• Mona

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először terveztem meglátogatni Monát, délelőtt telefonáltam a megadott "rendelési időben", annak az elején. Sajnos telefonon nem vele beszéltem, hanem egy kedves kolléganőjével, aki mindent elmondott a lehetőségekről és a virágszálakról. Elmondta, hogy Mona még nem érkezett meg, de aznap fél 12-re tudok hozzá foglalni, melyet örömmel nyugtáztam.
  • Megközelítés:

    Könnyen megtalálható bérház a Széll Kálmán tér közelében, tökéletes tömegközlekedéssel, szokásosan nehézkes parkolással. A Mammutban mindig van hely szerencsére, de elég húzós az ára ennek fejében.
  • Leírás:

    A megadott cím előtt a megadott időpontban ismét telefonáltam, újból a barátnő vette fel, aki sajnálattal közölte, hogy Mona még mindig nincs, sms-ben jelezte neki, hogy negyed-fél órán belül érkezik. A barátnő nagyon kedvesen kármentésbe kezdett, elnézést kért, felajánlotta, hogy jöjjek vissza egy fél óra múlva, akár menjek fel és ott várakozzak, de úgy gondoltam, hogy ez ma nem fog összejönni. Nem bíztam benne, hogy megérkezik az újabb határidőben a "randipartnerem", a forróságban nem szívesen néztem volna a kirakatokat, szóval elköszöntem a telefonban, és dolgom végezetlenül elsomfordáltam balfelé. A Macskafogó ikonikus mondata jutott eszembe:, "Ma megint konzerv vért iszunk"
Happy Massage