• Kitti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Alapvetően úgy kerültem vele kapcsolatba, hogy egy barátnőjét hívtam, akinek a telefonját Kitti vette fel. Kedvesen tájékoztatott amiről kellett, de közben annyira megtetszett a hangja, hogy végül megkérdeztem, hogy kivel is beszélek. Miután letettem a telefont, megkerestem a hirdetését, s a képeitől akkorát dobbant a szívem, hogy majdnem kiugrott a helyéről, te jó ég... meg kell néznem közelebbről is, az nem kérdés. :) Tulajdonképpen már a kedvenceim között volt, de valahogy eddig nem került arra sor, hogy felhívjam. Pár héttel később azonban felhívtam. Időpontot ugyan nem találtunk, de mikor észrevettem, hogy a hosszú hétvégén szombaton elérhető lesz, hívtam újra. Kora délutánra találtunk is időpontot, amit VTR-en is leadminisztráltunk.
    Szombaton már készülődtem, mikor megcsörrent a telefonom, Kitti száma volt a kijelzőn. Na mondom puff neki, talán valami történt. S jól sejtettem, de nem a Kitti volt a vonal végén, hanem a Nati nevű barátnője, aki elnézést kért tőlem a Kitti nevében, hogy valami személyes ok miatt, szeretne egy későbbi időpontra módosítani. Kértem egy kis gondolkodási időt, végigsakkoztam az aznapi teendőimet, majd visszatelefonáltam, hogy jó nekem az az időpont is. VTR-en is módosítottunk.
  • Megközelítés:

    Marna part, ahol hétvége lévén elég szabad és ingyenes parkoló volt. BKV sétatávolságra van, ami melegben, vagy esőben azért lehet kellemetlenül sok. De hát valamit valamiért ugye. S jelen esetben akár km-ket is gyalogolnék, ha kellene.
  • Helyszín:

    Szokásos Marina parti lakás, nem kell túlragozni. Előszoba, a tetthelyként szolgáló szoba és a fürdőszoba, ahol megfordultam. Mindegyik, rendezett és tiszta, többféle tusfürdő közül választhattam, a kapott törölköző enyhén illatos és puha volt, továbbá a logisztika is diszkrét. A szobában félhomály volt, de egy kicsit több fénynek azért jobban örültem volna a látvány miatt. Az egyetlen negatívum, hogy a falióra rendetlenkedett ottlétemkor, más szóval menet közben elvesztettem a fonalat, hogy hogyan is állunk idővel.
  • Lány külseje:

    Ez most számomra talán az egyik legérdekesebb kihívás megfelelően fogalmazni, mivel alapvetően a vékony lányokat kedvelem, ezért erősen szubjektív az észrevételem. Kittinek is említettem, hogy nemrég egy 42-43 kg-os lányt látogattam meg, nézett is nagyokat, hogy akkor hozzá miért is megyek. Pár szóban megindokoltam :) amitől elmosolyodott, még az is lehet, hogy elpirult kicsit, csak a félhomályban nem láttam, mindenesetre kedvesen köszönte a szavaimat. Mint az adatokból és s fotókból is kiderül, Kitti nem a vékony lányok táborát gazdagítja. A fotókon azonban is jól látszik, hogy egy erotikusan formás fiatal lányról van szó. A bejárati ajtón belépve az ajtó mögül kukucskáló csinos arcrát láttam meg először és ahogy a mosolygós szemeivel rám nézett, megállt bennem az élet egy pillanatra. Csak távozáskor tudatosult, hogy nem is néztem meg a külsejét tüzetesebben az előszobában, csak később, mikor már bementünk a szobába. Egy piros body volt rajta, ami egyik-másik képein is jól látható. Kitti egy nőiesen telt leányzó, elképesztően igéző, csillogó szemekkel, kicsit huncut mosollyal, s valami ámulatba ejtően gyönyörű cicikkel. egész nap simogatnám, ha tehetném :) Engem teljesen levett a lábamról.
  • Erotikus masszázs:

    Itt egy kis kitérőt kell tegyek, mivel Kitti volt az első lány, akinél rákérdeztem a Nuru masszázsra, ami a választható masszázsok listáján megtalálható. Nem vagyok nagy szakértő, csak annyit tudok, hogy egy speciális Nuru gélt használnak hozzá, s láttam is a neten 1-2 videót, s úgy voltam vele, hogy ha valakivel ki szeretném próbálni ezt a gélt, akkor az a Kitti lesz. Ezt telefonon is megbeszéltük, ezért aztán vettem Nuru gélt egy szexshopban, amit vittem szépen magammal. Kicsit tanakodtunk, hogy kell-e vízzel higítani, vagy sem, mert a címkéjén az volt, hogy kell, de a végén mégsem tettük meg, mert elég hígnak tűnt.
    Belevágtunk a masszázsba, mert azért túl kell lenni ezen is, mivel ez az előszoba a gyönyörhöz, ezért aztán hasra feküdtem, Kitti pedig megmasszírozott lábamtól felfelé, nekem meg már azon járt az agyam, hogy mi lesz forduláskor. Mikor eljutottunk erre a pontra, megfordultam, s segítettem a Nuru gélt rákenni a testére különös tekintettel a cicikre és a derekára :) Tettem azért kitérőt máshol is.
    Hanyatt vágtam magam és vártam a csodát. Kitti immáron szemtől szemben elkezdett rajtam csúszkálni, amit nagyon élveztem. A gél az olajhoz képest kicsit hígabb volt, s ugyan nem olyan állaga volt, mint amit netes videókban láttam, azért nagyon tetszett. Közben pedig arra gondoltam, hogy lehet, hogy mégiscsak higítani kellett volna egy kicsit, mert azért nem volt annyira sikamlós, mint vártam.
  • Levezetés:

    A csúszkálás közben Kitti a cicijei közé csúsztatta a hímvesszőmet, így kényeztetett egy kicsit, majd franciázott is, amitől majdnem eldurrantam, úgyhogy pihenésképpen rákérdeztem a kölcsönösségre, amit engedett, ezért helyet cseréltünk. Ezúttal Kitti feküdt a hátára, s lábait kicsit felhúzva utat engedett érvényesíteni férfiúi vágyaimat, azaz a nuni megkostolását. Előbb feltérképeztem a combjait, majd, óvatosan kezelésbe vettem a nyelvemmel a csikló környékét, majd magát a csiklót is. Simogattam is itt-ott, s közben sasoltam a hasát, kicsit távolabb a melleit, és természetesen az arcát is jelzéseket vizslatva.
    Élvezettel nyalakodtam, s ugyan volt egy kis borosta, talán 1-2 napos, de engem egyáltalán nem zavart. Ízletes volt a puni és környéke, s közben bíztam benne, hogy ő is élvezi ténykedésemet, tapasztaltam enyhe remegést is, s örömmel időztem volna ott többet is, de időnk fogytán volt már. Szólt, hogy cseréljük vissza a szerepeket, úgyhogy megtettük.
    Ekkor már a franciázás volt a porondon, ami nagyon finoman csinálta, igazán kellemes és nagyon hatékony volt, úgyhogy rövidesen el is mentem.
    Tisztálkodás következett közben pár perc beszélgetés, majd irány a zuhany.
  • Elszámolás:

    Szeretem előre rendezni, s mivel a rózsák száma elérhető volt már az online felületen, elhelyeztem egy borítékban az asztalon, vagy komódon, amikor a tisztálkodáshoz készülődtem. Sokat rágódtam, hogy 1 vagy 1,5 órára menjek, végül 1 óra mellett döntöttem, de ha lesz lehetőségem, akkor legközelebb másfél óra lesz belőle, az nem kérdés.
  • Összkép:

    Szeretnék visszamenni, mert egy egy igazán kedves, iszonyatosan dögös lányt ismertem meg Kittiben. Jó lenne még élvezni a csúszkálását egy kicsivel hosszabban, s mivel marad Nuru gél, valamire fel kell használni :)
    Ráadásul az idő hiánya miatt nem próbáltuk ki a 69-est, amihez azért igen nagy kedvem lenne. Mondjuk az is igaz, hogy nem kérdeztem rá, de ezt leszámítva kimaxoltuk az egy órát. Tökéletes hangulatban távoztam.
Happy Massage