• Vica

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Eléggé fáradtan, egy esti órában masszőzt keresve a "most hívhatod" hívójel vezetett adatlapjára. A telefont rögtön felvette és a tájékoztatás után másnapi időpontot beszéltünk meg.
  • Megközelítés:

    A pontos címet már telefonban megkaptam, BKV-val érkeztem. Jól megközelíthető helyen, a valamikori Népstadion állomástól nem messze van könnyen megtalálható.
  • Helyszín:

    Külsőre átlagos kinézetű régebbi körfolyosós bérház, amely belülről kulturált kinézetű. A helyszínre egy modern lift visz fel.A szalon modern és ízléses, tágas előtérrel.Rend és tisztaság mindenfelé, a fürdőben úgyszintén. A fürdőben kád zuhanyfüggönnyel, tusfürdők hatalmas sora többféle szájvíz. A törülköző tiszta nagyméretű puha és minőségi amiből két darabot kaptam. A masszázsszobában kanapé, szék és szobainas a ruháknak, hangulatvilágítás és halk zene az ellazulásnak valamint légkondi a kellemes hőérzetnek.
  • Lány külseje:

    Ő van a képeken, megjelenése adatainak megfelelő. Amikor beléptem és megpillantottam egy szép arcú, formás igazi nőt találtam magam előtt. Első benyomásként kicsit távolságtartónak éreztem, - de mivel nekem első alkalmam volt ez a szolgáltatásforma ebben én is közrejátszhattam kicsit - ez később feloldódott. Alakja nőiesen formás az arca szép, minden a helyén van, bőre selymesen puha, cicijei formásak a popsiját a kívánatosnál nagyobbnak találja pedig nem így van.
  • Erotikus masszázs:

    Kellemesen és nagyon jól masszíroz, már az első percek után éreztem hogy professzionális masszőr amit később meg is erősített. A lábfejemtől haladt felfelé és bizony volt sok dolga a letapadt és csomós izmokkal. Meg is kérdezte ülőmunkát végzek-e ? Fordulás után lábizmaim is bőven adtak Vicának masszírozni valót.
    Finoman utalt a mozgásszegény életmódom következményeire az izmoknál amelyet nem tagadtam, mert egyébként másutt is jól látható. Már a masszázs kezdetén lekerült a melltartója így megcsodálhattam formás melleit amelyek keménységét tapintással is ellenőriztem.
    Mivel a korábbi napok eléggé lefárasztottak - még pszichésen is - kissé dekoncentrált voltam, ezért egy jó masszázs volt a célom minden más csak ráadás. Vicában egy remek partnert találtam, hosszan és rendkívül alaposan végig masszírozott, kellemes érzéssel távoztam és jótékony hatását még napok múlva is éreztem .
  • Levezetés:

    A testem bőven adott munkát és Vica keményen dolgozott rajta, az idő jelentősebb része a masszázsra fordítódott és én most ezt is igényeltem. Voltak közben lágy simogatások, érintések de az erotika java a levezetésre jutott. Finom olajos masszázzsal és cicijeinek simogatásával ösztökélte szerszámom aminek meg is jött a hatása, meredezése után finoman bekapta miközben golyóimat masszírozta, és váltakozva kézzel izgatott mindaddig míg eljutottam a visszafordíthatatlan csúcspontig. Levezető simogatás és kis csevegéses pihi után a fürdőbe indultam.
    Jól éreztem magam, kiváló masszázst kaptam finom levezetéssel. Biztosan vissza fogok térni.
  • Elszámolás:

    Érkezésemkor elhelyeztem az asztalra a a pesti átlagnak megfelelő megbeszélt összeget.
  • Összkép:

    Egy csinos valódi NŐ-t és egy profi masszőrt ismertem meg Vicában.Megnyerő volt a természetessége. Ha legközelebb felkeresem már többet fogok adni magamból, hogy még többet tudjak visszakapni Tőle.
Happy Massage