• Hanna

  • Beküldte:
  • Hanna reagálása

    Kedves Macim! Számomra is mindig öröm, ha meglátogatsz! Köszönöm a kedves szavakat és a remekbeszabott fogalmazást! Nem mindennapi ember vagy! Már várom a következő látogatásod! Csók, édes!

  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon láttam meg a hirdetését, sms, privát üzenet és VTR csatornákon egyaránt tartjuk a kapcsolatot minden zökkenő nélkül.
    Hanna maximálisan rugalmas akár az időpontok egyeztetése terén, akár a kapcsolattartást illetően.
  • Megközelítés:

    Úgy alakult, hogy ez már a harmadik helyszín ahol Hannával a legutóbbi randinkon találkoztunk.
    Nekem a legjobban megközelíthető helyen van a IV. kerület számomra nagyon jól elérhető. A GPS a kapuig vezet, ahol a tetthelyszín található.
    Parkolót könnyen találtam a csöndes utcában, amely egyáltalán nem Pestnek a nagyvárosi jellegű része, hanem egy új építésű zöldövezeti lakópark.
    Buszok, villamosok és trolik is járnak arra, mivel az ott lakók közül sem mindenki kocsival jön megy.
  • Helyszín:

    Azon túl, hogy Hannának ez a helye számomra a legjobban megközelíthető, a tetthelyszín is a legszimpatikusabb az eddigiek közül.
    Egy nagyon barátságos belső parkon keresztül jutunk a mai kor ízlése szerinti társasházban Hannához.
    A parkban nincs egyetlen eldobott szemét sem, látszik, hogy jól gondozott és igényes emberek laknak ott.
    A lakásba lépve a tisztaság csak fokozódik, nem kell azt bejárni, mert az ajtótól jobbra van a fürdőszoba, balra pedig a baszoba. mindkét helyiség a célnak tökéletesen megfelel.
    Minden rendelkezésre áll, ami szükséges. A baszobában kényelmes franciaágy vár ránk érzéki hangulatvilágítással.

    Összefoglalva azt tudom mondani, hogy olyan érzéssel tudok itt Hannához menni, mintha a barátnőmhöz ugranék be.
  • Lány külseje:

    Hanna nem egy tűbe fűzhető pici lány, mert sudár termetéhez éppen átlagos alkattal rendelkezik.
    A fotói ugyan nem amatőr felvételek, de garantáltan retusmentesek, melyek alapján nem ért csalódás, mert élőben is azt a hibátlan alakú lányt kaptam, amit vártam.
    Hosszú formás lábai, hibátlan popsija nem engedte el a pillantásomat, csupán amikor a mellei felé fordultam.
    Nem számít kebelcsodának, de nagyon formás, éppen tenyérbe illők a cicijei, amelyeken a gravitációnak semmi nyoma nem látható, azok büszkén néznek felfelé.

    Már az első bemutatkozó ölelés alkalmával magamba ittam a bőre finom illatát és csodáltam minden testrészének rugalmasságát.
    Arcos képei alapján nem ért meglepetés, csupán annyiban, hogy a fotókon lévő mosolya még inkább elbűvölő.
    Természetes kedvességével azonnal barátnő feelinget teremtett és ezzel egyből adott volt a kellemes randink legfőbb alapja.
  • Erotikus masszázs:

    Hannával eddig egyik randim során sem maradt el a masszázs, azonban a sorrend gyakran helyett cserélt a kényeztetéssel.
    Továbbá volt, amikor nem is lehetett határozottan elválasztani a masszázst a kényeztetéstől.

    A beszámoló tárgyát képező randinkon is így volt ez, mert a határozottan masszázzsal induló programban én sem tudok határvonalat húzni, hogy az honnan kényeztetés már.
    Ezzel nincs semmi problémám, sőt kifejezetten kedvelem ezt, mert számomra ez így nagyon is élvezetes. Sőt elárulom, hogy ezt szándékosan alakítjuk úgy, ha éppen ahhoz van kedvünk.

    Hannáról tudni kell, hogy valóban képzett masszőz és most így is végezte a masszírozásomat.
    Így az nem egy sima lágy cirógatás és simogatás kombináció, hanem egy szakszerű svédmasszázsból álló érzéki felkészítés a további eseményekre.

    A svédgyúrást követően csúszka masszázst prezentált, melyet igen érzéki módon végzett.
    Először a hátamat szánkázta végig a popsimtól a lapockámig, eközben a két kezével folyamatosan simogatott cirógatott kisebb nagyobb benyúlásokkal a zacsimhoz és a farkamhoz.
    Miután észrevette hogy ez igen nagyon tetszik nekem hosszasabban vette kezelésbe ebben a pozícióban a farkamat és bizony „pucsítanom” kellett hogy a árbóc rúdnak helyett biztosítsunk.
    Ezt a pozíciót és farok cirógatást még bírtam volna sok ideig, de jobbnak láttuk, ha hanyatt fordulok.

    Hanyatt fekve egy szuper szembe csúszka következett, amit nagyon lassan és érzékien végezve a mellével végig pásztázott a mellemtől a farkamig.
    Folyamatosan tartva a szemkontaktust ráült a mellkasomra én pedig kézzel vettem kezelésbe ciciket, Hanna pedig hátra nyúlva a kezével elcsípte a kis Grizzlyt.
    A mellméretéből adódóan nem kifejezetten kebel szexre hivatott, viszont nagyon érzékien érintette a melleivel a farkamat és a zacsit egyaránt.
    Ezután a melleivel elindult északnak, és onnan nem engedtem el, hosszan szívogatom a mellbimbóit melyek ennek hatására megduzzadtak és kiemelkedtek.

    A csúszka közben csattantak el csókok, azonban tudni kell, hogy a csók Hannánál nem alapból és nem egyszerűen működik.
    Az első randi elején finom szájra puszikákat lopkodtam, majd később egymás ajkait az ajkainkkal harapdáltuk, a randi vége felé pedig kissé össze értek a nyelvek.
    Majd a búcsúzásnál kerültünk heves nyelvcsatába, amely felért egy gégészeti vizsgálattal.

    A csúszkát és a kebelszexet mindketten élveztük volna még tovább, de voltak más terveink is. Így most én indultam el, de délnek.
    A puncinál letáboroztam és hosszan simogattam először kívülről, eközben azt éreztem, hogy ez nem, hogy nincs ellenére, sőt kifejezetten tetszik neki.
    Az élvezkedést fokozva először egyik ujjamat vezettem be finoman majd pediglen egy másikat is és lágyan érzékien simogattam puncit immár egyszerre kívülről és belülről is.
    A punci kényeztetését kézzel folytattam, amikor hanyatt fekvő állapotba került én pedig úgy éreztem, hogy jól esne neki ha a kezem mellett a nyelvemet is bevetném.

    Később hason fekvő helyzetbe fordult és így hátulról benyúlva a puncijához átfordultam, hogy a szájával elérje a farkamat.
    Ezáltal egy klasszikus 69-es pozícióba kerültünk és innen már a másik fejezetben folytatom.
  • Levezetés:

    A 69 – es pozíciót mindketten egyaránt élveztük és nagyon éreztük, hogy mikor milyen apró pozícióváltásokat tegyünk, hogy mindkettőnknek minél jobb legyen.
    Én a nyelvemmel finoman kifejtettem a kelyhének szirmai közül a gyönyörének gyöngyét és érzékien kényeztettem. Nem hagytam ki sem a nagyajkait, sem a kisajkait a nyelvjárásból.
    Finom illatok kíséretében megéreztem a finom nedvességet, melyet egyre intenzívebben kaptam. Hanna eközben magas szinten adta elő a franciát, sokszor koppanásig eltüntetve a kis Grizzlyt, majd fagylaltszerűen nyalogatta a makkomat.
    Rendkívül ügyesen és érzékien vette franciából kézi irányításra a kényeztetésemet, majd vissza franciába. A kettőt olyan érzékkel váltogatta, hogy az nagyon kellemes élményt okozott.

    Éreztem, hogy ebből a francia – kézi kombóból nem lesz menekvésem, mert Hanna ki fog így végezni.
    A késleltetés érdekében elkezdtem (nyilván fejben) köbgyököt számolni.
    Azonban egyszer csak filmszerűen elkezdett pörögni a szemem előtt a legutóbbi randink egy emlékezetes jelenete.

    Ez a randi egy négykezes volt még az előző helyén Hannának egy ottani kolléganőjével, akinek a kilétét most nem fedem fel, mert ez a beszi most Hannáról szól.

    Ekkor Hanna és a kolléganője bemutatták, hogy miként tud két nő érzékien egymással foglalkozni. 69 - ben vették fel a pozíciót és egyszerre kényeztették egymást.
    Előbb nekem annyi szerep jutott, hogy élvezkedjek a látványban és egyszerre simogassam a két lányt. A simogatás egy ideig rendben volt, de szerettem volna még inkább részese lenni az eseménynek.
    Ezért felváltva helyezkedtem úgy a lányokhoz, hogy miközben kényeztetik, a másikat elérjék a farkamat is. Éltek is a lehetőséggel és így felváltva kényeztette az a lány, akinél voltam a másik lányt és engem.
    Nagyon izgalmas érzés és látvány volt, ahogy Hanna felváltva kényeztette a kolléganő punciját és az én farkamat.

    Az emlék felidézését megosztottam Hannával is, amit egy nagy mosollyal konstatált. Ismét éreztem, hogy jön a vég, amit mondtam is Hannának, hogy ez lesz az utolsó csúcstámadás, mert hamarosan felérünk.

    Továbbá kérdeztem, hogy hova szeretné a spermát. Hanna egy pillanatra kiengedett a szájából és az felelte, ahova szeretnéd.
    Rendben, mondtam, akkor a torkodon fogom elengedni, amire egy francia közbeni igenlő bólogatás volt a válasz.

    A végső támadás közben a kezével erős lingamos fogásokkal kombinálta a franciát, mely közben volt amikor mint fagylaltot nyalogatta a makkot de volt amikor teljesen eltűntem a szájában.
    A teljes eltüntetéskor éreztem a makkomat a szájpadlásán és eközben a nyelvét amint a golyszlikat érinti. A szájpadlásának érintéséből tovább tolva éreztem, hogy makkom megpihen a torkán.
    Ezeket változtatva juttatott el a kitöréséig, amely meg nem tudtam mondani, hogy melyik pozícióban ért.
    Hannát kérdeztem és mosolyogva mondta, ne izguljak jutott mindenhova.

    A földre szállás után gyengéden mindkettőnket megtisztogatott és összebújva égettük magunkba az elmúlt percek élményeit.
    Kérdeztem, hogy talán nem csináltam-e jól valamit, amiért éreztem nála orgazmust.
    Azt mondta, hogy bármikor el tud játszani bármilyen szintű orgazmust, de amikor igazán jó neki és partnere nem várja el, hogy látható jele legyen az orgazmusának, akkor inkább csendben élvezi.
    Most örült, amiért látta, hogy nem várom el a kitörő orgazmusát és így igazán tudta élvezni a randit.
  • Elszámolás:

    Extrák nincsenek, az előzetesen megadott rózsaszálakra biztonságból rákérdeztem, miután nem változott a kérdést lezártam.
  • Összkép:

    Hannában korábban sem, így a mostani randink során sem csalódtam.
    Ez is más volt mint a többi, éppen ez a változatosság az ami a jó a Hannával való randikban.
    Az állandó viszont, hogy mindig szenzációs az az élmény amelyet nyújt.

    Nyugodt szívvel ajánlom minden úriembernek a Hannával való megismerkedést és maradandó élményben lesz része.
Happy Massage