• White Angel

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem, elsőre foglaltat jelzett a telefon de másodikra sikerült (egyelőre csak telefonon) "elkapnom". Mivel még napon belül szerettem volna randizni, nem sok reményt fűztem a dologhoz, de szerencsém volt így az egyeztetés sikerült.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, parkolás ingyen van vagy ha mégsem akkor megúsztam bünti nélkül. Tessék a többi beszámolót csekkolni, akit érdekel. A házat könnyű megtalálni, bejutás egyszerű.
  • Helyszín:

    Panel lakás sokadik emelete, lakásban 1 nagy és 1 kis szoba. Nagy szobában franciaágy, klima, stb . TV-ből az egyik zenecsatorna szólt. Fürdőszoba átlagos, amit használtam bent az tiszta volt. Törölköző, tusfürdő, szájvíz a szokásos kellékek rendelkezésre álltak.
  • Lány külseje:

    Jó csaj, nagyon jó eredeti cicikkel és nőies formákkal. Ott ahol kell, van rajta mibe kapaszkodni. Nagyon helyes pofija van mosolygós szemei. Nem tudom miért de most még az jutott eszembe, hogy olyan volt , mintha már régóta ismernénk egymást.
  • Action:

    Mosolygós fiatal lány nyitott ajtót aki mint később kiderült egy kicsit idősebb a hirdetésben jelzettnél. Akit ez zavar az reklamáljon. Egy fekete hálóingszerű valamiben libbent elém az ajtó mögül és 2 puszi után megmutatta a szobát majd vetkőzés után elkísért a fürdőbe. Gyors tisztálkodás után egyszál törölközőben tértem vissza hozzá a szobába ahol finom simizés és csókcsata vette kezdetét. Kezeim hamar a cicik felé kalandoztak amik nagyon rendben voltak mind méretre mind formára. Feneke feszes, bőre finom puha. Egyszer csak - még mindig állva - ledobta magáról ami még rajta volt. Mondtam neki hogy kicsit jobbam szemügyre venném és már fordult is a kezeim közül hogy megmutassa azt amit addig a ruha takart. Aztán háttal nekem, hozzám simult és folytathattam a cicik gyúrását, simogatását. Közben finom puszikát leheltem a nyakára. Nagyon jó illata volt. Törcsit ledobva az ágyra keveredtünk ahol el kezdtem felfedezni a testét. Combja belső felének simogatására elég jól reagált szóval folytattam a kalandozást délre és a puncinál elővettem a nyelvtudásomat. Szerintem élvezte, így folytattam míg már a combjaival a fejemet szorította. Kiszabadulva a fejéhez térdeltem és reméltem hogy veszi a lapot. Hát vette... De úgy, hogy 1 perc után már a római birodalom bukásának évén járattam az agyam, nehogy idő előtt elsüljek. Persze a szemem nem a törikönyv lapjait látta, hanem azt, hogy a jobb kezem a hajába túr egy csajnak aki éppen tövig bevette a szerszámomat, pörgette a nyelvét a makkomon. A bal kezemmel meg a punciját matattam és épp becsúsztattam az egyik ujjam. Térdelés után hanyatt dobtam magam és hagytam folytassa amibe belekezdett. Ügyesen kombinálta a kézimunkát a fejbólogatással. Elérkezettnek láttam az ídőt és gumit kértem. Popó alá kispárna, lábak a plafon felé és már toltam is neki. Később még az ölembe ültettem, meg hanyatt feküdtem és lovacskázott de a legjobb az hátulról volt. Óvatos behatolás közben épp azon járt az eszem hogy lassú, közepes vagy gyors tempó lesz e a megfelelő, hogy még bírjam tovább, mikoris megérezvén a farkam White Angel vad táncba kezdett. Markoltam a csípőjét és próbáltam elkapni az ütemet hogy vissza tudják neki tolni. Nem mindig sikerült. Majd az előre-hátra mozgásból átváltott a csípőből fel-le popsirázásra. Ezeket kombinálta míg nem jeleztem, hogy újra hanyatt feküdnék hogy franciásan végezzen ki. Ez módosult közben egy közös masztira aminek a végén átadtam a stafétabotot, amit az ajkai köze véve mindent kiszívott belőlem. Tisztogatás után beszélgettünk erről-arról aztán megpróbálkoztunk egy második menettel ami jól is indult, de kudarcba fulladt a részemről. Ilyen még nem történt velem, hogy a csaj épp a "mikrofonba beszél a hifi meg nem szól". Utólag a melegre fogom, bár volt klíma szóval ez olcsó kifogás. Ismételt zuhany után elbúcsúztunk egymástól. Én úgy tekintek vissza a randira, hogy a pohár félig tele volt.
  • Elszámolás:

    Másfél órás programot választottam extrák nélkül. A virágszálakat a búcsúzáskor tettem le a szekrényre. Mértéke a szokásos volt. Előtte csak az egyeztetés közben merült fel a téma, profin kezelte a helyzetet.
  • Összkép:

    Jó emlékeķkel távoztam és abszolút megérte elmennem hozzá. A látogatást elemeire bontva azok nem voltak tökéletesek, ám egyben tekintve az egész a részeknél lényegesen jobb volt.
Happy Massage