• Carmen

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Weboldalon böngésztem, amikor megláttam kiírva a szabad időpontjait és azt, hogy felveszi a telefont. Csörögtem, tényleg felvette és a számomra megfelelő időpontot is megkaptam. Telefonban kedves volt és informatív.
  • Megközelítés:

    VTR-en keresztül egyértelmű címet kaptam, könnyen megtaláltam. 13. kerület olyan részén található az ingatlan, ahol gőzerővel folyik a rehabilitáció. A lakás új építésű házban található, nagyon rendben volt minden. Parkolás már jó ideje fizetős a környéken, gondolom azért nem lehetetlen helyet találni a verdának. Nem igazán nézegettem a parkoló helyeket, motorral érkeztem. Metrómegálló kb. 700 m-re lehet a helyszíntől.
  • Helyszín:

    Mint írtam: a lakás új építésű házban található, nagyon rendben volt minden. Fürdőszoba tágas, kényelmes, modern és tiszta. Szájvíz, poharak, tusfürdők, volt minden, ami kell. Hálószoba szintén tágas, nagy franciaágy, redőny leeresztve, kellemes félhomály mesterséges fénnyel kombinálva. Szólt valami zene is, talán Caramel volt, ami tetszett, de később már nem a zenére figyeltem.
  • Lány külseje:

    Piros egybe részes fehérneműben fogadott, nagyon csinos benyomást keltett bennem. Beinvitált, aztán hátat fordított és már a randi ezen részében megcsodálhattam formás hátsóját. Nem tettem hülyébbnél-hülyébb megjegyzéseket, először találkoztunk, próbáltam minimális jólneveltséget felmutatni. Legközelebb ezt mindenképpen pótolni fogom.:) Alakja magas, kisportolt, de még bőven nőies, mozgása ruganyos. Későbbiekben kiderült, nem keveset tesz azért, hogy így nézzen ki. Arcocskája helyes, amit most szőke hajzuhatag keretezett. Elmondása alapján sajnos vissza fogja festetni az eredeti barnára, pedig szőkesége nagyon bejött.:) Nem baj, barnán is tetszeni fog szerintem.
  • Action:

    Carmen nagyon régóta ott volt már a kedvenceim között, én magam sem tudom miért csak most látogattam meg. Első, ismerkedő randink volt, így én inkább kitettem a rózsákat, mert hajlamos vagyok a feledékenységre és az meg utólag nagyon kínos tud lenni.
    Valahogy rögtön véget nem érő dumálásba keveredtünk. Nekem nagyon bejött a közvetlen, barátkozós stílusa, enyhén csípős, édes humora. Igyekeztem kicsit adni alá a lovat, így meg aztán tényleg lehengerlő tudott lenni. Figyelnem kellett, hogy a megfelelő helyeken be tudjak szúrni egy-egy igent vagy nemet.:) Az idő múlt, úgy hogy törcsit ragadtam és sovány malacvágta a zuhanyzóba. Zuhanyozás után elnyúltunk az ágyon és pont ott folytattuk a beszélgetést, ahol abba hagytuk. Ennél a szakasznál már elindult a kezezés is, nem csak a szájalás. Egy óvatlan pillanatban hirtelen lekerült róla a piros kombiné és megcsodálhattam mind azt, ami eddig rejtve volt alatta. Nem nagyon bírtam a feszültséget, közelebb nyomakodtam és elindultam felfedezni az ismeretlent. Mindene finom volt, nem csak a csókja.  Kényeztetésre finom csípő mozgással reagált, de ennél többet most nem tudtam kihozni a projektből. Franciája nagyon fincsi és gyengéd. Volt még kis 69, de nagyon másról nem tudok beszámolni, mert a velem egykorú nem igazán akart részt venni a játékban.:( Ez semmiképp nem vendéglátóm hibája, ő mindent megtett a siker érdekében. Meló után, kissé elgyötörten jelentem meg, ez okozhatta a zavart az erőben, de így is kaptam annyit, hogy érdekeljen egy folytatás.
  • Elszámolás:

    Azt hiszem pesti átlag, de a szolgáltatás átlag feletti. Az elején kitettem, nem esett róla több szó. Extrája szerintem nincs is, minden alapból elérhető.
  • Összkép:

    Carmen személyében nagyon kedves hölgyet ismerhettem meg. Ha bírod a csipkelődő humort, akkor nagyon be fog jönni a Carmen társasága. Nagyon nagy hülyeségekkel ne vakítsd, mert fiatal kora ellenére nem kevés élettapasztalattal bír. 24 órában lehet, hogy nekem egy kicsit sok lenne és valószínűleg a torkomon akadna, de így egy órás adagokban kifejezetten imádni való a nő.:) Mindazonáltal sokat nevettünk és én nagyon jól szórakoztam vele, remélem láthatom még és közel enged még magához (meg a bombasztikus testéhez:).
Happy Massage