• Vivien11

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk reggel. Délre beszéltünk meg időpontot. Aztán nekem közbejött valami, lemondtam. Aztán mégis felszabadult az időm, hívtam még jó volt neki az időpont. Szóval rugalmas volt :)
  • Megközelítés:

    A Kondorosi park egyik épülete, meg lehet találni. Autóval ingyenes és általában a villamos másik oldalán van hely, és egy csomó villamos jár arra, bkv-soknak.
  • Helyszín:

    Egy újépítésű házban van a rendelő. Vivi egy kolléganőjével kettesben rendel, házias a hangulat. Irdatlan mennyiségű tusfürdő, zuhanykabin, kicsit nehezen elforduló indítógombbal. A tetthely egy apró kis szoba, ahol középen van a masszázságy, szemben tükör, elöl hátul.
  • Lány külseje:

    A képeknek teljesen megfelel. Olyan szempontból is, hogy a képeken dominál a popó, nos a valóságban is. Nagyon klassz darab, keménységre, formára, finom bőrre. A cicik aprók, de természetesek, amikor hozzájuk értem a bimbik mindig éppen kemények voltak. Arca pedig egy kifejezetten helyes lánnyal van dolgunk. Apró termet, mosolygós arc, szőke haj.
  • Erotikus masszázs:

    A hasamon fekve történt. Egészségügyi okokból kértem, hogy csak a felsőtestemmel foglalkozzon. Ez meg is történt. Nagyan alaposan és keményen átgyúrt, megmozgatta a letapadásokat, közben pedig egy jót dumáltunk. Erotika rész itt egyáltalán nem volt, de ha viszonylag kemény kezekben vagy a masszázs alatt, akkor ez nem is jut az eszedbe.
  • Levezetés:

    Amikor már a hátamon feküdtem, akkor Vivi a massz pad mellett állva kezdett hozzá a másik oldalam simogatásához. Villámgyorsan kemény lettem, közben el-elértem a cicikéket illetve a csodapopsit. Majd ő is felmászott az ágyra és az olajjal bekent felsőtestével kezdett munkálkodni rajtam. Itt is eléggé megállíthatatlanul ügyködött, a farkam természetesen itt már belekeveredett a szájába és nagyon kellemesen kényeztetett. Én viszont így egyáltalán nem értem el hozzá, így abban maradtunk, hogy az ágy mellé állt és onnan vette kezelésbe a velem egykorút, amíg én felültem és így a vállát puszilgattam közben illetve simogattam, ahol csak értem. Egy nagyon kicsit pucsított is felém így néha ráhajolt a bránerre és az be-befutott a szájába is. A vég pedig úgy ért, hogy lágyan, lassan kiverte az olajos kezével a farkamat, amíg én már két kézzel kapaszkodtam a gyönyörű fenekébe és közben titokban kicsit a puncit simogattam. Nem mertem túlzottan, azt éreztem, hogy ez nincs benne nála a pakliban elsőre. Kedvesen letörölgetett, volt mit.
  • Elszámolás:

    Annyi, amennyi a telefonban. Nem tudom, hogy vannak-e extrák, nekem olyan érzésem volt, hogy egy alapprogramot futtatott le rajtam és valószínűleg ez a program az esetek 90%-ában nagyon hasonló lehet. A végén az ágyra tettem az összeget, ami nem olyan kevés, a legnagyobb virágszál.
  • Összkép:

    Vivi egy nagyon helyes lány, borzasztó jó fenékkel, ahogy azt már párszor írtam. Öröm volt vele lenni egyszer, de nem hiszem, hogy törzsvendég leszek, nem volt meg köztünk az az igazi szenvedély, amikor váratlanul izgalmas dolgok alakulnak ki.
Happy Massage