• Valéria

  • Beküldte:
  • Valéria reagálása

    Kedves Zing-Zong!)


    Nagyon örülök hogy időt tudtál szánni szerény személyemre:*
    Köszönöm az emlékezetes randevút,én is remekül
    éreztem magam.:)
    Olyan férfi vagy aki imád adni..és csak azt követően kapni.
    Jól sikerült a találkánk;részemről várom a folytatást;)

    Valéria

  • Egyeztetés:

    Délelőtt hívtam, de ki volt kapcsolva, majd ő rám csörrentett. Visszahívtam és megbeszéltük mikor tud fogadni, kedves hangja van.
  • Megközelítés:

    Én a tömegközlekedést választottam. A parkolásért valószínű meg kell harcolni, de nem lehetetlen. A Nagyvárad térhez közeli csendes utcácskában van a randihely. A házszám nincs kiírva, de Valéria pontosan tájékoztatott, hogyan jutok fel, merre forduljak, majd a sötét folyosó legrejtettebb kanyarulatában nyílt az ajtó. Teljes diszkréció, senkit nem láttam.
  • Helyszín:

    Mivel új-építésű ezért kívül-belül nagyon rendben van, nagy tisztaság. Cipőt le majd a nagy amerikai konyhás- francia ágyas tágas nappaliba vezetett vendéglátóm. A fürdő igényes, tiszta, többféle tusfürdő és szájvíz választékkal.
  • Lány külseje:

    Képei alapján magasabb és teltebb hölgyre emlékeztem, de Vali valójában egy mindig mosolygós, alacsony, filigrán hölgy, aki az első perctől rám figyelt és kedvemben járt. Kértem a fekete tangát, amiben a fotókon is látható és rögvest a kelléktár dobozból kiemelte és felvette, és - míg frissítőmet fogyasztottam, - folytatta a magas sarkú - harisnya és miniszoknya összeállítással, majd ölembe pattant.
  • Action:

    Azonnal oldott hangulatot varázsolt mosolyával és kedvességével, nem lökte a rizsát és nem turkált a magánéletemben hanem simogatott, csókolt. Gyors fürdés után az ágyon egymást kényeztetve kezdünk megszabadulni a ruhadaraboktól, ő már egy szál semmiben, majd rávetettem magam és csókoltam mindenhol, majd piercinges puncikájához értem, mely teljesen borotvált és jó illatú volt. Egész testén végigsimultam és a csókban sem volt hiány, majd benyúlt az alsónaciba és a bré már ágaskodott, laza mozdulattal levette és egy finom érzéki, szembe nézős, mély szopás vette kezdetét. Utána ismét csókolni akartam, hátára fektetve élvezkedtünk és ő végig mosolygott, majd egy gumit pattintva folytattuk missziben, ráhajolós, csókolózós, lábakat pakolós pozíciók következtek. Mivel nagyon meleg volt, mindketten kitikkadtunk, szerencsére ventilátor hajtotta a levegőt. Kicsit befáradtam így átváltottunk a manuális kényeztetésre. Talán ezt élveztük mindketten a legjobban, ő elmondása szerint így tud jól elélvezni), szinte megszűnt a világ számomra is, ahogy számra vettem gyönyörű puncusát, mely kellemesen szűk és befogadó, közben egy kis lábikó kényeztetés, annyira cuki kis talpacskái vannak Valinak, a végére már bal kézzel doboltam felül, jobb kezem 2 ujjával a barlangban sőt a harmadikkal a popó bejáratot kényeztettem. Érezhetően élvezte Vali a műsort, mert alapvetően nem adott hangokat, de itt zihált és felemelte a csípőjét számhoz, éreztem feszülését, majd szépen lenyugtattam a tündérkét. Az óra lassan lejárt, ezért orális kényeztetéssel zártuk együttlétünket, ismét egy kellemez szopi majd az utódok a szájában végezték. Egymást simogatva, összebújva töltöttük az utolsó pillanatokat.
  • Elszámolás:

    A végén kérésemre rendeztük a csokrot. Annyi, amennyit a "bővebb infó" ad. Én mivel jól éreztem magam, még meg is toldottam azt.
  • Összkép:

    Nagyon barátnős, mosolygós, kedves hölgyet ismeretem meg, aki szeret kényeztetni és ő is szereti ha kedvében járnak. Természetes, vendég centrikus hozzáállása van.
Happy Massage