• Timi13

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Timivel egy éve ismerkedtünk meg személyesen, amikor felugrottam hozzá egy félórás francia oktatásra. Már akkor tudtam, hogy többre vágyom, majd később ő is támogatta az ötletem, hogy biológia órára is felnézhetnék hozzá legközelebb. Közeledik a tanévkezdés, tudom mit tett tavaly nyáron, és az új kezdőképe irányt mutatott. Írtam neki egy privit, jeleztem felé szándékaimat, majd amikor lett egy kis szabadidőm felhívtam, és megdumáltuk mikorra érjek hozzá. Rugalmas volt, könnyedén találtunk megfelelő időpontot egy kellemes légyottra.
  • Megközelítés:

    Forgalmas csomópont környékén, a metró megállótól pár perc sétányira található meg a birodalma. A tömegközlekedésre nem lehet panasz. Buszvégállomás a földalattinál, villamos a felszínen, viszont a parkolás gondot okozhat. A ház mögötti utcát céloztam meg, mert ott árnyékos helyet legútóbb is találtam. A gépjármű letámasztása fizetős.
  • Helyszín:

    Régi ház felsőbb emeletén várt rám, de egy felvonó segítette a feljutásomat. A liftből kiszállva pár lépcsőfokot kell még mászni, persze az már nem lehetett akadály. A lakás ablakai nem a főútra nyílnak, hanem a ház parkra néző csendes utcájára. Kint döglesztő hőség volt, viszont a szobában működött a klíma. Az ingatlan a célnak megfelel, nincs vele probléma. A szobában franciaágy, szekrénysor és az ablak előtt egy ülőalkalmatosság a ruháknak.
  • Lány külseje:

    Kérésem tiszteletben tartva az új képein látható fürdőruhában várt rám a bejárati ajtó mögött, na és persze a kis titkárnős szemüvegében. A képek nem hazudnak, nincs semmi trükk. Az a lány vár a lakásban, aki a fotókról visszanéz ránk.
  • Action:

    A lakásba belépve két puszival üdvözölt, majd a cipőm levétele után a szobába kísért. Amint megéreztem a klíma jótékony hatását már dobáltam is le magamról a ruháimat. Gyors fürdés után visszatértem a helyiségbe és az ajtó becsukódása után egymást átölelve ajkaink összeforrtak. A csókjára emlékeztem, na és persze másra is! Nagyon finoman csókol. Nyelvének játéka a számban beindító. Csak azon járt az eszem, hogy ezt más területen is érezhetem nemsokára, és élvezhetem pajkos játékát. Türelmetlenül vártam, hogy máshol is megpusziljon...

    Szenvedélyes csókváltások, egymás testének simogatása után megszabadított a derekamra tekert textiltől, majd a kezében tartva férfiasságom finom mozdulatokkal játszott vele. Nagyon vágytam már a francia nyelvleckére, így a fülébe súgtam, hogy puszilja meg! A szemembe nézett és mosolygott, majd a következő pillanatban már az ágyon várt, hogy ajkai ölelésébe helyezzem férfiasságom.

    Kényelembe helyeztem magam, de arra kértem, hogy a fürdőruha maradjon rajta. Mellém térdelt az ágyon, felém fordult és a szemüvegében a szemembe nézett, majd közelebb hajolt a péniszemhez és nyelvét a makkon megpörgette. Nyelve érzékien simogatta kéjrudam, kezét alig használva és egy pillanat múlva már ajkai ölelésében találtam magam. Finoman szívta, miközben a nyelve folyamatosan simogatta hímtagomat. Változatosan kényeztet, biztos imádja a francia nyelvet, én pedig azt imádtam, ahogy beszéli az idegen nyelvet.

    A Lábaim közé helyezkedett. Gyakran a szemembe nézett és láthatta, érezhette mennyire élvezem a kényeztetésem. Sokáig viseltem volna, izgató látvány és érzés volt, ahogy a szemüvegében a szemembe nézett, miközben ajkai közt eltűnik péniszem, és a rudazaton a nyála csorog a testemre. Viszont a mostani látogatásom a biológiáról szólt, ezért gumiért nyúltam.

    A védőfelszerelés felkerülése után ismét a szájába vett, majd olyan jól és finoman beszélt hozzám, mintha rajtam sem lenne az óvszer. Mondtam is neki, hogy gyorsan üljön bele, mert ha így folytatja tovább, akkor rövid időn belül elélvezem...

    A fürdőruhára vigyáznom kellett, pedig azt terveztem, hogy a bugyi részt csak félre és úgy hatolok be, de jobbnak láttuk levenni azt. Gyorsan lekerült róla, majd fölém kerekedve helyet foglalt rajtam. Mozgatta a csípőjét, nem kapkodott csak élvezte, ahogy simogatom belül a hancúrléccel. Táncolt a rúdon, néha megcsókolt, majd melleit az arcomba nyomta.

    Fáradhatatlanul lovagolt, közben popsiját markoltam, melleit kiszabadítottam és kényeztettem. Néha csókot loptam, de ideje volt már pózt váltani, így a hátára fordítottam. A hímvesszőm nem csúszott ki, maradt a vágy birodalmában és ahogy kényelembe helyezte magát, kéjrudam ki-be járattam benne teljes hosszában. Udvarlásom közben szinte végig csukva volt a szeme, csak néha pillantott rám, talán azt figyelve, hogy milyen reakciót vált ki belőlem, ahogy ujjaival a mellbimbómat vette kezelésbe.

    Vendéglátóm nehezen jut el a csúcsig, és mivel akartam még érezni és élvezni a francia tehetségét, ezért mellé térdeltem és ajkai ölelésébe kerülve ismét élvezhettem az idegen nyelv ismeretét. Finoman szívta miközben nyelvének simogató érintését éreztem péniszemen, és néztem ahogy a szájában eltűnik a játékszerem. Olyan finoman szopta, hogy pár perc múlva a szájába élveztem.

    Tisztálkodás után kényelembe helyeztem magam az ágyon fekve. Mellém helyezkedett, majd beszélgetni kezdtünk, de közben kezeivel végig foglalkozott péniszemmel. Láthatta és érezhette, hogy sok pihenésre nem volt szükségem, így ismét a szájába vett. Csak ismételni tudom magam, nagyon jól beszéli a francia nyelvet.

    Először nyelve hegyével körbejárta péniszem. Nyalogatta a makkomat, majd eltűntem a szájában. A kezét most nem használta, csak bólogatott miközben finoman szopta hímvesszőmet. Kis idő múlva a lábaim közé helyezkedett, majd a tövénél megfogta és úgy kényeztetett. Kicsit irányítanom kellett, mert egyre vehemensebben foglalkozott velem. Talán érezni akarta már az ízét a szájában, de nem kellett sokat várnia, mert olyan jól tud játszani a hangszeren, hogy rövid idő múlva ismét a szájában ért a végzet.

    Minden örökítő cseppet kiszívott belőlem. Megvárta amíg lenyugszom és csak utána nyúlt papírtörlőért. Olyan jó volt a franciája, hogy a kisebbik énem még nagyon akarta. Az ejakuláció után pár pillanat múlva már készen állt volna egy új élményre, de az óra közbeszólt, így ez megmarad a legközelebbi találkozóra.
  • Elszámolás:

    A fővárosban már jól megszokott csokrot kértem a virágostól, amit megérkezésem után az ajándékba vitt hűsítő ital mellé helyeztem. Azt kaptam amiért mentem, megérte a látogatás.
  • Összkép:

    Az első randinkon, amikor franciára ugrottam fel már sejteni véltem, hogy vendéglátóm az ágyban is nagyon jó lehet. A franciája nagyon ott van, mindenképpen ki kell emelnem a nyelvtudását, és az ágyban is aktív volt végig. Hiányérzet nélkül távoztam el tőle. Nagyon jót szeretkeztem vele és csak az idő vetett véget az aktívitásomnak...
Happy Massage