• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már többször is találkoztunk korábban és szerettem volna felidézni az emlékeket. Telefonon hívtam fel és azonnal felvette. Jó volt ismét hallani és meg is egyeztünk egy közeli időpontban.
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem, a tömegközlekedés remekül működik arra. Villamossal könnyedén elérhető. Újépítésű lakópark, könnyen meg lehet találni. A kapott cím egyértelmű, a mellette futó főúttól nem messze található.
  • Helyszín:

    Egy apró, pici és emellett takaros lakásba vezetett utam. Egyszobás, jobbra egy ajtóval nyílik a fürdőszoba tolóajtós zuhanykabinnal. Rengeteg tusfürdő sorakozik és persze szájvíz is van.
    A nappali szobában egy kényelmes ágy várt minket, két embernek is bőven elég.
  • Lány külseje:

    Egy fekete szìnű ruhában fogadott, ami azért sejtetni engedte a ciciket. Amikor pedig helyet foglalt az ágyon, már a fekete bugyi is láthatóvá vált.
    Széles mosollyal fogadott és két puszival. Átöleltem, jó érzés ezt a gyönyörű lányt érezni és nagyon tetszett, ahogy kicsípte magát. A fekete ruha remekül áll neki a kontraszt miatt, a szép szőke haja és huncutan csillogó kék szeme ellensúlyozta. Bár nagyon dögös, vonzó a teste, nekem mégis a gyönyörű arca tetszik a legjobban, különösen amikor mosolyog.
  • Action:

    A zuhanyból visszatérve kérésemre a ruhában várt-én jobban szeretek kicsomagolni. Ez nyomban kezdetét is vette, miközben kerestem ajkait és össze is forrtunk. Kellemes, finom csókkal kedveskedik, ekkor ébredtem rá, mennyire hiányzott ez. A kezeim közben a domborulatokat fedezték fel, kedvemre való volt ez az út. Végigcsókoltam a "két Lottit" vagyis a formás kebleket majd délnek vettem az irányt. Selymes hason át vezet az út Lotti puncija felé, ami szintúgy formásan domborodik, mint a többi bája. Meg is kóstoltam, első osztályú az íze. Kicsit dolgoztam rajta, majd pozíciót váltottunk. Ahogy új helyzetbe kerültem, a férfiasságom éppen az arca előtt haladt el és egy ötlettől vezérelve visszavittem oda. Lotti egyből azt tette, amit szerettem volna és most ő kóstolt meg engem. Mindig kellemes, amikor akcióba lendül és ekkor térdelésből hanyatt feküdtem. Lottikám folytatta, a zacskót is megdolgozta, majd mosolyogva rámnézett és megkérdezte, hogy jöhet végre az, amit a legjobban szeret? Persze! Úgyhogy lejjebb ment és belekezdett a specialitásába. Ezt több pozícióban is megtette és teljesen belefeledkezett. Egyedülálló abban, hogy nem csupán megteszi, hanem egyenesen rajong érte.
    Úgy éreztem ekkor, hogy felvehetem a védőöltözéket. Fel is tette és egy rövidebb szex jött missziben. Most nem voltam "reszelős kedvemben", ezért utána vissza is tértünk egymás kényeztetésére, ezúttal 69-ben. A punci kényeztetése mellett ő is serénykedett, majd a korábbi pozícióban szeretett volna kivégezni. De valahogy ekkor így nem akart menni, ezért jött az új ötlete: kézzel izgatott tovább, miközben visszatért kedvenc technikájához és ezzel már sikerrel is járt, az utódok magamon végezték.
    Megtöröltem magamat, ő is és utána közösen kivonultunk a fürdőbe. Jólesett a kellemes társaságban felfrissülni, miközben beszélgettünk. Ezt folytattuk később, az öltözésem közben is.
    Öleléssel búcsúztunk, remélem hogy a következő találkozónk még jobb lesz!
  • Elszámolás:

    A mostani pesti átlag és ráért a végén, abszolút nem is került szóba. A bőséges vállalások és a nagyon kellemes együttlét tükrében teljesen rendben van.
  • Összkép:

    Lotti ugyanolyan varázslatos lány, mint volt először, amikor megismertem. Akkor szinte leesett az állam a szépségétől és a kedvességétől. Most pedig örömmel nyugtáztam, hogy semmit sem változott. Nyugodtan ajánlom minden korrekt embernek a meglátogatását, mert a kisasszony egy igazi élmény!
Happy Massage