• Fanni

  • Beküldte:
  • Fanni reagálása

    Szia kedves sztbali!
    Köszönöm ezt a jó és korrekt beszámolót!
    Puszi

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettem Fannival és mindent hamar leegyeztettünk.
  • Megközelítés:

    Én a BKK-t választottam és ez annyit takar, hogy több busz is megáll a ház közelében. A parkolás könnyű és van jó pár szabad hely.
  • Helyszín:

    A lakás már ismerős volt, mert korábban egy most nem hirdető Nati fogadott engem. 2 szobás hallos lakás most a jobb oldali szobában voltunk. Emellett van a mosdó és a mindennel ellátott fürdőszoba. A szobában tatami van egy komód és székkel kiegészítve.
  • Lány külseje:

    Fanni egy igazán nőies NŐ. A képeken látható lány azóta nővé ért. Nagy cicik és popsi valamint telt alkattal rendelkezik. Ott kérek ahol kell. Egy fekete combfixben fogadott. Az egész randi alatt csak ez volt rajta. Meg is jegyeztem neki, hogy tetszik a fogadtatás.
  • Erotikus masszázs:

    Mikor megérkeztem akkor bevezetett a szobába És elmondta hogy, a franciás kényeztetést nem vállalja mert ezek a dolgok szimpátia függőek. Nem mondta meg nyíltan; de burkoltan utalt rá és itt felajánlotta, hogy még visszakozhatok de én a maradást választottam. Itt felvázoltam neki hogyan képzelem el a következő egy órát. Egy erotikus ismerkedés után egy masszázs utána egy kényeztetést szerettem volna, amibe beleegyezett.

    Hasra feküdtem a tatamin és Fanni a sarkaimhoz telepedett. A masszázst olajjal végezte és itt választhattam hogy milyen típusú olajat szeretnék. Én egy szőlőmag kivonatos változat mellett döntöttem. A mozdulatok inkább simogatós aj voltak mint gyúrósak de érződött bennük a szakszerűség és az erő. A bokámnál kezdte és a lábaimat egyenként tette fel a combjaira. Rendesen átgyúrta a lábaimat és utána fokozatosan haladt felfelé. A derekamnál elidőzött és utána folytatta a hátam majd a tarkómat is megmasszíroz a és a végén a karjaim is kaptak fogásokat. Fordulhattam és jöhetett a kényeztetés.

    A végén tusoltam még egyszer majd visszakaptam a ruháimat és egy lábat láttam eltűnni a függönnyel elválasztott résznél. Átadtam a csokrot búcsúpuszi végül tipli.
  • Levezetés:

    Az erotikus ismerkedés nem volt túl hosszú. Beolajozta a testem utána a sajátját és egymás simogatásával kezdtük. Utána a velem egykorú is került egy kevés olaj és elkezdte azt simogatni. Még simogattuk egymás testét egy rövid ideig utána áttértünk a masszázsra.

    Olajat csorgatott végig a testemen és gondosan el kente rajtam. Utána hozzálátott a kézi kényeztetéshez. Nem egy klasszikus lingam masszázs volt; de elég jól csinálta. Váltottunk ő a hátára feküdt és én fölé helyezkedtem a velem egykorút pedig a mellei közé tettem és egy kis kebelszex vette kezdetét. Rövid ideig tartott és utána tovább folytatta a kezével végül a mellére élveztem. A kényeztetés itt nem ért véget, mert utána mellé feküdtem és egy kis törlés után még nyalogattam az ikreket egy darabig.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük igazából szóba sem került és annyi amennyi az adatlapján található.
  • Összkép:

    Szerintem ez a szánsz jó választás volt, bár nem a legjobb, mert természetesen első alkalommal találkoztunk. Idővel lehetséges, hogy ez változni fog.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2019-08-29 00:27:37
Happy Massage