• Nicol

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A telefonálgatásnál jobban szeretem a VTR-t és itt is volt rá lehetőség. Este bedobtam egy másnapi időpontot, és másnap reggel 4:30 körül jött is rá elfogadó válasz pontos címmel. Itt még üzenetben rákérdeztem a virágszálak számára, erre szintén jött válasz. Gyorsan, könnyen ment minden. Laura maga kezeli a profilját és a telefont is.
  • Megközelítés:

    Új helyen rendel, az Árpád híd budai lába környékén. Villamossal (1) simán megközelíthető, de fizetős parkolóhelyek tömege is várja szeretettel az érdeklődőket. Az előző helyéhez képest ez jóval diszkrétebb, nem mozognak egyfolytában embertömegek az utcában.
  • Helyszín:

    Sokemeletes épület, lift , lépcsőház és ami kell. Liftre nem lesz szükség. A kapu elé érve telefonon hívtam, de foglalt lehetett, mert kisípolt. Még VTR-en is ráírtam, hogy megérkeztem… aztán sokadikra végülis felvette, pár perc késéssel, de bejutottam a lakásba, ahová a telefonos útmutatás alapján könnyű odatalálni. Első ránézésre többszereplős a kégli, több szoba, talán 1 fürdő, de senki mást nem érzékeltem. Tiszta, célszerű, kellemes lakás, a szobában sajna nem volt sem légkondi, sem ventilátor de a nyitott ablak és kissé leeresztett redőny enyhítette kicsit a hőséget. Volt viszont tükör a falon, amire fel is hívta a figyelmemet. Hasznos. A szobában egy szék a cuccoknak, franciaágy, rajta lepedő. A fürdő pont elég nagy, mindennel felszerelt, fürdőkád van zuhanyfüggönnyel. ( …amit sikerült is leszednem a helyéről, de aztán visszapattintottam, egyszerű falközé beszorítós fajta..). Szájvíz, tusfürdők, poharak. Kuka nincs, nem tudtam, hova dobjam a poharat… Világtragédia.
  • Lány külseje:

    Ez eléggé szubjektív dolog. A képek alapján volt egy kiindulópont, ezen kívül volt egy saját elképzelésem is, vagy inkább vágyam. Ebben az esetben a valóság szerencsére a vágyaimmal találkozott, nem pontosan a képekkel. Nekem a profi képek inkább egy megközelíthetetlenül tökéletes, hibátlan szolgáltatót sugallnak, ezzel szemben én inkább szeretnék egy valódi szerethető társat kapni arra a kis időre. Itt most bejött. Már amikor előbukkant az ajtó mögül, láttam, hogy nem lesz gond. Egy hálószerű ruhácskában fogadott, látni engedte a tökéletes testet. Aranyos arcú, kislányos termetű, pici kemény cicis és nagyon formás lány Laura. Aki a manökenlányok helyett inkább a valódiakat kedveli, annak tuti bejön, és az is biztos, hogy az utcán is utána fordulnak sokan. Szép hosszú haja már nem fekete, barátságos mosolygós az arca, szexi sima szolizott a bőre, formás lába, kemény popsija és borotvált kislányos puncija elragadó. Közvetlen barátságos hozzáállása azt sugallja, hogy nem képzeli magát feletted állónak, nem kegyet gyakorol, hogy hozzáérhess, hanem tényleg azt szeretné, hogy jól érezd magad vele. Ez nagyon fontos. Nekem a legfontosabb. Még valami: készült a randira, nem csak úgy beugrott. Azon ritka lányok egyike, akiknél semmi de semmi zavaró kellemetlen illatot nem éreztem: a haja, a szája, a bőre, az intim helyek mind kifogástalanok voltak.
  • Action:

    Korábbi beszámolóimból kiderül, hogy a szolidabb, barátnős, biztonságos akciók miatt járok lányokhoz, így én nem kérek natúrt, csókot, szóval első a biztonság! Lauranál egy hosszú ölelkezéssel kezdtünk, tényleg jó hozzásimulni és érezni a bőrét, a haja illatát, az érintését. Az ölelése szokatlanul természetes és kellemes. Megkértem, hogy feküdjön mellém, alig tudtam betelni a testének látványával. Végigsimogattam őt, beszéltünk a cicikről, amiket idővel szeretne nagyobbakra cserélni, mert hiszen nagyobb cicikkel szerinte jobban lehet érvényesülni. Ennyiben maradtunk, a simizés után kértem egy gumis franciát, ami hibátlan, változatos és intenzív. Megfordult a fejemben, hogy nem szakítom félbe, annyira jó volt ellazulni…. Lelkesen csinálta, kellemes volt, a fali tükör is fokozta a hangulatot, de ideje volt továbblépni, missziben folytattuk, nagyon jó érzés volt, hogy engedett teljesen magához bújni, még az sem zavarta, hogy idővel izzadni is kezdtem. Mondjuk az igaz, hogy túl sokáig nem is kellett ezzel foglalkoznia, mert eléggé hamar végeztem. Már másodszor jártam nála, és ismét az történt, hogy annyira magához engedett, átölelt, szorított, és a lábaival is rám fonódott, hogy szinte elhittem, hogy neki is tetszik a móka. Mivel szolgáltatóknál nem kérek csókot, ( ami pedig nagyon jó lenne a hangulat fokozáshoz..) így általában elég nehéz teljesen azonosulnom a helyzettel, Lauranál viszont ezzel nem volt gond. Végig vele voltam, ő velem volt, és egy pillanatra sem fordult meg más gondolat a fejemben, tökéletesen egynek éreztem magam vele. Sokat segített a hangja, ami visszafogott, nem megjátszott ( vagy nagyon jól..) inkább kellemes szuszogás volt. Ha oldalra néztem a tükörre, ott is azt láttam, hogy egy hihetetlen kívánatos testtel bíró lánykával szeretkezem. Igen: nem dugni mentem. Ez nekem, ha csak erre a kis időre is, de sokkal többet jelent, és ha nincs meg a megfelelő partner, akkor megette a fene az egészet. Lauraval jól éreztem magam. A villámgyors aktus után még kicsit beszélgettünk erről-arról aztán elsuhantam egy gyors zuhanyra. Távozás előtt még egy ölelés erejéig magamhoz szorítottam, megköszöntem, hogy vele tölthettem az időt, aztán leléptem.
  • Elszámolás:

    Távozásom előtt rendeztem az VTR-en tisztázott dolgokat, és hogy ne kelljen az apróval vacakolni én inkább egy nagyobb szál virágot hagytam ott. Ekkora virágért egy ilyen óra ajándék. A lány, a hely, a tisztaság többet is elviselne, de persze nem akarok árfelhajtó lenni.
  • Összkép:

    Talán már a külalak leírásakor kiderült, hogy Laura nekem nagyon bejött. Közvetlen, aranyos, kedves és a vendég az első nála. Ajánlott kategória. Nem ragoznám. Ő a második lány a pályafutásom során, akihez visszamentem. Ha nem darálja be a meló és megmarad ilyennek, akkor sok ISTENNŐ minősítést fogunk róla látni, talán tőlem is.
Happy Massage