• Valéria

  • Beküldte:
  • Valéria reagálása

    Drága Baba19741!)


    Örömömre szolgál hogy kellemes levélbeli
    beszélgetésünk folytatásaként
    el tudtál Hozzám osonni:)

    Figyelmességed,kedvességed kivételesen megemelte
    randink hangulatát.:)
    Nagyon köszönöm bókjaidat;és
    legközelebb érinteni fogjuk a fennálló
    /még be nem teljesített/ vágyad tárgyát is.

    Várlak vissza :) :*

    Valéria

  • Egyeztetés:

    vtr-en és telefonos megerősítés után amit magamtól tettem meg.A telefonban kedves volt minden újabb kérdésemre teljes választ adott.
  • Megközelítés:

    BKVval mentem a cím egyértelmű nagyon könnyen megközelíthető.A telefon után azonnal bejutottam könnyen megtalálható az elmondása után a lakás.
  • Helyszín:

    Egy új építésű házban otthonosan berendezett garzon lakás,számomra külön plusz abszolute nem érezni a célját a lakásnak.Fürdőszoba nagyon rendezett mindent személyesen mutatott meg(mi hol található)friss illatos türcsi.A tethely a nappaliban található nagyon kényelmes francia ágy.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő külsejű csoda hölgy fogadott,pont az ideálom.Termete szerinti Hosszú vékony combok arányos feszes kemény popsi közepes vagy kicsi (ízlés dönti el)mellek és gyönyörűséges arc.Hosszú fekete egybe ruhában várt ami nekem nagyon is bejön.
  • Action:

    A lakásba lépve nagyon kedvesen üdvözölt,frissítővel kínált némi beszélgetés után vetkőzés és fürdés.A fürdőből vissza térve az ágy mellet szorgoskodott mikor beléptem a szobába felém fordult mivel érezte mit szeretnék megvárt csókolózni kezdünk és elkezdődött egymás testének felfedezése.Simogattuk egymást majd nagyon hamar levettem a ruháját.Közben incselkedés mindkettőnk részéről.Csókolgattam a melleit közben a puncit csiklót simogattam,majd egy később két ujjal hatoltam belé ő a nemi szervem simogatta verte.az ágyra feküdtünk és hatalmasan jó franciát kaptam tőle ami pik-pak orgazmust okozott nálam.tisztogatás után kaptam egy profikat megszégyenítő masszázst,Majd én kezdtem kényeztetni őt egy idő után ez kölcsönösbe ment át. mikor kellően felizgattuk egymást gumit kaptam amit profin helyezett fel,ilyenkor elégé érzékeny vagyok könnyen lelankadok de ez most fel sem merült.Kérdezte hogy szeretném misszi vagy hátulról, én hátulról hatoltam a puncijába.Na ez az élmény leírhatatlan.Se nem túl szűk,hogy a behatolástól elmegy az ember,se nem tág hogy nem érez sokat az emberfia.Lassan kezdtem majd mikor néhány mozdolat után megvolt az öszhang köztünk gyorsítottunk a tempón az az igazi csattogós szeretkezés lett belőle míg sajnos elég hamar el nem ért a vég.Hagyott lenyugodni tisztogatás majd folytattuk a masszázs közben elkezdett nagyon kellemes beszélgetést.időm lejártával ami kicsit túl csúszott a kereten búcsú ölelésekkel csókokkal majd nehéz szívvel el.
  • Elszámolás:

    A popsi extra amit következő alkalommal mindenképp igénybe szándékozom venni.Az alkalom végén rendeztem egyszer se utalt rá.Nagyon korrekt a Pesti átlag.
  • Összkép:

    Mindenkinek csak ajánlani tudom aki szeretkezni szeretne és nem dugni.Aki az utóbbit szeretné az kerülje el ha lehetséges ilyet kérni.
Happy Massage