• Pami

  • Beküldte:
  • Pami reagálása

    Kedves! Nagyon köszönöm soraidat azért kitérnék egy két dologra, pl" hogy van némi penész a plafonon a hálóban (feküdtem hanyatt :) ) és a fürdőben." Igen sajnos hiába új építésű ház egyszerűen akárhogy fújkáljuk penész irtóval egyszerűen kb mint halottnak a csók. Szóval ha van olyan vendég aki tudja mi lenne erre a megoldás szívesen meghalhatom. Az hogy a kád számodra magas és undi a függönyös megoldás arról én nem tehetek, eddig ezzel nem volt probléma;) Még az alacsony vendégekse panaszkodtak :))
    Mint írva is van az oldalamon, ujjazás nincs azt meg a magán életemben sem szeretem nemhogy itt...az is írva van az oldalamon hogy" Nagy méretet nem vállalok " na most látván a farkad azért nem is ment tovább a program.. ilyenkor francia van végig, de csak adatlapot kéne olvasni ;)
    Az időre kitérve még mondtam is hogy lett volna időnk, de te azt mondtad nem baj mész.. szerintem ezért én nem vagyok hibás.
    Az hogy nem vagyok barátnő feeling? Hát Ne haragudj nem lehetek mindenkinek az.
    Köszönöm
    N

  • Egyeztetés:

    Telefonon, aznap reggel, ismeretlenül is kedvesen fogadott, még aznap délutánra sikerült egyeztetni. Rögtön elmondta az árat. Utca házszám előre, kapucsengő a ház elől telefonon.
  • Megközelítés:

    Béke tér közelében, újszerű társasházban, találtam a ház előtt, fizetős parkolót zökkenőmentesen el lehet oda jutni
  • Helyszín:

    Emeleti lakásban fogad, a lift modern a ház újszerű, most az egész környéken mindenhol építkezések vannak. A lakás két lányra van berendezve, elszeparálva, tiszta rendes, eltekintve attól, amit itt senkinél nem látok, hogy van némi penész a plafonon a hálóban (feküdtem hanyatt :) ) és a fürdőben. Valóban dugig van a kád széle tusfürdővel, aki ott nem talál magának az már hozzon maga. Szájvízből is többféle van. A kád nem tetszik csúszós és magas valamint az undi függönyös megoldás. A szoba megfelelő méretű. Dög meleg volt, de a lehúzott redőny és a mini ventilátor megtette hatását, pont jó klíma volt. Valami zene egy telóról szól ugyan, de nem lehetett nagyon hallani, nekem nem is hiányzott. Égett egy-két karácsonyfafüzér hangulatnak. Az ágy az hibátlan, nagyon kényelmes. Szobainas volt a ruháknak.
  • Lány külseje:

    A képeknél egy hajszállal kerekebb, de a jó értelemben, cicik, popsi kerek formás.Utána láttam a haját, félelmetesen hosszú és szép. Csipkésben fogadott, mutatós, szép arc.
  • Action:

    Fürdés után a masszázzsal kezdtünk, ami inkább simi, de jól esett éppen kivoltam. Kezdeményezte a dumcsit, kellemesen elbeszélgettünk. Mivel saját elmondása szerint is inkább a másik téma a hangsúlyos kérdeztem mi is van a programban. Lehet, hogy mert elsőre, de 'csak' a cicimasszázs, natúr francia volt terítéken. Fordulás után jött is a meztelen maszi, pont jó volt. Beolajozta magát és minden ment sikamlósan. Ált a cerka azon nyomban. Négykézláb oldalra fordult, hogy elérjem. miközben franciázik, ment egy kis izgatás, de ujjazásról szó sem lehet. A franciával minden rendben volt, sőt mondtam, hogy lassítsunk, mert gyorsan vége lesz a történetnek. Azért így sem kellett éveket várni, szépen kitört a vulkán, de nem folyt le a völgybe. Kiszaladt a mosdóba teli szájjal. Összességében nem használtuk ki az időkeretet, majd máskor lehet. Elégedett voltam, finom volt. Utána újra fürdés. Csokit én is kaptam.
  • Elszámolás:

    Utána az asztalra tettem a megbeszélt összeget. Lehetett volna még benne pár dolog, ami az adatlapon alapnak van feltüntetve és időnk is maradt volna akár még egy menetre, de nem is kérdeztem rá, első alkalom.
  • Összkép:

    Kedves, közvetlen, külsőre a bögyös-faros kedvelőinek tetszetős, tiszta volt, finoman nyúlt hozzám, megkínált innivalóval is, a franciával minden rendben volt, alapvetően jó érzéssel távoztam. Nem barátnő feeling, viszont előzékeny volt és jó hangulatban telt az ottlét.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2019-08-27 17:33:31
Happy Massage