• White Angel

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en kerestem, hamar válaszolt és könnyen találtunk időpontot ami mindkettőnknek megfelelt.
    A telefonommal gondok voltak, nem tudtam megcsörgetni, de üzenetben mindent szükséges infot megkaptam tőle. Ez pozitív
  • Megközelítés:

    Autóval mentem. A cím egyértelmű volt, a parkolóhelyek száma viszont erősen korlátozott. (Kora esti időpont lévén ez némileg érthető) Mentem 2 kört és végül szerencsémre pont a bejárat előtt sikerült megállnom.
  • Helyszín:

    A lakás egy teljesen álagos 1.5 szobás panel, a tett helyszín a nagyobb szobában. A fürdő kicsi, de a célnak megfelel. Van minden.
  • Lány külseje:

    White Angel külseje abszolút a képeknek megfelelő. Odafelé próbáltam elképzelni milyen is lehet az arca, mivel a hirdetésben azt kitakarta. Volt egy elkepzelésem ami végül nem igazolódott be, ennek ellenére nem ért csalódás. A teste feszes, a cicik pedig meseszépek. (Ott el is vesztem :)
    Egy fekete valamiben fogadott, de nem maradt meg bennem ez a rész.
  • Action:

    A lakásba lépéskor olyan érzésem volt mint amikor a házban lakó szomszéd lánnyal már régóta szemezünk, mindketten számtalanszor elképzeltük, hogy milyenlehet a másikkal,aztán végül hogy-hogy nem kettesben maradunk és mindketten tudjuk, hogy rövid úton az ágyban kötünk ki. Hát így is volt. A fürdésből visszaérve gyorsan megváltunk a textilektől és vízszinbe kerültünk. Finoman csókolgattam a testét, a szám elidőzött hosszan a ciciknél a kezem pedig meglepő gyorsasággal a combjai közt landolt. A puncija már nedvesedett, de nagyon hamar úgy döntöttem, hogy erre a nyelvemmel is rá kell segítenem. Itt töltöttem a legtöbb időt és nem is nagyon tudtam/ akartam elszakadni. Nyaltam szemből, oldalról, felülről meg ahogy értem, aztán végül megkértem, hogy üljön az arcomra és úgy folytattam tovább. A hangokból ítélve tetszett neki a dolog de nem tudom, sikerült e elérnem amit akartam. Akárhogy is, de kis kölcsönös francia után gumit húztunk és szemből végre be is hatolhattam. Kicsit így mocorogtunk, majd fordultunk és meglovagolt - számomra szokatlan módon- egészen hátra dőlve. Gondolom neki így volt a legjobb. El is vette ami járt neki kb 3 perc alatt majd tovább mozgott és én is hatalmasat élveztem a gumiba. Tisztálkodás után visszafeküdtünk az ágyra és simogattuk egymást, majd ismét délnek indult a kezem, de itt White Angel már úgy döntött, hogy most ő vesz ki nagyobb részt a kényeztetésből. Hanyatt feküdtem és oldalról a szájába vette az addigra már újra kemény szerszámot. Nagyon finoman franciazott, pontosan úgy ahogy szeretem -közepes tempóban, lágyan, időnként a kezével besegítve. Szerettem volna ha még egy kicsit beleül, de erre már nem jutott idő, a mellére (azt hiszem) lőttem ami megmegmaradt bennem, majd ismét fürdés és véget is ért a randink.
  • Elszámolás:

    Erről nem esett szó egész idő alatt. Érkezéskor az asztalra tettem amit vittem és asszem ott is maradt végig - nem nagyon figyeltem.
    (A virágszálak mértéke egyébként a bővebb info-ból elérhető)
  • Összkép:

    A testiség terén 100%ban megkaptam amiért mentem, az egómnak viszont kis hianyerzete maradt. (Úgy èreztem, hogy White Angelnek nem volt meg a kémia irányomba. Nyilván ez nem az ő hibája -egy vagy van, vagy nincs)
    Ettől függetlenül odatette magát és figyelt arra, hogy jól erezzem magam.
Happy Massage