál változatosabb elemeit csillogtatta meg a kivételes francia tudásának. Jól is haladtunk a cél felé és vigyáztunk, hogy az NFVA nehogy NFVL – é változzon. (NFVL = Natúr Francia Végig Lenyeléssel) Elhatároztuk, hogy miközben a gyönyör folyóján a habokat szelve evezünk, a cél előtt néhány csapással majd pozíciót váltva én fogok felül kerülni, hogy a legtermészetesebb alapanyagú arcpakolást el tudjuk helyezni az én Szöszkém gyönyörű arcocskáján. A terv akkor szép, ha meg is valósul, amely az esetünkben majdnem füstbe ment tervvé vált. Ugyanis csak néhány csapás hiányzott, hogy a mindkettőnk által hőn áhított arcpakolás helyett lenyelés legyen az örökítő cseppjeim sorsa. Csapás alatt az esetünkben természetesen Szöszi nyelvcsapását értse a tisztelt olvasó.

    Az a néhány csapás azért meg volt, így a végeredmény nem volt rossz, de azért a jó az nem ilyen. Ugyanis a teljes arcpakolás helyett inkább azt lehet mondani, hogy került abból mindenhova. Azt mondtuk Szöszivel, hogy kezdetnek nem rossz és nem kezdtünk sirató énekeket dalolni. Viszont elhatároztuk, hogy a második pakolásra nagyon koncentrálni fogunk a teljes siker érdekében.

    A második arcpakolás előtt erőgyűjtés és feltöltődés céljából a Doktornő csúszkamasszázs terápiára kötelezett. A TEK – et nem kellett bevetni ellenem, hogy ennek én alá vessem magamat. Nagy lelkesedéssel fogadtam a Doktornő „minden érintkezik mindennel” szólásával fémjelzett csúszkáját. Először a melleivel térképezett fel Szöszke, és mivel látta rajtam, hogy nagyon szeretném azokat megcsókolgatni, hát úgy helyezkedett, hogy ebbéli vágyaimat maradéktalanul ki tudjam élni. Majd délnek fordult a melleivel és a farkamat hozta azokkal közelebbi ismeretségbe. Szöszke a lábam közé ülve rögtönzött egy valódi lingammasszázst, de nem a ligth – os változatot és nem lingamnak csúfolt olajos farokverést. Tette mindezt rövidített időtartamban, mintegy felvezetésként a puncis csúszkához. Azt úgy prezentálta Szöszi, hogy a lingammal kevély állapotba hozott farkamat lenyomta vízszintesbe és nemes egyszerűséggel ráült. Ebből az ülő helyzetből először hátra dőlve a farpofái közé került a farkam és izgatóan mozgott azon a makktól a tövéig. Majd előre hajolt Szöszi és ekkor a nagy ajkai fogták kétoldalra a rudamat. A járathossz nem változott, most is a makkom és a farkam töve volt a két véghelyzet. Ezt tetézte azzal. hogy heves smárolást is kezdeményezett.

    Ebben a „szorult” helyzetemben jeleztem Szöszinek, hogy én nagyon jól elvagyok és talán nem is kéne azzal az arcpakolással ma foglalkozni, hiszen olyan szép a világ és nagyon hapy minden és hasonlókat hebegtem, miközben csak kapituláltam.

    Ezeket a snassz dumáimat meghallva Szöszi szembesült vele, hogy mit is tervezek. Lemondanék a pillanatnyi boldog befejezésért az arcpakolásról. Azt már nem! Engem nagyon érdekel az arcpakolás! Ilyen felkiáltásokkal, azonnali hatállyal véget vetett a csúszkának és rögtön hanyatt is feküdt. Sorsomba boldogan beletörődve, ekkor már nagy pofával mondtam, hogy én is, ezt mondtam.

    Finoman Szöszi mellkasa fölé helyezkedtem, (nem ráültem!) és a farkamat az érzékien kinyitott szájába toltam. Így nagyon kellemes összhangot tudtunk teremteni (mi ne tudnánk?!) és a farkamat ke3ttőnk közös örömére hol csak a makkot éppen, hol koppanásig toltuk. Mélytorok nincs ugyan Szöszinél, de nem vagyok benne biztos, hogy ez azon a napon sem volt, mert én másképpen éreztem. De nem is ez most a fő lényeg, mert akár megvolt a mélytorok akár nem, a kitörés vészes közelségbe került.
    Nem akartuk elszúrni a pillanatot és ennek érdekében a nyelvtechnikát vegyítettük Szöszi kéztechnikájával.

    Szöszi is biztosra akart menni és a kilövelés előtt elpróbálta, hogy miként kell a farkamat irányítsa, hogy semmi ne menjen kárba és minden azon a csodás arcocskáján landolhasson. Udvariasan felajánlottam, hogy majd én irányítom a sugárcsövet, mert mégiscsak jobban látom a célterületet. Szöszi egy szót sem mondott, de „megvető” pillantásából kiolvastam: nem gondolod, hogy hagyom, hogy elrontsad.

    Nem volt idő ezen vitába keveredni, mert megérkeztek az utódaim, és Szöszi valamennyit fogadta és egyenletesen eloszlatva helyezte el bájos arcocskájára. Arra a csodálatos arcra, melyre az a sikeres munka elégedettsége és egyfajta eddig még nála részemről nem tapasztalt orgazmus öröme egyszerre ült ki.

    A beszi nem rólam szól, de annyit engedjen meg a tisztelt olvasó, hogy ezt a végkifejletet én nem viseltem el némán. Szerintem a környékbeliek riasztották a vadőröket, hogy induljanak a Mester utcába, mert egy medve bajba kerülhetett, ugyanis nagyon üvölt.

    Össze bújtunk Szöszivel, pedig nem féltünk, de jól esett együtt visszatérni a katarzisból a valóságba.
  • Elszámolás:

    Az Adatlapon és a bővebb infóban szerepelnek az extrák, nincsen zsákba macska, mert ha az ember tudja, hogy mit szeretne, akkor azt tudja, hogy ahhoz mekkora csokor tartozik.
    Most is utólag rendeztem.
  • Összkép:

    Szöszi egy egyedi és igazán senkihez nem hasonlítható szereplője az erotikus masszázs világának.
    Lehet Őt szeretni, vagy nem szeretni, de azt nem lehet kétségbe vonni, hogy amit és ahogyan csinálja, Őt ennek a világnak meghatározó szereplőjévé teszi.

    Bátran ajánlom minden úriember számára, hogy nyugodtan kóstoljon bele Szöszi világába és ismerje meg azt a csodát és legyen annak a részese, amit teremt maga körül.
Happy Massage