• Amanda

  • Beküldte:
  • Amanda reagálása

    Drágám!! Annyira de annyira köszönöm a beszit!! :) nagyon örülök, hogy megismertelek! Nagyon nagyon imádtam az együttlétünknek az összes másodpercét! :) Remélem már, hogy megint hamarosan látlak :) ;) igazi önbizalomtöltő bomba vagy, amit nem mindennap kap az ember! :* nagyon sok csók és ölelés:* :)

  • Egyeztetés:

    Látogatásom napján kora délutáni időpontban kezdtem Amandát hívogatni. Elsőre nem vette fel a telefont. Kitartó voltam és aznap még többször felhívtam. Míg láss csodát :) az utolsó hívásom után kb. fél perccel egyszercsak visszacsörgetett. Rendesem meglepődtem, sőt picit még zavarba is estem. Telefonon nagyon korrekten elmondta az étlapját. Hangja és közvetlensége, vidámsága már itt megfogott.
  • Megközelítés:

    Többen megírták már, hogy a GPS tökéletesen a ház elé navigál. Velem is így tett. Az utcában szerintem mindíg van parkolóhely. Nekem egyáltalán nem kellett keresni helyet, a bejárattal pont szemben tudtam letenni autómat. BKV-t nem ismerem, de nem messze van a Rejter F. utca ahol több busz és villamos is közlekedik.
  • Helyszín:

    Egy új építésű társasház, X-edik emeletén van Amanda lakása. Telefonban nagyon korrekten elmondja a kapukódot, majd az emeletet és végül az ajtó számát. Nem lehet eltéveszteni. Belül a lakás érkezésemkor tiszta, rendezett volt. Ami meglepett, hogy van egy pici kutyus a lakásban. Kutyaallergiások vigyázzanak! :) Amúgy szegényke annyira kis lusta, hogy semmit nem zavart be ottlétem alatt. Igaz ő a nappaliban volt, én meg Amandával az erre a célra kialakított hálószobában voltam. Maga a tetthely egy kisebb szoba ahol kényelmesen elfért egy franciaágy +2 éjjeliszekrény. Itt picit hiányoltam, hogy nincs tükör. Ez volt a legnagyobb problémám! :)
    Fürdőszoba, tiszta, sok tusfürdő és szájvíz. Nagyon nem nézegettem jobban körül.
  • Lány külseje:

    Na ez az a rész ahol nehezen tudom megfogalmazni Amanda szépségét. Aki szereti a vékony lányokat annak nehezen tudom elképzelni, hogy Amanda ne jöjjön be neki. Hibátlan egyenes szöszi hosszú haja, gyönyörű vékony hasa, kellemesen pici, de annál formásabb popsi, és hozzá csupasz selymes lábak. Egyszerűen "ez" a lány számomra nagyon hibátlan.
    Érkezésemkor egy falatnyi fekete fehérneműben várt. Nem lehetett nem észrevenni tökéletes alakját. Írtó jó érzéssel töltött el mikor kinyitotta az ajtót és megláttam élőben Amandát. Tudtam jó helyen járok és a képek tuti róla készültek.
  • Action:

    Érkezésemkor két puszival fogadott és dicsárő szavakkal irányomban. Ilyet se nagyon tapasztaltam. Inkább én szoktam dicsérni lehendő partneremet ottlétemkor. Már a kezdésnél nagyon oldott volt a hangulat. Beszéltünk vagy 5 percet csak az előszobában, majd hál' istennek elküldött fürödni. Jelzem nem is beszéltünk arról, hogy én mit is szeretnék abban az 1órában.
    Fürdés után visszatérve a szobába Amanda már fehérneműben várt. Az ágy mellett állva kezdtünk el csókolózni és simogatni egymást. Hibátlan kis testét mindenhol élmény volt simogatni, puszilni ahol csak érterm. Majd valahogy rákerültünk az ágyra. Elöször én kényeztettem Amandát. Annnnnnyira cuki kis puncija :) van, hogy órákig tudtam volna ízlelgetni, de sajna nem élhetek vissza vendéglátóm szeretetével, így maradt ebből nekem pár perc. Sajna nem tudtam csodáttenni, de valszeg nem lehetett ellenére sem ténykedésem. Ezután Amanda mutatta meg francia tudását. Kellemesen, lágyan kezdte el kényeztetni a velem egykorút. Hol használta a kezét, hol pedig csak a száját. Közben kezével simogatva izgatott ahol kértem. Majd jelezte, hogy nyugodtan dőljek csak hátra az ágytámlához és mozizzak, innen Ő intéz mindent. Mit mondjak... egy ennyire csini lány hibátlan alakkal... esélyem sem volt, hogy nem végez ki 10perc alatt pici kis szájával. Óriásit élveztem Amanda szájába. Picit hagyott még lenyugodni, majd el is rohant tisztába tenni magát.
    Visszaérkezése után még engem is megtörölgetett egy jó illatú nedves törlőkendővel. Ezután ismét beszélgettünk az élet kicsi és nagy dolgairól. Jó pár dolgot mesélt magáról, de végig vidám és kellemes társaság volt nekem Amanda.
    Majd egyszercsak ismét elkezdődött a simogatás. Nagyon nem kellett sok idő, hogy újra "harci állapotba" kerüljek. Nekem elég csak csini meztelen testére ránéznem. Itt már csak Amanda kényeztett engem. Ismét egy lágy franciába kezdett. Nem pornós, hanem az az igazán el tudsz lazulni és csak átadod magad Amanda tudásának. Közben néha fel-fel néz a szemembe és egyik kezével simogat. Majd egy kis idő után jeleztem, hogy most már kérnék egy kis védelmet, mert nagyon szerettem volna már benne lenni. Több pózban is kipróbáltuk, de hátulról valami fenomenális látvány ez a gyönyörű popó. Szöszi haját kértem dobja hátra... ez a jelenet a retinámba égett. Mivel pici pocijára és melleire szerettem volna elmenni ezért kértem feküdjön a hátára. Nem nyafogott, nem húzta el magát, hanem igazi csókokkal turbózta fel amúgy sem lankadt vágyamat irányába. Végén óriásit élveztem hibátlan testére. Itt is hagyott lenyugodni, majd közösen letisztítottuk magunkat.
    Sajna időm le is telt, így még meglátogattam a fürdőt és ittam még egy pohár vizet. Visszatérve a kutyusra még mindíg a nappaliban feküdt és csak feküdt :)
    Szerintem időm már rég lejárt, de a végén is beszélgettünk még vagy jó pár percet. Távozásomkor a két puszi mellé még egy csókot is kaptam.
  • Elszámolás:

    Telefonban elmondott, a helyszinen sem változott. A NFVSZ volt extra a többi alap. Most voltam elöször Amandánál, de a virágszálak csak a legvégén kerültek szóba úgy, hogy én kérdeztem rá!
  • Összkép:

    Tudom könnyű ezt mondani, de ez a lány számomra külsőre tökéletes. Annnnnyira a zsánerem, hogy végig dicsértem együttlétünk alatt. Az egész ottlétem alatt végig vidám hangulat volt és igazi barátnő feeling. Pedig tényleg nem vagyok Amanda manager-e, de csak jót tudok írni. Rangom nem engedi, de ha tehetném biztos jobb besorolást adnék. Innen is köszönöm ezt a nagyon kellemes 1 órát. Amanda nálam első helyre került a kedvencekben :) Azt hiszem ez mindent elmond.
Happy Massage