• Carmen

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt egy hosszabb kihagyás után hirdet. Telefonon könnyen elértem és egyeztettünk időpontot.
  • Megközelítés:

    BKV -val mentem . Több lehetőség van : metró, busz villamos. Járművek után pár perc gyalog. Váci útról nyíló utca, közel a rendőr palotához.A ház új építésű, modern lift visz a helyszínre.
  • Helyszín:

    Útmutatás alapján könnyű megtalálni a mennyország ajtaját. A lakás egyszerűen, praktikusan van berendezve. Nagy előszoba, melyben konyha,szekrénnyel leválasztva nappali van.A fürdő valódi üvegfalas tusoló. A polcon többféle tusfürdő, és más száj higiénia termékek. Baszoba közepén nagy francia ágy,párnákkal. Kőrben a fal mellett pad szerűség. szobainas, másik oldalon fésülködő tükör, álló ventilátor. Ágy mellett két oldalt kis szekrény.Az egyiken szerencse hozó budhista szobor.
  • Lány külseje:

    A fotók valóságnak nagyjából megfelelnek, egy-két kép régebbi lehet.Egy fekete bodyban fogadott, ami kiemelte magas, karcsú alakját.Bájos, majdnem lányos arcát dús szőkés-barna haj keretezi.Látsz,hogy törődik testével, külsejével. Kívánatos mellei, popsija érzékien gömbölyödnek. Karcsú derekát már átölelném.
  • Action:

    Carmenhez fél órára mentem , az egyeztetés szerint franciára tour-retour aktus nélkül. Sokat regélt csókjára is kíváncsi voltam. Tusolás után már a szobában állva kezdtünk csókolózni. Valóbab teljes odaadással érzékien csókol.Haját felkötötte még előtte, így tudtam akadály nélkül finom nyakát is csókokkal elhalmozni.Közben rugalmas, kerek popsiját magamhoz húzva egy salsa jellegű mozgással fokoztuk az izgalmat. Hirtelen leguggolt és ajkai közé vette a családi ékszert . Nagyon jól esett, profin csinálja elég nyállal, többször tövig lenyomja és közben fel-felnéz a hatást figyelve. Majd felállva megfordult a hátához simultam, melleit fogdosva lassan az ágyra dőltünk. Most már én akartam kényeztetni. Végig csókolván testét eljutottam széttárt combjaihoz. Előttem a hamvas, babapuncija. Lágyan a nyelvemmel nyalni kezdtem, Carmen finoman körözött csípőjével. Nem volt hangos, de szaporább lélegzetéről gondoltam jó úton járok. Bal kezével szorongatta egyik kezem,másikkal a hajamba túrt. Ujjazni sajna nem lehet.Végül is jó kis tócsa lett nedveinktől.És ekkor hasított belém a gondolat, bizony jó lenne lüktető farkammal forró ölébe bele mélyedni. Késő bánat. Az idő közben ketyegett. Carmen kiült az ágy szélére, hogy folytassa összejövetelünk célját.Bizony újból gyönyörű ajkai között járkált a cerkám. Érezvén végemet egy kis kézi rásegítéssel az utódok landoltak selymes keblén. Meg várta amíg rándulásaim lenyugodnak, farkammal szétkente cicijén opálos magvaim. Tisztálkodás, búcsúzás.
  • Elszámolás:

    Szájba élvezés extra,de sajnos az elején nem egyeztettünk.
  • Összkép:

    Nagyon profin dolgozik. Profin, de egy kicsit kritikus vélemény: nagyon meg akar felelni Carmen, mint szolgáltató a legjobbak közé emelném. Ami valószínű,hogy szerintem nem voltam túl szimpatikus Neki. Pedig szívesen visszamennék forró. édes csókjáért,karcsú dereka öleléséért! Egyébként egy finom hölgyet ismertem meg Benne, ami a mai világunkban ritkaság.
Happy Massage