• Maya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Viszonylag korán reggel hívtam, elsőre felvette, kedvesen tájékoztatott minden fontos tudnivalóról és a lehetőségekről fiatalos mosolygós hangjával.Másfél órára jelentkeztem be.
  • Megközelítés:

    Autóval is könnyen megközelíthető, hétvégén voltam,a parkolás ingyenes a környéken.
  • Helyszín:

    A ház felső emelete.Nagyon szépen kialakított minden igényt kielégítő szalon, több szobával.A fürdőben kád, többféle tusfürdő, szájvíz, száraz kilépő.
    A szobába belépve hangulatos félhomály fogad.Középen tatami, szék, a ruháknak, ahová le lehet pakolni, ha jól emlékszem szobainas is van.Valamint tükrök, tükrök és tükrök, körben még a plafonon is. :-)
    Tetszett, hogy kiemelt figyelmet szentelnek a diszkrécióra, mással nem találkozni pedig többen vannak a házban.
  • Lány külseje:

    Arciktakarástól nem kell tartani, szép arcú mosolygós a képeken látható alkatú és termetű alacsony formás lány fogad egy szexi fehérneműben.
    Cicik nagyon szépek, formásak, kellemes tapointásúak, mint később kiderült.
  • Erotikus masszázs:

    A másfél órában kétszeri kényeztetés is kérhető.Fürdőből visszatérve már csak egy szexi tanga volt rajta, így megcsodálhattam azokat a formás kebleket, amiket a képek alapján azért sejteni lehet.Masszázzsal kezdett, amit nem mondanék kifejezetten szakszerűnek,inkább az a simogatósabb kellemesen barátnős fajta.Ezt nem negatívumként írom, most nem is volt komolyabb masszázsra vágyam.Kb fél óra múlva jött az első csodálatos csúszka olajos cicikkel.
    Közben nagyon jól el lehet vele beszélgetni, mindenféle témáról, érdeklődő kellemes társaság.
    Az első kényeztetés után gyors zuhany, majd folytatódott a masszázs, mely már jobban kiterjedt az egész testre.Fél órával a "randi" vége előtt elkezdődött a második csúszka.
  • Levezetés:

    Az első felvezető masszázs után fél órával bő olajjal bekente a formás domborulatotkat és elkezdett csúszkálni rajtam még hason fekve.Fordulás után folytatta a csúszkálást,a velem egykorút is bevonva a játékba.Finoman fülembe suttogva, majd puszilgatva , harapdálva nagyon hamar fel tudott tüzelni. .Fantasztikus érzés és látvány is volt ahogyan mellei közé veszi a körben lévő tükröknek is hála.Közben én is simogattam , ahol értem.Ezután kézzel folytatta a kényeztetésemet.Kölcsönösség és francia nem került szóba,rábíztam magam és most nekem ez így így meg is felelt.Változatosan csinálta hol egyik hol a másik kezével, golyszikat sem hagyta ki, nagyon jól csinálta, meg is lett az eredménye, a kezével juttatott el a csúcsra.Gyors zuhany, majd ismét masszázs.
    A második kényeztetés is hasonlóan történt mint az első, fantasztikus csúszka bő olajjal, majd kézzel kényeztetés, itt már bevetette a gát kényeztetését is a másik kezével közben.
    A végén nagyon aranyosan felajánlotta, hogy lemossa a hátamról az olajat, amit természetesen elfogadtam, így kaptam egy bónusz közös zuhanyzást is.Ekkor láthattam, hogy alul nagyon szépen fazonra van igazítva. :-)
  • Elszámolás:

    Utólag történt..A telefonban mondotthoz képest nem változott, korrekt elszámolás volt.
  • Összkép:

    Pozitív benyomással távoztam, a hely nagyon igényes és diszkrét, valamint Maya is kedves, szép és egy pozitív kisugárzású fiatal hölgy.Köszönöm az együtt töltött időt neki.
Happy Massage