• Karen

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon keresztül értem el, fél órával a randi előtt. Meg is lepett, hogy ilyen közeli időpontot kaptam, pont sikerült odaérnem.
  • Megközelítés:

    BKV-t dobtam, mivel eléggé külváros. Autóval mentem, az utcában könnyedén lehet parkolni.
  • Helyszín:

    Külvárosi újszerű többszintes ház, minden rendben volt. Fürdő, hálószoba, minden OK. Annyi, hogy nyakunkon a globális felmelegedés, és ezt egy ventillátor próbálja ezt megakadályozni a hálóban. De végül is nem baj, szeretem az izzasztós meneteket. :) Be volt sötétítve az ablak, de néhány perc után a szemem alkalmazkodott a fényviszonyokhoz, és tisztán láttam Karen gyönyörű idomait, formáit.
  • Lány külseje:

    Minden tetszik. Vékony, de nagyon formás a lány, sportolgatott a múltban, és a popsiján ez látszik is. Bár szerinte volt ettől feszesebb is, szerintem viszont fantasztikus. Amikor hason fekszik, és beszélgetsz vele, közben látható ahogy a popsi két domborulata kiemelkedik a környezetből, és művészi szépséggel fogja közre a völgyet. Imádom ezt a látványt, és ilyenkor a képzeletem mindig azt kívánja, bárcsak a völgyben lehetnék már :) Sajnos nem veszi le a cicifixet, pedig nagyon kis cuki ciciket rejtegethet ott. Sajnos nincs megelégedve vele, hiába mondtam neki, hogy ne aggódjon, nekem tetszene :) Biztos vagyok benne, hogy gyönyörű lehet a természet két apró csodája, és bármilyen apró ... de legalább természetes !!!
  • Action:

    Fürdés után feltérdeltünk az ágyra egymással szemben, én meztelenül, Karen a cicifixben, és simogattuk egymást. Jól eső érzés volt, és éreztem, hogy durván bizsergek anélkül, hogy a legérzékenyebb részemhez hozzáért volna. Örülök az ilyesfajta előjátéknak, nem szeretem, ha valaki a lényegre tér. Szóval jó pár perc előjáték, amiben sok test puszi és simogatás volt, csók nem, annyira felkeményedtem, hogy Karen elérkezettnek látta az időt, hogy kezelésbe vegyen. Ugyanígy maradtunk térdenállva, de ő lehajolt és finom kényeztetésbe kezdett ajkaival. Egy ideig bírtam ki cselekvés nélkül, de ahogy négykézláb állt velem szemben, a korábban említett popsi vonala és főleg a két domborulat közötti mély völgy nagyon odavonzotta a tekintetemet, és a jobb kezemet is. Nem tudtam megállni, hogy ne kezdjem el simogatni, paskolni a popsiját, és bele-bele kaptam a völgybe is. Finoman érintettem, nagyajkai gyönyörűek, akár a képeken, ezt vakon sikerült kézzel kitapintani, miközben a fotón látható szépséges szárnyacskák ki is rajzolódtak a szemeim előtt. Egyre hevesebben izgattam, ő pedig engem kézzel, szájjal egyre gyorsabban kényeztetett. Aztán átmentünk 69-be, én alul, ő fölöttem, és ő folytatta, mait eddig, én pedig kézzel szájjal izgattam. Finom volt, néha talán erősek voltak a mozdulataim, és kicsit elhúzódott, de folytattuk. Aztán kaptam egy védőfelszerelést, és kérte, hogy szemből missziben csináljuk, mert úgy érezte, hogy más pozícióban problémák lennének a méretbeli különbségekkel. Az ő puncikája nagyon finom és szűk, ezért szemből is csak óvatosan próbáltam behatolni, hogy ne okozzak fájdalmat. Finoman csináltuk, szép lassan, majd néha kicsit mélyebbre toltam, akkor érezhetően az sok volt, így nem toltam be 100%-ig, csak úgy a feléig kb. Viszont úgy hogy csak 50%-ig toltam, így kedvem volt begyorsítani, ami úgy tűnt, hogy váltott ki valamiféle élvezetet nála is. Ami nagyon izgató volt számomra, hogy csukott szemmel élvezte a történéseket, halk sóhajokkal adta tudtomra, hogy talán jól is esik neki, ami történik vele, és közben fürge ujjacskáival a csiklóját izgatta. Néha én is próbáltam közeliteni oda kezeimmel, de nem sok hely volt már az ő keze és a dugattyú közötti kis résen. Nem is variáltuk a pozíciókat, addig csináltuk így, amíg éreztem, hogy felrobbanok, és ez meg is történt, szerencsére ennek a robbanásnak nem lettek áldozatai. Viszont én hatalmas gyönyört éreztem, és jó lett volna szabadon, de a lila köd miatt csak úgy felrobbantam a védőfelszerelésbe. Utána ráhajoltam Karenre négykézláb, és puszilgattam, simogattam hálám jeléül, Ő pedig csukott szemmel és nyugalommal tűrte az én hálámat, majd lefordultam róla, és éreztem a hátamon, hogy folyik a víz, pedig tudtommal nem áztam el. Legalábbis felülről nem kellett volna hogy elázzak :) Alul viszont nagyon, de annak örülök :)
    Utána beszélgettünk az óra végéig, nagyon érdeklődő, figyelmes partner, jó volt vele a levezető beszélgetés is. Közben ugye Ő hason feküdt, én pedig beszélgetés közben rácsodálkoztam többször is formás hátsójára, és elkeztem simizni, amitől kezdtem újra felkeményedni ... de ennyiben maradtunk, lejárt az időm. Klassz élmény volt. Köszönöm, Karen!
  • Elszámolás:

    Az elszámolás korrekt volt. Nem vettem igénybe extrákat. Nagy bankjeggyel fizettem, és volt visszajáró.
  • Összkép:

    Első találkozás révén szerintem nagyon jó élmény volt, igazán kedves, érdeklődő teremtés, jó vele együtt lenni. Mosolyog, figyel rád, és a szex is kellemes. Nyilván lehet ezt még fokozni, ha régebbi ismerettségről van szó, de így elsőre nekem nagyon megfelelt, kielégülve, boldogan, kissé kimelegedve, de el nem fáradva :) távoztam.
Happy Massage