• Pema kisasszony

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A randi előtt három nappal egyeztettünk időpontot telefonon, amit elsőre felvett és részletesen tájékoztatott a tudnivalókról. A randi napján megerősítést kért és a pontos címet is akkor kaptam meg.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem, a GPS pontosan odavezetett. Parkolás a ház előtt (és a környező utcákban is) ingyenes, amihez telefonon segítséget is kaptam.
  • Helyszín:

    A helyszín egy családi házas, zöld övezeti, csendes utca. Pema itt rendel egy fákkal körbevett, szép családi házban. Elém jött és felkísért a magas földszinti bejárathoz, majd innen a cipő hátrahagyása után jutottunk fel a budoárba, ahol kényelmes francia ágy várta hogy megfelelő kényelmet biztosítson az elkövetkezendő eseményeknek. A szoba nagyon hangulatos, szépen berendezett, a háziasszony jó ízlésének tükre. A fürdőszobában kád és minden igényt kielégítő tusfürdő és szájvíz kínálat található. A kádon nincs tusfüggöny, de lehet pancsolni mert kilépés előtt Pema feltörli és száraz kilépőt ad kényelmünkhöz.
  • Lány külseje:

    A képek alapján a külső jól megítélhető, szerintem még fiatalosabb is mint a képei mutatják, kedves, kiegyensúlyozott egyéniségű, szimpatikus partner.
  • Action:

    Érkezésemkor a kapuban várt és felkísért a házba majd az emeletre, ahol átadhattam ajándékaimat Ő pedig a sokféle italkínálatból áfonyás szörppel vendégelt meg. Közben beszélgettünk, ismerkedtünk, majd törölközőt kaptam és az út porát lemosva együtt tértünk vissza szobájába, ahol a francia ágyon helyet kínált és egy beszélgetős alapos masszázzsal kezdődött egymásra hangolódásunk. Hátra fordulásom után érzékeny részeim cirógatása, keményítése következett, majd golyó masszírozós, mélytorkos, nagyon jó gumis franciával folytatódott a ráhangolódás. Amikor éreztem hogy lassítani kell, felajánlottam hogy én is szívesen tennék a kedvére, amit örömmel fogadott, így csere után cirógatásokkal kezdve nyakának, melleinek, hasának hosszas csókolgatása, nyalogatása után szemérem dombjának környékén időztem csókjaimmal, majd nagyajkainak nyalása szívogatása után bele kóstoltam jóízű, nedvesedő puncijába, megérintettem élvezetének gombját és hosszasan lágyan, majd a vágy erősödésével fokozódó nyelvcsapásokkal tettem örömére. Dicsérő szavai után cseréltünk, kezem ügyébe helyezkedett puncijával és francia tudását csillogtatva fokozta kéjem. Feszítő farkam punci után sóvárgott, ezért beleült nyergembe és rám hajolós, puszilgatós, lovaglással folytattuk, miközben isteni cicijeit gyömöszköltem lelkesen. Hogy élvezeteink kiteljesedjenek cseréltünk és nagyon pucsítós, döngetős, nyögdécselős kutyusban folytattuk az élvezkedést. Megfáradván csere és egy szuper franciával felkeményített rendesen, majd lingam masszázst ajánlott, ami az egekbe repített és az utódokat szét spriccelve élveztem el. Simogatott míg lenyugodtam, majd letisztogatott. Beszélgetés, fürdés és búcsúpuszik, majd távozás.
  • Elszámolás:

    Amikor megérkeztem elhelyeztem a szekrényen a megbeszélteket, hogy ne rontsa a hangulatot a későbbiekben, ami távozásomig ott is maradt.
  • Összkép:

    Érkezésemtől távozásomig egy nagyon kellemes, kiegyensúlyozott egyéniségű beszélgető partnerrel találkoztam, aki az élvezetek birodalmában is nagyon járatos, és jól tudja az érintésekkel, csókokkal a kéjt fokozni, tudja hogy mi a legjobb nekem és el tud vinni a kéjek csúcsaira. Élvezetes együttlét volt, amit nem kérdés hogy ismételnünk kell!
Happy Massage