• Kittana

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délelőtti órákban hívtam, elősször nem vette fel de kis idő múlva vissza csörgetett és meg is beszeltünk egy délutáni időpontot. Telefonban gyorsan megbeszéltük a repertoárt, és a pontos címet, illetve minden szükséges infót. Kedves és közvetlen volt mintha csak egy régi ismerőst hívtam volna :)
  • Megközelítés:

    A cím teljesen egyértelmű, én autóval mentem és a biztonság kedvéért kicsit messzebb parkoltam, de mint utólag láttam a ház előtt is akad hely. BKV val az 1-es villamos a közelben tesz le.
  • Helyszín:

    Kittana, ahogy a telefonban is elmondta a saját otthonában fogad, ahol csak nemrég kezdett el dolgozni. Emiatt van pár apróbb hiányosság a lakásban, de összességében nekem jobban bejön egy ilyen helyszín mint egy szalon, ahol zsilipelni kell a fürdőszobába, és ne adj isten még hangok is szűrődnek át a szomszéd szobából. A kapuban kapott infók alapján gyorsan az ajtóban voltam.
  • Lány külseje:

    Az ajtó mögött két cica is várt :D Az egyik egy párduc testű sötét hajú kedvesen mosolygó tünemény aki a melegnek hála csak egy falatnyi tangában fogadott. A másik egy valódi fekete cica, ha esetleg valakit ez zavar annak nem ajánlom a lakást, de ezt Kittana a telefonban is kedvesen megkérdezte, hogy ugye nincs macska allergiám.
    Az üdvözlő puszik után konstatálta hogy mi már találkoztunk amit mosolyogva megerősítettem, kedvesen körbe vezetett a lakás azon részein ami a randink szempontjából lényeges volt, de őszintén szólva nem igazán tudtam a csábosan ringó csípőjén kívül másra figyelni.
  • Erotikus masszázs:

    Gyors zuhany után megkérdezte, hogy akkor masszázsal kezdjünk e, mire én kacéran rákérdeztem hogy van e B., opció mire csábos mosoly volt csak a válasz, de maradtam a hagyományos menetrendnél. A masszázst padon csinálja, ha jól emlékszem krémmel dolgozik és tudja is mit csinál. A lábaimmal kezdte és jó alaposan átdolgozta őket, majd haladt egyre feljebb és a hátamat és a vállaimat is jól megdolgozta, közben folyamatosan beszélgettünk, kivel mi történt mióta utoljára találkoztunk, nyári tervekről, autókról, szóval kb mindenről amiről csak lehet, nem az az üres fecsegés volt, abszolút barátnő feeling. A masszázs végeztével egyre inkább átment simogatásba egy egy érzéki benyúlással a combjaim között, majd jött a várva várt varázsszó, készen vagyunk. gyorsan áthelyezkedtem a hatalmas kényelmes matracra, míg Kittana kiszaladt egy kis olajért.
  • Levezetés:

    Mikor vissza tért mellém feküdt és elkezdte beolajozni a testét illetve rám is csorgatott bőven. elkezdett csúszkálni rajtam közben en is simogattam ahol csak értem, közben mély sóhajokkal jelezte hogy kedvére való a ténykedésem. Ezen felbátorodva helycserét kértem és felfedező útra indultam gyönyörű testén. Puszikat lehelve először a nyakára, majd a szép érzékeny melleire és végül a hasán keresztül megérkeztem végállomásomhoz, a gyönyörű illatos kelyhéhez. Először apró puszikkal térképeztem fel a terepet majd egyre bátrabb nyelvcsapásokkal kezdtem kényeztetni.
    Azt nem tudom hogy sikerült e a csúcsra juttatnom de az biztos hogy élvezte a műveletet. Újabb helycsere következett és egyből rávetette magát addigra már türelmetlenül ágaskodó szerszámomra. Úgy helyezkedett hogy azért kezemmel még éppen elérjem feszes fenekét. Ő teljes odaadással franciázott míg én simogattam ahol csak értem, ezt a szituációt persze nem bírtam sokáig, és hamar megadtam magam a gyönyörnek. Az utódok a mellein landoltak, és még pár percig simogatott hagyott lenyugodni, majd gyorsan letörölgetett papírtörlővel és mellém feküdt. Kölcsönösen cirógattuk egymást és megbeszéltük további terveinket a nap hátralévő részére. Majd felajánlotta, hogy segít megmosni a hátamat, persze örült lettem volna nemet mondani :)
  • Elszámolás:

    Az egész randi alatt nem esett róla szó a végén a masszázs padra helyeztem.
    Extrák nincsenek szerintem inkább minden csak kölcsönös szimpátia kérdése, bár lehet hogy ezzel csak magamat álltatom :D
  • Összkép:

    Felfrissülve és maximálisan kielégülve távoztam, tökéletes relax program egy szabadnapra.
    Biztosan vissza térek még!
Happy Massage