• Noya

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen ment minden, olyan, mint az 1x1. Rugalmas, telefonon értem el.
  • Megközelítés:

    Parkolás egyszerű volt kocsival, ha rafináltabb vagy nem kell fizetni érte. :) A ház egyik fele nem fizetős, a túloldala igen.
  • Helyszín:

    Újépitésű társasház, minden okés volt. Higiénia adott, csak használni kell. Tiszta törölköző, szájviz, 88 fajta tusfürdő stb. Franciaágy, a keménysége jó :) , tiszta ágynemű, hangulatos szoba és lakás.
  • Lány külseje:

    Sajnos a képeknek nem felel meg, mivel sokkal vonzóbb és dögösebb élőben! Kellemesen csalódtam... Egy dögös milf! Sexy csipkés fehérnemüben és magas sarkúban várt. Széles szép mosoly, pozitiv kisugárzás. Aki kicsit némább ismeretlenben, mint én, nem kell félni, szeret beszélni és könnyű vele szót érteni. Aranyos!
  • Action:

    Bevezetett a szobába, leültünk és ''ismerkedtünk'', kicsi beszélgetés, feszültség oldása és ezt pár érintéssel fűszerezte. Igyekeztem a szemébe nézni nem nagy sikerrel miközben mesélt, de a testéről nem nagyon tudtam levenni a szemem. Alig vártam, hogy örömöm leljem benne. Kis idő múlva, bevezetett a fűrdőbe, megmutatta mit hol találok,kérdezte mit szeretnék inni, szoba hőmérséklet esetleg hideg ital és egy csókkal távozott. :) Persze megkérdezte szabad -e. Nagyon figyelmes volt. Tusolás után bementem a szobába, combfixben várt, csókok,simulások,fogdosások (újra begerjedtem a gép előtt :) ). Ezt követően letérdelt elém és finoman közelitett a szerszámhoz. Kezelésbe is vette. Egy kis játék és lefektetett az ágyra, ott folytatta. Mit mondjak, nekem még ilyenben nem volt részem. A mélytorok az mélytorok nem csak félig vette be. Annyira eszméletlenül csinálta, nagyon jól esett. Volt köpködés egy kis kézimunka, de inkább száj, igazi pornós feeling. Wáááh. Kis idő múlva váltottunk 69-re, én is csináljak már valamit addig nyaltam még elélvezett. Ezután még egy kis szopi és gumit húztunk. Kutya pózba kezdtük el és fejeztük is be. A punciját támadtam meg először és egy emelettel feljebb fejeztem be. Kész. Kivégzett... Maximálisan. Megkért feküdjek hátra, megtörölget. Érdekesen hangzik, de Úrnak éreztem magam, kicsit kellemetlen is volt. Egy kis beszélgetés és megpróbáltuk újra. Gond nélkül szerszámozott, semmi nyafogás. Viszont ez sikertelen volt, de ez az én ''hibám''. Az első annyira jó volt, hogy nem tudtam a másodikat teljesiteni. Nagyon kitartó volt. Az órát nem nézegette, a telefonja nem volt a szobában, semmi zavaró tényező... Remélem még látom újra, beivódott dúrván az emlékeimbe. Összeségében csak ajánlani tudom, végre találtam egy megbizható,szép,kedves partnert. Köszönök szépen mindent Noya! :)
  • Elszámolás:

    Amit a telefonban elmondott, maximálisan teljesitette. Vannak extrái, viszont azokat nem vettem igénybe, bőven elég volt az alap.
  • Összkép:

    Maximálisan elégedett vagyok. Ő az első akitől nem sajnáltam a rózsa szálakat. Remegő lábakkal távoztam. Kicsit nehéz volt igy a kuplungot kezelni hazáig. :)
Happy Massage