• Carmen

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam délután, kb második csörgésre felvette. Szerencsére az általam javasolt kora esti időpont megfelelt neki.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, Váci úton parkoltam, parkolás már nem volt fizetős. A lakás egy Váci útra merőleges utcában van. Ház előtt is voltak helyek, nem reménytelen ott se a parkolás
  • Helyszín:

    Nem túl régen épített társasház emeleti lakása. Nagyon igényesen kialakított kis lakás, tágas minden szükségessel felszerelt fürdővel és nagy méretű franciaággyal berendezett baszobával.
  • Lány külseje:

    Nagyon szép arcú, jó alakú lány. Feszes popsival, szép mellekkel. Pár perccel hamarabb hívtam a megbeszéltnél. Mondta mehetek ha nem zavar, hogy egy szál törölközőben fog várni. Nem zavart, így egy szál törölközőben nyitott ajtót.
  • Action:

    Bejutásom után ismerősként köszöntöttük egymást egy szájra puszival. Baszobába mentünk ledobtam a textilt és irány fürdés. Fürdés után derekam köré csavart törölközővel mentem a szobába. Carmen meg is jegyezte, hogy összeöltöztünk, na de nem sokáig volt rajtunk a törölköző. Állva kezdtünk csókolózni és simogatni egymást. Kértem folytassuk masszázzsal, mert elég stresszes voltam. Kaptam tőle kellemes hátmasszázst, majd egymás mellett fekve simogatni és csókolózni kezdtünk? Carmen kezei egyre lentebb kalandoztak majd elkezdett franciásan kényeztetni. Amikor kezdett már jó lenni mondtam, hogy húzzunk gumit mert érezni akarom. Beleült a farkamba és érzéki csípő tekergetős lovaglásba kezdett, már csúcs közelben voltam, kérésemre fordultunk és én kerültem felülre, miszionáriusban toltam először kicsit gyorsabban majd lassabban, ez a tempo volt a legjobb vendéglátómnak. Megint meglovagolt de a kivégzést kézzel és szájjal kértem, így mentem el a melleire. Elment felfrissíteni magát, visszatérte után sokat beszélgettünk, mivel még maradt időnk bőven elmentem én is tusolni a második kör előtt. A második kör hasonlóan az elsőhöz történt. Utána még beszélgettünk, öltöztem és indultam utamra.
  • Elszámolás:

    Együttlét végén adtam át a virágszálakat, kerek pesti átlag az egy óráért.
  • Összkép:

    Nekem maximálisan megérte, nagyon kedves lány és érezni, hogy abban az időben csak a vendégre figyel és jár a kedvében. Teljesen olyan feeling mintha az ember a barátnőjéhez ugrana fel egy jó kis szexre. Többször jártam már nála, nem tartom kizártnak, hogy találkozunk még.
Happy Massage