• BLANKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap megbeszéltük, majd nyomban visszahívtam, hogy módosítsuk az időpontot későbbre... nagyon kedves volt és megoldotta.
  • Megközelítés:

    A kis amfiteátrum közelében van (lásd pl. a Hannibál tanár úr c. filmben). Pontos címet kaptam, és hétvége lévén, volt parkoló bőven, de busz és villamos is jár arrafelé.
  • Helyszín:

    A lakás, pontosabban a tetthely egyszerűen fantasztikus! Leesett az állam, amikor beléptem. Eddig csak hallottam ilyesmiről, és sajnos elmulasztottam megkérdezni, hogy a design valami profi belsőépítész élete főműve vagy Blanka saját tervezése. + Duplazuhanyos fürdőszoba, mint hab a tortán.
  • Lány külseje:

    A képeken Blanka van, csak élőben szebb, csinosabb, vonzóbb, kedvesebb, érdekesebb.
  • Erotikus masszázs:

    Lehetett volna "rendelni" dolgokat, de először voltam Blankánál, inkább rábíztam magam. Amúgy svédmasszázst kaptam, és az első érintésből lehetett tudni, hogy ez nem a "testvéroldalon" általában minden alap nélkül odaírt "Profi szakszerű masszázs" hanem ez igazi. Végigmasszírozott mindenhol, vigyázott arra, hogy letakarja az épp nem masszírozott testtájakat, hogy valahol mindig kontaktusban legyünk (=hozzám érjen - ahogy én is tanultam anno), itt-ott fájó pontokat fellazított, szóval szuper volt.
  • Levezetés:

    Sosem értettem, hogy akit éppen kielégítenek, hogyan bír rengeteg részletre emlékezni, hogy kinek a mije hová ért, hányszor, mit került meg a nyelve, hány újjal fogta az akármit... Szóval életem első igazi mély torkos kielégítését kaptam Blankától, ha úgy tetszik, méltón a már dicsért környezet hangulatához - de messze meghaladva az abból remélt szintet. És épp ezért az első egy-két pillanatot, 10-15 másodpercet leszámítva, nem nagyon emlékszem részletekre, csak elvarázsolódtam. Addig még tudtam mi történik, hogy a fehér bőr kanapén ülök egy törölközőn és Blanka elém térdel... Azután köd, egy ritmusváltás után ősrobbanás... Az egyéb részleteket meg már leírták a többi MT-ak.
  • Elszámolás:

    Elszámolás utólag, nagyon korrekt módon. Nem kérdeztem extrákra (már ha vannak) de nem is volt szükségem ilyesmire. A kapott egyedi (de remélem, valamikor megismételhető) élmény sokkal többet ért
  • Összkép:

    Bár én még az ős LHV-ba is írtam élménybeszámolókat (hányan tudjátok még, hogy mi volt az?), ez valami új volt nekem. Ellazultan, a hét közben rám rakódott terhektől megszabadulva, kipihenten és kielégülten búcsúztam el Blankától. Csak megköszönni tudom ezt a kellemes órát.
Happy Massage