• White Angel

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en egyeztettünk, éjszaka küldtem, és reggel már volt kedvező válasz.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, a közlekedés nagyon egyszerű, a GPS pont odavisz. A villamos a ház előtt áll meg. A parkolás ingyenes, a randi időpontjában több szabad hely volt.
  • Helyszín:

    Lifttel kell menni a lakáshoz, ami nem okozott különösebb problémát. A bejárat előtt White Angel szépen lemondott mindet. Az odatalálás könnyű volt. A lakás szép, rendezett. A szoba tiszta, szépen kialakított, hangulatos.A fürdő nagyon patent volt. Szájvíz, tusfürdő széles választékban.
  • Lány külseje:

    White Angel egy szép fekete egybe részes ruhában fogadott, nagyon igéző szemekkel, amelyek melegséget árasztottak. A ruhában nagyon igényesnek és nagyon csinosnak nézett ki. Alak, forma, enyhe rúzs...szép arc egyszóval tökéletes. Megragadott egyből.
  • Action:

    Az első - welcome- puszi után kis ölelés következett. A alakja, cicik a popsija nagyon szépen mutattak a ruhában. Jó hangulat indítás volt. Törölköző, majd irány a fürdőszoba.
    Visszaérkezve az ágy előtt várt, de már ruha nélkül.Lenyűgöző teste van, amit azonnal átöleltem karjaimmal. Csókcsata után az ágyba invitált. Az ágyban előttem feküdt és ajkaimmal pásztáztam a testét, nyakát, ajkait, a cicik dombjait, ahol elidőztek ajkaim. Jó érzés volt simogatni nyelvemmel a bimbóit...kezem, pociját, lábait és végül a kelyhet kezdte birtokba venni, amit jól reagált le. Három ujjammal simogattam ajkait alul...ajkaimmal pedig ajkait, bimbóit kényeztettem...az eredmény "kézzel fogható volt". Ujjaim érezhetően borította el Őt az öröm olajával..amely egyre fokozódott benne és a hangok, enyhe rángatózás adta tudtomra, hogy célba ért. Ezt követően egy kicsit ejtőzött a karjaimban, majd hátamra feküdtem. Mosolyogva hajolt felém huncut szemekkel és vette kezelésbe a falloszom..előbb lassan alul a zacsinál kezdte..finoman simogatva nyelvével, majd ágaskodó szerszámom következett érzéki kényeztetéssel folyamatos szemkontaktussal - tetszett....gumit kértem és beleült. Lovaglás következett szexis , izgató csípőmozgással, ringatózó cicikkel..gyönyörű szép látványt nyújtva White Angelről. Váltottunk miszibe..párna a popsi alá és szemből támadtam erőteljes hangokkal...nézett, simogatott, hangokat adott, tudtomra adva, hogy nincs ellenére a pozíció. Ismét váltás..hátulról indítottam most. Gyönyörű körte alakot fogtam és simogattam kezeimmel (pompásan mozgott a popsija), befeszített, össze húzta többször ágyékát a nagyobb élvezet érdekében. A hatás nem maradt el, itt fejeztem be erőteljes kitöréssel. Törlés, és mellém feküdt, átkaroltam és mellemre tette a fejét. Nem számítottam erre, de egy hosszú, nagyon jó - értelmes - beszélgetés következett. Annyira, hogy az idő el is röppent. Megegyeztünk, hogy a következő már hosszabb lesz. Fürdés és távozás, enyhe érzéki csók kiséretében.
  • Elszámolás:

    Extrát nem vettem igénybe, de nem is hiányzott. Elszámolás teljesen korrekt volt.
  • Összkép:

    White Angelben egy nagyon kedves, értelmes lányt ismertem meg,nagyon szép szemekkel, alakkal. Nagyon jól éreztem magam a társáságában. Mindenképpen ajánlom.
Happy Massage