• Kittana

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ezen az oldalon értem el.Itt is eggyeztettunk,de egy nappal a tali elott még bizti ami bizti felhívtam telefonon is.
  • Megközelítés:

    A helyszínt megtalálni nagyon egyszeru.Persze lehet túlbonyolítani ahogyan én is tettem de mit nem lehet ugyebár... :-) Autóval is nagyon egyszeru lenne odatalálni de a parkolással szerintem gond lehet.Habár ki tudja.A 1-es villamos viszont szinte a lakásban áll meg.
  • Helyszín:

    A lakás állapota engem nem nagyon érdekel ugyanis nem azért mentem oda hogy lakást vásároljak.Szerintem a célnak nagyon megfelel.Minden van ami kell.Kád van nem zuhi,de a kádban is lehet zuhizni van hely boven.A higienia megoldható nála is.Választék van épp annyi amennyi kell.A masszázshelyszín pedig szép nagy és ahhoz képest hogy még egy két dolog csak a jovo zenéje már nagyon jól érzi magát ott az ember.Van masszázspad is és van ágyikó is.
  • Lány külseje:

    Kittana eszméletlenul gyonyoru.Nem is tudom a valóságot szavakba foglalni.Szerintem simán indulhatna egy Miss Hungary versenyen ahol bizony toronyesélyes lenne!
  • Erotikus masszázs:

    Hát a masszázs nem masszázzsal kezdodott hanem kényeztetéssel.Kittana ugyanis a 90 perces programját így rendezte be magának.A kényeztetés után egy gyors szerszám mosás és kovetkezett a masszázs.Arcomra fekudtem a masszázspadon és szépen elkezdte a talpamtól egészen a nyakamig.Ugyes leány.Már szerzett némi tapasztalatot a technikák és a saját stílusa terén.Mondtam is neki hogy már régebben kipécéztem magamnak csak vártam mire jól belejon a munkájába.Ahhoz képest hogy milyen vékonyka testalkatú meglepoen eros kezei vannak.Kicsit meglepodtem hogy csak a hátsó felemet masszírozta,mert ugyanis amikor a hátamra fekudtem már újfent az ágyon voltunk és bizony amit muvelt velem az már nem csak masszázs volt de nagyon Istenien csinálta.Ahogyan a gyonyoru testével csúszkált rajtam fel s alá...hihetetlen szép élmény volt ez számomra.
  • Levezetés:

    Nagyon jó volt.Részletezni ezt viszont nem szeretném.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás az elore megeggyezett.Szerintem nagyon korrekt.Mindenben amiben megeggyeztunk elore az is tortént és a virágszálak az egyik cserépbol át lettek ultetve a másikba :-)
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magamat vele.Picit csalódtam magamban mert viszont úgy éreztem hogy o olyan jól nem érzi magát mint én.Biztosan még visszamegyek hozzá mert nagyon aranyos leányka.Ahogyan meztelenul szaladgál a lakásban ide oda,kinéz a ablakon... leírhatatlanul szép látvány volt számomra.
Happy Massage