• ÖrömBo$zi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hol is kezdjem? Elég sz@rul sikerült a hetem, a hivatalos- és magán ügyeimet tekintve, ezért pestiesen szólva, testi gyönyörforrásban kerestem a rebootolást. Először az egyik itteni kedvenc hirdetőmet kerestem telefonon, és VTR-ben, de kijelentette, hogy kedvenc extra fétiseimet most nem hajlandó bevállalni. Egészségügyi állapotára hivatkozott, ugyanakkor picit flegmaságot és/vagy hatalmi játszmát is éreztem hanglejtésében, ezért inkább másik hirdetők felé orientálódtam. Itt a Beszámolókon, ugyanakkor több hirdető elszállt picit a rózsacsokrok vastagságát illetően, az utóbbi fél-egy évben (aminek pontos okára még nem sikerült rájönnöm), ezért a másik hirdetői oldalon néztem körül elsősorban. ÖrömBo$zi, pedig a vállalások és a rózsacsokor méretét is megfelelő választának bizonyult számomra, és szombaton azonnal fogadni is tudott engem.
  • Megközelítés:

    Szombat révén a saját crossoveremet választottam a tömegközlekedés helyett. A gps Kerepesi út, Keresztúri út HÉV átjárós kereszteződése felé vitt engem, ami nem igazán bizonyult közlekedés szempontjából optimálisnak, legközelebb érdemesebb lesz a Nagy Lajos király útja felől megközelíteni a helyszínt. Parkolóhely bőven van és ingyenes, hétvégén ugyanakkor jól rám is álltak, távozáskor többször voltam helyben kénytelen megtekerni a szervót, dacára a tolatóradarnak, hogy ki tudjak állni a parkolóból. Ennek nem örültem, de legközelebb nem a bejárathoz fogok állni, hanem a szomszédos parkolóba, ahol több hely lett volna. Ugyanakkor mivel először látogattam meg a Hölgyet, örültem, hogy a gps gond nélkül odavitt a házhoz. Trolibusz egyébként nagyon közel megáll, a háztól kb. 300 méterre.
  • Helyszín:

    Kívülről szépen felújított panelház, belül tiszta és átlagos lakással. Több hirdető van ezen a helyen, de nem találkoztam, sem másik hölggyel sem másik vendéggel. Nagy és kényelmes franciaágyon folytattuk a hancúrozást.
  • Lány külseje:

    A másik hirdetői oldalra feltett képek, jól és pontosan visszaadják a negyven pluszos milf Hölgy külsejét és adottságait, aki egyébként minden tőle elvárhatót megtesz annak érdekében, hogy a vendég optimálisan érezze magát vele.
  • Action:

    Érkezésemkor érzéki szájra puszival fogad, majd apró csókok és simogatás közben levetkőztetjük egymást. Egymás ruháit szerteszét dobáljuk, mint ahogy a szerelmesek szokták, majd elvonulunk a fürdőszobába közösen zuhanyozni. Egymás testrészeinek alapos megmosása után szájápolás, majd érkezés vissza a tett helyszínére. Alapos finom nyelves csókok, majd a Hölgy igazi hanyatfekvős császári natur franciával kedveskedik nekem, úgy hogy egy igazi amerikai sztár titkosügynök, Ethan Matthew Hunt (leánykori nevén: Tom Cruise) sem kaphat finomabbat. Többször voltam orgazmus közelében, miközben brit kollegám (mr. James Bond) kiválóan érezte magát a Hölgy szájában. A hanyatfekvős natur franciáról, átváltunk 69-es natur franciára, hogy én vagyok felül, majd ezt követik kedvenc popóizgatós ill. liftes fétiseim, illetve az első kör befejezése egy igen kellemes ciciszexszel zárul. Kicsi pihenés, egymás rendbeszedése, majd ismét én fekszek hanyat. A Hölgy prosztata masszázzsal kedveskedik nekem, újabb frenetikus natur franciával fűszerezve. A prosztata masszázs alapos, mély és igen professzionálisan kellemes. A natur franciával egybe kötött prosztatamasszázs meghozza a várva várt eredményt, és igencsak puha brit kollegám óriásit tüzel ÖrömBo$zi szájába, könyörgök hogy hagyja abba, de a Hölgy nem kegyelmez brit kollegámnak, sem pedig nekem. Az ánuszom izomból rászorul a Hölgy ujjacsájára az orgazmus hatására. A második "brexit" hatására Boris Johnson, a Downing street 10. szám alatt nem, ugyanakkor a zuglói panelfalak az oroszlánüvöltésem hatására atomvillanást megszégyenítő módon beleremegtek. 5-10 percig mozdulni sem bírok, majd elmegyünk fürdeni, pici beszélgetés, azután angolosan távozok, mivel bőven túl voltunk a megbeszélt időn, és bár a Hölgy abszolút nem óranézegetős, de még véletlenül sem szeretnék visszaélni a jóságával.
  • Elszámolás:

    Igen kedvező. Az órás programért megbeszélt csokor mértékét, még 2-3 éve is a régi pesti átlagnak hívtuk. A mostani, néhol pofátlanul elszállt csokroknál 10 Matthew Hyundaijal barátibb. A színházjegyet a Hölgy ugyan előre kérte tőlem, de első látogatáskor ez teljesen normális. Megbeszélt csokor, megbeszélt előadás vastapssal. Szerintem vissza fogom tapsolni.
  • Összkép:

    Kivégzett. Nem kicsit, nagyon. Most, mikor írom a beszámolót, kerek 3 nappal vagyok túl, az élményen, de annyira kiürültem, így 42 évesen, hogy nőre még most sem bírok, harcászat céljából gondolni. Frenetikus és igen-igen hosszan tartó kielégülést hozott ez a találka.
Happy Massage