• Lènus

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Másik oldalon először privátban majd telefonon beszéltük le ma délelőtti randit.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem parkolás könnyen ment a ház előtt volt több hely is. Metro megállóhoz közel. A GPS is pontosan oda vitt. Könnyen megtalálható a helyszín.
  • Helyszín:

    A helyszín egy normál panel semmi extra nem volt, de minden megtalálható amire szükség van. Úgy higiéniailag mint rend szempontjából is minden rendben volt. A fürdőben is volt több féle tusfürdő és szájvíz is rendelkezésre állt. Tiszta törölközőt is kaptam. Baszobában egy nagy, francia ággyá alakított fekhely volt.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő alkatú szép arcú lány fogadott. Egy lenge ruha féle volt csak rajta. Jó benyomást tett rám annyiszent, közvetlenségével lenyűgözött abszolút barátnő feelinges hirdető. Csodaszép ikrei vannak, de amúgy mindene rendben volt alakjával.
  • Action:

    Érkezésemkor puszikkal fogadott mint ha egy régi ismerős lettem volna. Letusoltunk egymás után. A szobába egymás mellé ültünk és egy igazi csók csatával kezdtük egymás megismerését, majd ledöltünk az ágyra és tovább csókolóztunk. Kezelésbe vettem a ciciket, amik igen csak érzékenyen vették ténykedésemet. Egy kis idő múlva dél felé vettem az irányt a punciig, amit sikerült rendesen helyben hagynom természetesen jó értelemben. Ezek után ismét csókolózásba kezdtünk, ami valóban igazi csók volt nem csak szájra puszi odateszi magát úgy ahogy illik. Átadtam neki a terepet. Egy iszonyatosan jó franciát kaptam, de mivel nem szerettem volna így végezni kértem a védőszerelést amibe hamar beöltöztetett és a kutyus pózt választva rendesen megmozgatva egymást sikerült erre a remek együttlétre pontot tenni. A végén még beszélgettünk egy keveset aztán egy tusolásra mentem, felöltözve búcsú csókokkal váltunk el. Ennyi fért bele ebbe a röpke fél órába, de elhatároztam, hogy legközelebb egy órára fogok benevezni.
  • Elszámolás:

    Mint első alkalommal mindent a szobába érve rendeztük. Átlagos virágszálakat tettem a szekrény polcra a kis édességgel együtt, ami végig ott is maradt szó se esett róla.
  • Összkép:

    Én remekül éreztem ebben a röpke fél órában. Ajánlom mindenkinek akik kedvelik a kicsit teltebb lányokat. Köszönök mindent. Drága Csók
Happy Massage