• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Nuvolarim!


    Ne haragudj kérlek, hogy csak most tudok neked reagálni, az okát tudod...

    Köszönöm neked a csodás randit, amit együtt tölthettünk. Most is, mint mindig nagyon jól éreztem magam a társaságodban! :)
    Dehát ez így van ha két ember egy összeszokott párost alkot. Már lassan nem tudom megszámolni hányszor is látogattál meg!

    Ne csodálkozz, ha könnyen elérsz, nem tudom hogy csinálod, de nagyon ráérzel arra, mikor kell hívni. Így természetesen könnyen megy az egyeztetés!

    Köszönöm neked a szuper beszit is, az egyik kedvencem lett...egyszerűen imádom!

    Köszönöm a kedvességet, a figyelmet, a törődést és azt a rengeteg bókot, amit kapok tőled élőben és a beszikben is. Nagyon jól esik mindig a lelkemnek ;)

    Végezetül pedig tudod, hogy várlak vissza, mint mindig, hogy újra és újra felejthetetlen örömöket szerezzünk egymásnak :P


    SOKSZOR CSÓKOL ÉS ÖLEL:


    A Te Boszid :****


    Wanda Gold❤


    Imádlak! ;)

  • Egyeztetés:

    Ahogy mindig, most is könnyen elértem és simán ment az időpontegyeztetés. Ahhoz képest, hogy milyen népszerű lány, nagyon könnyű elérni, nekem eddig mindig elsőre felvette.
  • Megközelítés:

    Nem pont a belvárosban, de onnan nagyon jól megközelíthető helyen rendel. Villamos, busz kb. fél perc sétára áll meg. 10 perc gyaloglással Rákosrendezőtől is oda lehet jutni. A ház bejárata mellett viszont könnyű elmenni, figyeljetek oda!
  • Helyszín:

    A ház új építésű (vagy felújított), igényesen néz ki, tiszta. Wandát az egyik felsőbb emeleten lehet megtalálni, az útvonal egy dalszövegre emlékeztet (bár itt a mennyországba jut, aki belép, de erről majd később) :) Maga a lakás is ízléses, ami nem csoda, hiszen Wandus szereti csinosítgatni. Az ágy akkora, hogy a baszoba nagy részét elfoglalja, mindenféle huncutkodásra megfelel. A fürdőszoba is szép és tiszta, több polc tele van tusfürdőkkel, szerintem Wanda külön rendeli őket nagy tételben :) Diszkrécióval nincs gond, mert egyedül rendel.
  • Lány külseje:

    Annyit áradoztam már Wandáról korábbi beszámolóimban, hogy nehéz nem ismételnem magam, ezért csak annyit írok: GYÖNYÖRŰ, így nagybetűvel. Az a fajta lány, akit ha a buszon meglátsz, azonnal kedved lenne leteperni. Szokásos nyári öltözékében várt, nekem is ez a kedvencem tőle, az Éva-kosztüm :)
  • Action:

    Belépve rögtön szájrapuszival köszöntöttük egymást, cipőlevétel közben kigyönyörködtem magam vendéglátóm meztelen testében. Itallal kínált, ebből is majdnem akkora választék van, mint tusfürdőből. Siettem kiegyenlíteni a kettőnk öltözete közötti különbségeket, hogy minél előbb elvonulhassunk zuhanyozni, újabb szokásunk szerint kettesben. Zuhanyzás közben amikor csak tudta, tolta rám az imádnivaló kerek popsiját, és még egy kis franciás ízelítőt is adott abból, ami várt rám az óra hátralevő részében.
    Megtörülköztünk, bevonultunk a szobába, Wanda megvetette az ágyat a lehető legjobb pózban, fenékkel felém fordulva. Megkértem, hogy helyezze magát kényelembe, hadd kényeztessem én először. Amíg végigcsókolgattam a testét, többször sikerült megcsikiznem, elég csikis leányzó :) Ahogy az lenni szokott, most sem kellett sokat ügyködnöm odalent, hamar eljuttattam őt a csúcsra, aminek hangot is adott, ezzel még jobban felizgatva engem.
    Wanda is kérte a maga játékszerét, nekem pedig nem volt szívem megtagadni tőle :) Anyanyelvi szinten beszéli a franciát, többször tövig eltüntette a játékát, és ahogy a popsiját premier plánban láthattam és simogathattam, az még pluszban felhúzott, így hamar kértem is a gumit.
    Lovaglással kezdtünk, és ahogy a farkam becsusszant a forró punciba, Wanda egy érzéki csókkal jelezte a rajtot. Ahogy mindent, ezt is nagyon jól csinálta, közben hol a fenekét, hol a cicijét tudtam markolászni. Kicsit később mögé kéredzkedtem, és kutyusban folytattuk. A popsi látványa megint csak olaj volt a tűzre, rendesen megdolgoztuk egymást, és itt ért a vég.
    Wanda lefektetett, letörölgetett és elhozta az italomat. Összebújva beszélgettünk az élet nagy dolgairól, kivel mi történt és mi fog történni mostanában. Amikor már nem bírta tovább, rákérdezett, hogy mehet-e a második, én pedig nem utasíthattam vissza :) Hihetetlenül intenzív franciával sikerült életet lehelnie belém újra, de akárhogy próbálkozott, végül most nem jött össze a második kör. (Ehhez hozzá kell tenni, hogy alapból egylövetű vagyok, és Wanda az egyetlen, akivel szokott sikerülni másodszorra.)
    Még egy kis beszélgetés után láttam, hogy idő van, és szóltam, hogy mennem kellene. Wanda erre azt mondta, ki fogja dobni az órát, ha annyit nézegetjük mi vendégek :) Egy kis zuhany után érzékeny búcsú, Wandus természetesen ehhez sem öltözött fel :)
  • Elszámolás:

    Egyik utolsó mohikánként Wanda még mindig a régi pesti átlagot képviseli e téren. Nem kérte előre, de én inkább lerendeztem az elején, nehogy elfelejtsem.
  • Összkép:

    Könyves Kálmán király azt mondta, boszorkányok nincsenek. Ő nem ismerhette ezt a nőt, mert Wanda olyan csodákat tud művelni, ami szerintem csak feketemágiával lehetséges :) És ha még hozzáteszem, hogy ő a legszebb boszorkány a világon, akkor szerintem megérthetitek, miért járok vissza hozzá.
Happy Massage