• Jazmin

  • Beküldte:
  • Jazmin reagálása

    Kedves jòfejmisi ! :-)))

    Nagyon nagyon megleptél ezzel a beszamolòval és legfőképpen azzal , hogy Istennő besorolást kaptam Tőled.
    Először is köszönöm , hogy megismerhettelek és mindazt a Jòt , kedvességet és ajándékokat amivel minden találkozásunkkor elhalmoz engem. Egy igazi Úriember vagy! Köszönöm, hogy jöttél , vagy és meg lenni fogsz Nekem és a lányoknak ezen oldalon . :-)))
    Legyen minden csodás Neked!
    Varlak vissza szeretettel !
    Üdvözlettel és köszönettel :
    Jazmin

  • Egyeztetés:

    Jázminnal nekem gyorsan és könnyen ment a kapcsolatfelvétel telefonon, de az oldalon írt üzenetre is hamar jön tőle válasz.
    Ismeretlenül elsőre nehezebb elérni őt, mert naponta csak egy-két vendéget fogad, és alaposan szűri a látogatóit az elérhető kevés időpontra. Én legalább egy hétre előre szoktam bejelentkezni, biztos ami biztos!
  • Megközelítés:

    Marina Part, ennél többet erről talán gondolom nem is kell írnom kedves rutinos makktársaimnak.
  • Helyszín:

    Pár éves szinte új lakás a tetthely, szépen ízléssel, célszerű luxus szinten berendezve. Nagy nappali, kádas és zuhanyfülkés nívós fürdőszoba, amely a hálószobából nyílik.
    Mindenütt patikatisztaság és rend, ez alapvetően jellemző Jázminra.
    A hálószobát egy hatalmas franciaágy uralja, pompás terep az együttléthez!
  • Lány külseje:

    Jázmin csak saját maga által készített fotókkal örvendezteti a kíváncsi férfinépséget. Sok-sok felvételen csodálható meg fantasztikus alakja, amely a legnívósabb férfimagazinokba kívánkozik.
    Keblei nagyobb méretűek, de szabályosan formásak és teltek, tapintásra rugalmasak és úgy látszik, abszolút ellenállnak a gravitációnak. Ráadásul imádom, hogy kedvemre lehet őket szájjal és kézzel is kényeztetni, pont annyira érzékenyek, hogy szép tulajdonosuk is élvezi, a kis udvarból közben harciasan meredeznek a keményen kiálló bimbócskák.
    Természetesen szót kell ejtsek kecsesen ívelt lábairól és a hosszú combokról, melyek keményen domborodó két szabályos félgömb alakú popsiban végződnek, csomó fotón láthatod, mennyire pazarul bánt Jázminnal az anyatermészet.
    Bár arckitakarással hirdet, szerintem egy különlegesen szép és dekoratív hölgy, arca ovális, fekete haja és mély tűzű barna szemei nekem mindig azt juttatják eszembe, hogy ilyen lehetett a legendás Kleopátra királynő Egyiptomban.
  • Action:

    Ezúttal magassarkúban és egy kékes színű vállpántos nyári ruhában fogadott. Az üdvözlés még aránylag visszafogott puszi és ölelés volt (nála nem szokás ajtóstul rontani a házba), amit a nappaliban egy hosszabb beszélgetés követett, kivel mi érdekes történt, már amit ugye meg akart osztani a másikkal.
    A nappali kanapéján folytatott dumcsizás során többször is kissé lecsúszott a ruha pántja, és tökéletes belátást engedett jobb mellére, másrészt ahogyan remek mozdulattal helyezgette ültében keresztbe hosszú lábait, nyilvánvalóvá vált számomra, hogy nem visel a nyári ruha alatt semmit. Ennél fogva beszélgetve muszáj volt közelebb vonni magamhoz, lábait az ölembe vettem, és finom érintésekkel simogatni kezdtem királynői testét, amit nagyon szeret. Tulajdonképpen ez most eléggé lerövidítette az eszmecserét, vagy negyedóra múlva a hálószobában kötöttünk ki gyors zuhany után anyaszült meztelenül, szegénykémnek nem maradt ideje felvenni valamelyik szokásos csábító csipkés-harisnyás csábító öltözékét.
    De sebaj, gyönyörű testét hasra és hátára fektetve is testápolóval alaposan átmasszíroztam, és óvatosan hátára ülve már hosszú ideje betonkemény farkamat két popsigömbje közé szorítva kezdtem csókolni nyakát, majd oldalvást felém fordítva olyan csókolózásba kezdtünk, amiről legszebb fiatalkori szeretőim jutottak eszembe. Nagyon érzéki nyelvhasználat, az ajkak folyamatos tánca jellemezte, ölelkezés és egymás testének, erogén zónáinak fokozatos és megfontolt felfedezése. Örömmel fedeztem fel, hogy lábait ösztönösen széttárta, és kutató ujjaim hamar rátaláltak szépen nedvesedő puncijára, miközben egyik karját nyakamra fűzte, míg másik kezébe a vágytól egyfolytában vigyázzállásba merevedett falloszom került. Sokáig elvoltunk így egybeforrva, majd nyakára mutatott, oda is csókokat kérve, s ezzel elindultam végigcsókolni feszes bársonyos szolizott bőrének minden négyzetcentiméterét, káprázatos testének minden féltve őrzött rejtekét. Szántam bőven időt a keblek kényeztetésére, aztán leszálltam lábujjait csókolgatni, s onnan kerültem újra lassan és megfontoltan felfelé combjai belsejét izgatni, és kedvtelve vettem szemügyre a kézimunkámtól piros rózsaként kinyílt és nedveket bőven adó puncit. Pár perc múlva teljesen önkívületbe kerülve nyaltam-faltam csodás barackját, kis borsóját, a gátat, de örömmel mohón nyaltam bele a lefolyt szexnedvekben úszó popsijába is. A sóhajok egyre jöttek, Jázmin fejecskéjét hátrafeszítve melleit cirógatva haladt a gyönyör felé. Gőzöm nincs, mennyi ideig tartott ez, közben visszamentem csókért is, és újra és újra alábuktam a lábai közötti varázsháromszög csodájához.
    Jázmin franciája top felső kategóriás, és imádom, ahogy csinálja, ezért amikor rákéredzkedett vérbő kopasz asszisztensemre, tudtam, hogy mennyei élvezetekben lesz részem. Kedvencem, amikor egészen mélyre engedi, és eközben valami leírhatatlan nyelvmunkával izgatja a makkot. Eléggé nagy koncentrációt igényel, hogy az emberfia ezt sokáig bírja, de szerencsémre sikerült.
    Gumiért könyörögtem, hiszen majd szétrobbantam a vágytól, hogy a magamévá tegyem. Gond nélkül foglalt helyet hancúrlécemen, majd misszionárius pózban fogadott magába, forró csókok kíséretében toltam tövig, majd elemelkedve tőle mindketten izgalommal eltelve figyelhettük, ahogy a kopaszom dugattyúként járta útját ki-be az izgatóan cuppogó nuniban. Eztán egy tökéletes doggyzást hajtottunk végre, és úgy vettem észre, a végén nagyon bejött neki, amikor hasra fektetve lábait széthúzva toltam be a brét, ekkor lényegében rajta feküdve ért össze meztelen testünk és újra nyakába és füleire tudtam csókokat lehelni.
    A végítélet ismét a szemből lovagló pózba váltva ért el. Telt melleit markoltam és csókoltam, ő meg meghajtott mint Singer a varrógépet, s végül kértem, hogy teljesen feküdjön rám, karoljon át és forró csókjait élvezve dugtam alulról pumpálva, ahogy még maradék energiáimból kitelt. A csúcsponton hirtelen és villámcsapásszerűen öntött el a kéj forrósága, és többször is csodálatosat spricceltem a gummerba, talán sikerült őt is magammal vinni, de nem sok konkrét emlékem maradt... lábremegős-libabőrös orgazmus egy legalább órás eszméletlen szeretkezés után egy csodás nővel, az ilyen pillanatokért is érdemes pasinak lenni!
    Csomó mindent kitárgyaltunk eztán Ádámként és Évaként fekve egymás mellett, ez is élvezetes volt. Mivel bőven maradt időm regenerálódásra, sőt közben én is kaptam egy kis felkészítő masszázst is tőle, ezért szokásomtól eltérően szívesen vállalkoztam Jázminnal egy második menetre. Ez egy alapvetően orális örömökre koncentráló együttlét lett, némi keféléssel is összekötve, mert nem bírtam ki, hogy újra ne miszizzünk egy jót. De a csúcspont ekkor az elmondhatatlanul érzéki 69-es póz volt, amikor Jázmin tiszta erőből szopott, egy pillanatra se engedve ki falloszomat ajkai szorításából, én pedig a lehető legintenzívebb és legmélyebb nyelvcsapásokkal, levegőt alig véve kényeztettem és habzsoltam, illatos kertjét, nyeltem a kicsorgó nedveit. A robbanás most a szájában ért, másfajta orgazmus volt és talán kisebb intenzitású az elsőhöz képest, de nagyszerű érzéssel töltött el, és elragadtatva néztem, ahogy spermám gyönyörű szeretőm piros ajkainak sarkából folyt le mellei közé.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás igazodik a több órás randevúhoz, Jázminnál nincs rövid program. Ezzel a nagyon kivételes nővel nem kérdés, hogy megéri, ameddig elérhető lesz az oldalon, szeretném élvezni a társaságát, remélem, ez kölcsönös!
  • Összkép:

    Jázmin hirdetésében olyasmi szerepel, hogy titkos randevúkra keres megfelelő férfipartnert. Bár ilyesmit más hirdetők is gyakran írnak, de ritkán lehet ezt a valóságban is érezni. Nála viszont tényleg mindent úgy éreztem, ahogyan leírja a bemutatkozójában! Gondolom, ez partnerfüggő nála is, de mi szerintem eléggé jól egymásra találtunk.
    Ha jól működik a kémia és a szimpátia, akkor Jázmin nemigen törődik az idővel. Mivel én csak hétközben és nappal tudok randizni (amikor meg melóznom is kell), sajnos hosszabb szabadidőm nekem viszonylag ritkán van, így sokkal ritkábban találkozunk, mint szeretném. Vele tényleg elképesztően jó és mélyen átélhető a szex, a szünetekben meg mindenről lehet beszélgetni, sose unalmas, okos nő, aki jól látja a világot, beleértve saját magát is! Amikor két randi közt eltelik akár egy-két hónap, akkor is mindenre emlékszik, szinte onnan lehet folytatni, ahol abbamaradtunk. Ez olyan személyes jelleget kölcsönöz találkozásainknak, ami nekem odafigyelésben páratlan (persze mindketten tudjuk, hogy ez amúgy egy majdnem tökéletes illúzió). Szuper nő és szerető vagy, drága Jázmin!
Happy Massage